לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-06-2007, 10:52
  NVS NVS אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.02.07
בעיה עם גימלים (מה ניתן לעשות)

ככה ביום שבת נפלתי בבסיס על האצבע והיא התנפחה בצורה רצינית הלכתי לחופ"ל שהפנה אותי אוטומטית למרפאה שנתנו לי הפניה לרטגן בצריפין ביום ראשון.
הבעיה הייתה שהאוטובוס הראשון שמגיע מפלס לירושלים יצא רק ב12:30.
הגעתי לצריפין רק ב17:15 וכמובן שלא היו מוכנים לטפל בי כי איחרתי ב15 דקות (כאילו זה אשמתי).
דיברתי עם המפקד והוא רצה שאני יחזור לשם למחרת ביקשתי ממנו ללכת לקצין העיר שיפנה אותי למיון כי ממש כואב לי אפילו שאני עם משכחי כאבים.
הוא הסכים הלכתי לקצין העיר בקריה ומשם הפנו אותי לתל השומר למיון.
למיון של תל השומר הגעתי בשמונה בערב ושחררו אותי משם בתשע וחצי אחרי שאורטופד ראה אותי וקבע שזה פריקה החזירו את האצבע למקום ונתנו לי שלושה גימלים.
עכשיו המפקד שלי מתקשר ואומר שאני צריך לחזור מחר לבסיס, אבל אני אמור לחזור רק ביום חמישי כי קיבלתי את הגימלים אחרי 19:00.
מה אני יכול לעשות כדי שאני יחזור ביום חמישי וגם המפקדים לא יסתכלו עלי בעין רעה???

עד מתי???? מרץ 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-06-2007, 11:24
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "כעקרון, נסה להסביר למפקד שלך..."

שאלה קטנה בנוגע לקבילה:
מפקד נותן פקודה לחייל שלו לחזור לבסיס לפני שנגמרו לו הגימלים - החייל חייב קודם כל לבוא לבסיס ואז יכול לקבול את המפקד. אז החייל קובל את המפקד, המפקד מקבל איזה עונש לא משמעותי, ומאותו רגע המפקד הזה מסתכל בעין רעה (בלשון המעטה) על אותו חייל. אז החייל לא קיבל את הגימל שלו חזרה, ועכשיו נדפקו לו היחסים עם המפקד.
אני מבין שמבחינה חוקית אסור למפקד לעשות שום דבר לחייל בגלל שהוא קבל אותו, אבל זה לא מונע מאותו מפקד לא לאהוב את אותו חייל, ולהרע לו בדרכים עקיפות (לדפוק אותו ביציאות, לא להוציא אותו כשיש הקצאות לכל מני דברים וכו').

אז דבר ראשון, תקנו אותי אם אני טועה במה שכתבתי.
דבר שני, אם לא, אז איך בכל זאת מתמודדים עם כזה מצב?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

ישן 05-06-2007, 13:05
  תומסון תומסון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.08.06
מה הקטע?
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי NVS שמתחילה ב "אז מבין"

תתקשר לנציב קבילות החייל ותסביר להם את הבעיה. אתה לא חייב לקבול את המפקד, הם יכולים פשוט להתקשר למפקד להסביר לו שאסור לו לעשות את זה ואם וכן הוא יבצע את הפקודה הלא חוקית הוא מסתכן ..

קיצר אל תיהיה צעיר יש לך עוד יום ג' ותעמוד עליו.

עריכה*****
עוד דבררררררר !!! אני יספר לך סיפור אישי שקרה לי ; יש לי פטור זקן, ולפני כמה שבועות היה טקס ממלכתי שבו חייבו את כולם להתגלח וזה מאושר. עכשיו אני עמדתי על שלי ולא התגלחתי ואמרו לי שיעמידו אותי למשפט על סירוב פקודה, במשפט הראתי את הפטור והסברתי שאסור לחייב אותי אם יש לי פטור. וכמובן שבמשפט יצאתי זכאי+זקן

מוסר השכל, אם יש לך ג', אתה לא חייב ללכת לבסיס, אל תלך, יעלו אותך למשפט ותוכל לערער על זה ולזכות כמו גדול. יש גם טלפון של קרפ"ר להתייעצות.. הם יגידו לך מה שאני אומר

בהצלחה חביבי

נערך לאחרונה ע"י תומסון בתאריך 05-06-2007 בשעה 13:08.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר