לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-06-2007, 20:15
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי UAL שמתחילה ב "יש לי ראיון ממ"ס בקרוב. ואני..."

במידה ועברת את המבחנים וקיבלת ראיון יש סבירות גבוהה מאוד להתקבלות לממ"ס. עוד לא שמעתי על מישהו שלא התקבל לממ"ס. היחידים ששמעתי ש"לא התקבלו" זה כי הם פשוט התקבלו למסלול אחר בגאמא.
ממ"ס הוא המסלול הגדול ביותר בגאמא וה"הכי פחות יוקרתי" ו"סודי". הם עושים את רוב העבודה, הם הכוח המסיבי ושאר המסלולים הם יותר יחידות קטנות שעושות דברים ספציפים מאוד ומיוחדים מאוד.
בראיון אין אפילו שאלה אחת על תכנות (לפחות אותי לא שאלו), את חבר שלי שאלו בנוגע לשאלה לוגית, משהו עם גשר - שאלת הגיון.
במילים אחרות, אל תדאג

אהה ולכל החברה שהתקבלו לממ"ס, אל תעלבו לי, כן, זה שעברתם את המבחנים כבר אומר שיש לך יכולת ואתם מעולים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-06-2007, 20:54
  bla27 bla27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.07
הרסת את המסלול...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "במידה ועברת את המבחנים וקיבלת..."

שמע אני לא הולך לשם אבל הרסת את המסלול לגמרי ..
שאלו אותי שם שאלות כלליות כאלו, במה אני מתעסק ודוגמא לפרוייקט שעשיתי. יכול להיות שאני הובלתי את הראיון וזה משתנה מאדם לאדם אבל שאלו אותי שם שאלות בתכנות וברשתות/אבטחת מידע רק שלא נכנסו לעומק כמו בראיונות אחרים.

השלב של הראיונות הוא הכי ממיין ומלא נופלים בו ולמסלול מגיעים הרבה פחות אנשים מאשר אלו שעברו את המבחנים הראשונים בגאמא, גם אם אני מוריד את אלו שעברו למסלולים אחרים.

הוא הכי נפוץ בגאמא מבין מסלולי התכנות אבל הוא כולל אחלה קורס ומשם אפשר להגיע לאחלה מקומות ולפי מה שהבנתי גם שם העבודה היא בצוותים קטנים. אני לא סגור על זה שאתה יכול להגיד איזו סוג עבודה הם עושים כי לאחר הקורס אנשים שונים מקבלים שיבוצים שונים, אין להם יעוד מראש.

נערך לאחרונה ע"י bla27 בתאריך 05-06-2007 בשעה 20:56.
ישן 05-06-2007, 21:02
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי bla27 שמתחילה ב "הרסת את המסלול..."

אתה פשוט הובלת אותם לזה לא חכם לחפור לעצמך בור, למרות שיפה יפה אם יצאת ממנו עם ידך על העליונה. סחטיין.

הראיונות ממיין, אבל לא ממ"ס. במידה וקיבלת ראיון לממ"ס (ולא כולם מקבלים, זה דורש ידע מוקדם בתכנות בשפת עלית ממשפחת C ויכול להיות שהם יסכימו לקבל גם כאלו מג'אווה).
במידה וקיבלת ויש לך ראש על הכתפיים (ובוא ניצא מנקודת ההנחה שיש לך), התקבלת. מי שנופל שם זה רק בגלל אישיות בעייתית כי הם לא בודקים מעבר. אבל זה ברור שגאון מחשבים שלא מסוגל לעבוד בקבוצה לא יתקבל לשם, כי בכל זאת...

אל תדאג, זה אחלה מסלול, עם אחלה אנשים והוא טוב בהרבה מבסמ"ח אני משווה אותו לבסמ"ח רק כי הוא פשוט מקביל אליהם בחיל המודיעין, אבל לא מבחינת האנשים (אל תשכח, לשם מקבלים בלי קשר לפרופיל, רק מי שיש לו ידע ועבר מבחנים קשה ברבה).

שיהיה בהצלחה גבר
ישן 05-06-2007, 21:03
  ^NoX ^NoX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "במידה ועברת את המבחנים וקיבלת..."

שימו לב לתהליך הסקת המסקנות של המשתמש Hydra:

1. היידרה לא מכיר אפילו בנאדם אחד שלא הצליח להתקבל לממ"ס. כל זאת, לטענתו, כמובן. מכיוון שמדובר באדם שמסוגל לשנות עובדות כדי שיתאימו לתיאוריה שלו, אי אפשר לדעת אם מדובר באמת או שקר.

מכאן היידרה מבין ש: "יש הסתברות גבוהה מאוד להתקבלות לממ"ס".

רק אני לא רואה את חוסר התאימות בין הטענה ההתחלתית והמסקנה הסופית?
במילים אחרות: למי אכפת את מי אתה מכיר ואת מי לא? כל עוד אתה לא מכיר את *כל* האנשים שהיו מועמדים לממ"ס ואת הסטטוס הנוכחי שלהם, אתה לא יכול לקבוע דבר כזה.

2. היידרה טוען שהיה בראיון לממ"ס, ונניח שנאמין לטענה הזו, הוא גם טוען שלא נשאל אפילו שאלה אחת בנוגע לתיכנות.

מכאן היידרה מבין ש: "בראיון אין אפילו שאלה אחת על תיכנות".

אנחנו שוב רואים את הפגם בתהליך הסקת המסקנות של המשתמש Hydra, ונוכחים לדעת שאכן מדובר בפגם חמור. למען האמת, לא ברור לי איך אדם עם בעיות כאלו יכול לשרת בצה"ל.
ובמילים אחרות: חשבת על זה שהראיונות מותאמים אישית? אולי את כל אחד שואלים שאלות אחרות בראיון? אתה שוב מסתמך על הניסיון האישי שלך, שהוא מקרה 1 מתוך X מקרים, כאשר ידוע לנו ש-X הוא מספר גדול מאוד של אנשים שהתראיינו אי פעם למסלול ממ"ס.
בכתיבה מתמטית, נוכל לראות ש-
X >> 1
ומכיוון שהטענה שלך מבוססת על מקרה אחד, ההסתברות שמה שאתה אומר הוא נכון היא 1:X, או בשפה פשוטה: אתה חרטטן. אפילו המהמר הגדול ביותר לא היה שם את הכסף שלו על סיכוי כזה.

אני יכול להמשיך עם זה כל היום, אבל יש לי עניינים יותר דחופים לטפל בהם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:13

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר