לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2007, 18:24
  ZaqWs ZaqWs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.04
שינוי פרופיל...

שלום לכולם.
אני נמצא בצבא קרוב לשנה.
יש לי פרופיל 64 נפשי הקשור לקשיי הסתגלות, לא חמור בכלל.
לאחר בירורים שונים הבנתי כי הופנתי לקב"ן למרות שהייתי אמור להיות מופנה לטיפולים אצל רופא מומחה אחר ולכן הורד לי הפרופיל.
אין לי שום קשיי הסתגלות ובמיוחד אני לא מעורער בנפשי כלל!

היום החלטתי לטפל בנושא זה, הלכתי לרופא והוצאתי הפניה לקב"ן על מנת להעלות חזרה את הפרופיל ולשנות אותו ל"רפואי" בחזרה, למה שאני ראוי לו.
לפני שבועיים הגעתי ליחידה שאני עכשיו משרת בה, בהתחלה לא היה לי רצון לשרת ביחידה ויצא לי שרבתי עם המפקדת שלי בהתחלה. היום אני והמפקדת שלי קצת יותר בסדר..

עכשיו המפקדת מילתה טופס חוו"ד, ולפי מה שראיתי בטופס היא רשמה שיש לי מוטיבציה נמוכה לשרת ועוד כל מיני דברים בגלל איך שהתחלנו שהגעתי לבסיס. אני נמצא בבסיס רק שבועיים!

רציתי לשאול האם לדעתכם זה יכול להשפיע לרעה? הרי אני יוכל להסביר לקב"ן את הסיבות לכך שלא הסתדרתי איתה, והן ממש לא סיבות נפשיות!!
ורציתי לדעת האם יש סיכוי שהוא יחזיר לי חזרה את הפרופיל לקדמותו?
מה אני צריך לעשות על מנת שזה ייקרה?

אני אשמח לקבל עצות..
תודה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2007, 18:39
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ZaqWs שמתחילה ב "שינוי פרופיל..."

קודם כל אני ממש לא יודע את כל הסיפור (כמובן) זה רק אתה יודע, אבל אני בכל זאת יגיב כך:

הורידו פרופיל בגלל קשיי הסתגלות, ואתה אומר שאין לך בכלל קשיי הסתגלות ומאוד יכול להיות שזה נכון. יכול מאוד להיות שסתם יצא שיש לך מפקדת מניאקית ושכל אחד במצבך היה רב איתה.

אבל זה שאתה הולך לקב"ן למחוק סעיף זה וידוע שכבר תוך שבועיים הצלחת לעצבן את המפקדת זה לא מן הסתם לא עוזר לcase שלך ותצטרך לשכנע את מי שאחראי ששתי הדברים אכן לא קשורים.

עצה שלי זה תהיה אסרטיבי, ספר את האמת ותחלס תראה שהמוטיבציה גבוה. אבל תשטלת על עצמך, אל תתפרץ ותקלל את המפדקת, פשוט תהיה רגוע ותסביר תעצמך ואני בטוח שהכל ילך סבבה.

בהצלחה.

ישן 04-06-2007, 20:28
  ZaqWs ZaqWs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי idanmag שמתחילה ב "איפה אתה משרת ? בתור מה? תראה..."

אני מתכוון להראות מוטיבציה גבוהה ביותר לשרת, אני עדיין רוצה להתקדם בצבא כמה יותר שאפשר אם מבחינת יציאות לקורסים, לימודים וכו'..
אני לא מתכוון לצעוק על אף אחד אלא לדבר איתו בצורה רצינית ביותר, להראות לו שמה שקרה אז בקשר לפרופיל זאת טעות ואני חייל מן המניין ללא כל בעיות נפשיות כאלה ואחרות.

עכשיו אני עם המפקדת שלי יותר בסדר, ועדיין היא רשמה חוו"ד שאפשר להגיד : לא הכי מרשימה.
אבל אני עדיין מאמין שאני אסביר לו את מה שקרה בצורה ישירה ולהראות לו שאין קשר בין קשיי הסתגלות לכך שאני והמפקדת בהתחלה לא כ"כ הסתדרנו, כי בינינו 99% מהחיילים בצה"ל בתור התחלה שמגיעים לבסיס נוצר חיכוך עם המפקד על דבר מסויים.
הגשתי טופס 55 לפני חודש!! המש"קית ת"ש עושה צחוק ואומרת שהמפקד יחידה פה..מפקד יחידה שם..קצינה פה קצינה שם ובקיצר שום דבר לא זז לשום מקום..=\
ישן 04-06-2007, 21:20
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ZaqWs שמתחילה ב "אני מתכוון להראות מוטיבציה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ZaqWs
אני מתכוון להראות מוטיבציה גבוהה ביותר לשרת, אני עדיין רוצה להתקדם בצבא כמה יותר שאפשר אם מבחינת יציאות לקורסים, לימודים וכו'..
אני לא מתכוון לצעוק על אף אחד אלא לדבר איתו בצורה רצינית ביותר, להראות לו שמה שקרה אז בקשר לפרופיל זאת טעות ואני חייל מן המניין ללא כל בעיות נפשיות כאלה ואחרות.

עכשיו אני עם המפקדת שלי יותר בסדר, ועדיין היא רשמה חוו"ד שאפשר להגיד : לא הכי מרשימה.
אבל אני עדיין מאמין שאני אסביר לו את מה שקרה בצורה ישירה ולהראות לו שאין קשר בין קשיי הסתגלות לכך שאני והמפקדת בהתחלה לא כ"כ הסתדרנו, כי בינינו 99% מהחיילים בצה"ל בתור התחלה שמגיעים לבסיס נוצר חיכוך עם המפקד על דבר מסויים.
הגשתי טופס 55 לפני חודש!! המש"קית ת"ש עושה צחוק ואומרת שהמפקד יחידה פה..מפקד יחידה שם..קצינה פה קצינה שם ובקיצר שום דבר לא זז לשום מקום..=\

לפי מה שאתה אומר באמת דפקו אותך.. תגיד לי עשיתה שיחה אישית עם המפקדת? הסברתה לה את הדברים תנסה לדבר אליה להגיד לה שלרשום סתם ככה זה פוגע בך בצורה קשה תגיד לה מה הכוונות שלך ושתיתן לך תקופת מבחן או משהו כזה ללכת ראש בראש כמו שכתבתה לא יעזור
שיהיה בהצלחה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:01

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר