לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-03-2005, 15:18
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
ביום ג' הקרוב: תפילת מליוני ילדים ברחבי העולם לביטול העקירה

ביום ג' הקרוב: תפילת מליוני ילדים ברחבי העולם לביטול העקירה
14:44, 10 מרץ 2005 / כ"ט באדר תשס"ה

יזמה חדשה לביטול גזירת העקירה. והפעם מדובר על תפילת ילדים יהודים מכל העולם תחת הכותרת: "ילדים זכים מכל העולם צובעים את העתיד בורוד".

מאחורי היוזמה עומדת ענבר בלילוס, סטודנטת מבר אילן. בשיחה עם כתבתנו רות אברהמי אמרה ענבר כי הרעיון הוא להשיג אחדות של ילדי כל עם ישראל ללא הבדל בהשקפה או במוצא, וברעיון שתפילתם של ילדים לא חוזרת ריקם. התפילה תתקיים ביום ג' הקרוב, ולדבריה יש תומכים רבים העוזרים להפיץ את הידיעה ולצרף ליום התפילה כמה שיותר ילדים מרחבי העולם.

היא צופה כי ביום ג' כלשון ההודעה שפרסמה "יתגייסו מיליוני ילדים יהודים בארץ ובעולם, מכל החוגים והגוונים בעמנו לשעה אחת של אמירת תפילה מיוחדת נגד תכנית הגירוש. מול גזירה כה קשה ואכזרית יכול לעמוד רק כוחם העצום ותפילתם הזכה של ילדים".

ענבר הוסיפה כי "עשרות אלפי גננות הורים ומורים יקחו חלק ביוזמה" היא מציינת כי היוזמה קיבלה את ברכתם של גדולי הרבנים: הרב מרדכי אליהו, הרב יצחק גנצבורג, הרב שלמה אבינר, הרב נתן בוקובזה ועד.

7

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-03-2005, 16:36
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
מישהו פה מזלזל בתפילתם של ילדי ישראל?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "מלשכת העתונות של הקב"ה נמסר כי רבש"ע לא יפול בפח התכסיסים הזולים"

ז ותאמר אסתר להשיב אל מרדכי אמרה לו לך כנוס את כל היהודים הנמצאים בשושן וצומו עלי ואל תאכלו ואל תשתו שלשת ימים אלו הן י"ג וי"ד וט"ו בניסן שלח לה והרי בהם יום ראשון של פסח אמרה לו זקן שבישראל למה הוא פסח מיד שמע מרדכי והודה לדבריה הה"ד ויעבר מרדכי ויעש ככל אשר צותה עליו אסתר תמן אמרין שהעביר יום טוב של פסח בתענית ועל אותה צרה ויתפלל מרדכי אל ה' ויאמר גלוי וידוע לפני כסא כבודך אדון העולמים כי לא מגבהות לב ומרום עין עשיתי אשר לא השתחויתי להמן כי אם מיראתך פעלתי זאת לבלתי השתחוות לו כי יראתי מפניך לבלתי תת כבודך לבשר ודם ולא רציתי להשתחוות לזולתך כי מי אני אשר לא אשתחוה להמן על תשועת עמך ישראל כי לוחך הייתי מנעל רגליו ועתה אלהינו הצילנו נא מידו ויפל בשחת אשר כרה וילכד ברשת אשר טמן לרגלי חסידיך וידע המרגיז הזה כי לא שכחת ההבטחה שהבטחתנו (ויקרא כ"ו) ואף גם זאת בהיותם בארץ אויביהם לא מאסתים ולא געלתים לכלותם להפר בריתי אתם כי אני ה' אלהיהם מה עשה מרדכי קבץ את התינוקות וענה אותם מלחם ומים והלבישן שק והושיבם באפר והיו צועקים ובוכין ועוסקין בתורה...ד לאחר שעשה העץ הלך אצל מרדכי ומצאו שהיה יושב בבית המדרש והתינוקות יושבים לפניו ושקים במתניהם ועוסקים בתורה והיו צועקים ובוכים ומנה אותם ומצא שם (י"ב) [כ"ב] אלף תינוקות השליך עליהם שלשלאות של ברזל והפקיד עליהם שומרים ואמר למחר אהרוג אלו התינוקות תחלה ואחר כך אתלה את מרדכי והיו אמותיהם מביאות להם לחם ומים ואומרות להם בנינו אכלו ושתו קודם שתמותו למחר ולא תמותו ברעב מיד היו מניחין ידיהם על ספריהם ונשבעים בחיי מרדכי רבינו לא נאכל ולא נשתה אלא מתוך תעניתנו נמות געו כולם בבכיה עד שעלתה שועתם למרום ושמע הקב"ה קול בכייתם כבשתי שעות בלילה באותה שעה נתגלגלו רחמיו של הקדוש ברוך הוא ועמד מכסא דין וישב בכסא רחמים ואמר מה קול גדול הזה שאני שומע כגדיים וטלאים עמד משה רבינו לפני הקב"ה ואמר רבש"ע לא גדיים ולא כבשים אלא
קטני עמך ישראל שיושבים בתענית שלושה ימים ...

ישן 11-03-2005, 07:38
  relove relove אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.02
תפילת הילדים אכן לא תעזור כנגד העקירה . אני מתחיל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "ביום ג' הקרוב: תפילת מליוני ילדים ברחבי העולם לביטול העקירה"

לחשוב שברגע שהבולדוזר שרון החליט שהוא נוסע ברוורס כמעט שום דבר לא יוכל לעצור אותו- אבל!!!

תפילת ילדים, הגעת אלפי אמריקאים להזדהות עם גוש קטיף. חרדת יהודים בעולם כי ישראל לא שומרת על האינטרסים של העם היהודי ונסוגה תוך קירוב קו האש לקו הירוק, תוך השארת תשתיות במליארדי דולרים, תוך הקניית תחושת ניצחון פסיכולי לטירור - ללא שום תמורה, ללא שום הסכם - כל אלה כבר מביאים לרצון להשפיע.
למחשבה שלא ניתן בלב שקט לתת לממשלת ישראל לנהל את עתודת הלאום של העם היהודי.
ומכאן לעליה גדולה ואיכותית.

אני מאוד מקווה שזה מה שיקרה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר