לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-03-2005, 16:48
צלמית המשתמש של לידור
  לידור לידור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
מידע הוגשה תלונה במשטרה נגד קטלוג פוקס

חבר מועצת עירית נתניה מש"ס הגיש הבוקר את התלונה: אונסים את ילדנו לראות תמונות תועבה
חבר מועצת עיריית נתניה מש"ס, ראובן מימון, הגיש הבוקר (ה') תלונה במשטרת נתניה נגד חברת פוקס על שהפיצה קטלוג בבתי התושבים בעיר. לדברי מימון, בקטלוג מופיעות תמונות עירום פרובוקטיביות שפוגעות ברגשות המעיינים בקטלוג.

מימון אמר הבוקר ליומן החדשות של רדיו אמצע הדרך FM 90: "הניחו את הקטלוג ליד כל דלת, כשההורים בעבודה והילדים בבית, ולמעשה אונסים את ילדינו לראות תמונות תועבה".

הוא התייחס גם לדברי הראל ויזל, מבעלי פוקס, שנאמרו בתחילת השבוע, ולפיהם בטלוויזיה יש תמונות יותר קיצוניות, ואמר "אני ואחרים לא מחזיקים טלוויזיה בבית".

ויזל התעמת בשידור ברדיו FM 90 עם עו"ד ניסן שריפי, חבר מועצת הרשות השנייה, שאמר כי ימליץ בפני הורים שפנו אליו להגיש תלונה במשטרה.

YNET

נערך לאחרונה ע"י לידור בתאריך 10-03-2005 בשעה 16:50.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-03-2005, 12:53
  NOTA NOTA אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.11.01
גם בין תגובתך להודעתי קשר רופף בלבד
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי eGod שמתחילה ב "כמה שטויות בהודעה אחת"

ראשית, לא דיברתי ולו לרגע על "עבירה על החוק? כן/לא/שחור/לבן/אני" ולכן ההקשה ההיסטרית לעבירה מסוג רצח כלל אינה במקומה. גם הזכות ה"דמוקרטית" (שלמדת מרבך לקווקוו לצורכי הדגשה), נוכחותה או העדרותה אינה זוכה להתייחסות בדבריי.

כל שעשיתי, כפי שבוודאי היית נוכח אילו טרחת לקרוא לפני התגובה העוינת, הוא לתאר את העולם האמיתי אליו נחשף הילד (בין השאר בזכות ניצול זכותם הד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ת של הוריו לחנכו כדרכם) ולדרג את האיומים על נפשו הרכה בהתאם לסולם הערכים הפרטי שלי.
אני מקווה שאתה מקבל את זה במסגרת זכותי הד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ת להביע דיעה המנוגדת לשלך וזכותך הד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ת להגיב בצורה המציגה אותך כדביל.

ואם לחדד את הפואנטה המסתתרת בדברי הקודמים - לטובת המתקשים בהבנה:
אני אישית סבור כי שימת הדגש על הגבלת נגישות נוער לפיסות עור פוטוגני על גבי נייר כרומו נובעת מהמאבק הרליגיוזי של מגיש התלונה למען שינוי דרכי הזולת, וכי הנזק הנגרם לנפשם הרכה (של המתלונן או של ילדיו) מחומרים שהוא בוחר לחושפם אליהם גדול משמעותית (ומדיד באמצעים מדעיים) מהסיכון שבחשיפה אקראית לחומר פרסומי כזה.
במילים אחרות, בחברה הד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ת הזאת אין לנו שליטה מלאה על מגוון החומרים שעלולים לצרוב את רישומם על רשתית ילדינו, וחלק מהחוויה הד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ת הוא ללמוד לחיות עם השונה. הוא עם העובדה כי עוברת לנגד עיניו, בעיבורה של עיר, נערה עם פופיק חשוף (ומפורסנג - רחמ"ל), ואחרים עם שאלות ילדיהם לגבי אנשים הבוחרים במלבושי אציל פולני חורפיים בעיצומו של הקיץ המזרח תיכוני.

נערך לאחרונה ע"י NOTA בתאריך 12-03-2005 בשעה 12:55.
ישן 10-03-2005, 17:04
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
בזה הרגע עלה לי רעיון אדיר לסטרט-אפ
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לידור שמתחילה ב "הוגשה תלונה במשטרה נגד קטלוג פוקס"

השבוע התבשרנו שחברת מירס משיקה טלפונים סלולאריים בהכשר מהודר.אז למה שלא תהיה גם תיבת דואר כשרה למהדרין?
חיישנים מיוחדים סורקים בכל כמה דקות את תוכן התיבה,ומזהים בעזרת אלגוריתם מתוחכם האם דברי הדואר מכילים חומר אסור (עיתון "ידיעות" למשל). בשלב השני,כל מה שאינו כשר מושמד בעזרת גריסה/שריפה/עיכול ע"י חומצה. צריך גם להוסיף טיימר מיוחד שמונע הכנסת דברי דואר בשבת ובמועדי ישראל. לבסוף,צריך גם admin מיוחד למערכת שיודע לקבוע איזו כשרות תהיה לדברי דואר : יהיה מצב ספרדי,אשכנזי-חסידי או ליטאי.
מישהו מעוניין להשקיע את ההון הראשוני?

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 10-03-2005 בשעה 17:10.
ישן 12-03-2005, 12:42
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
אפשר להבין את הכעס
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לידור שמתחילה ב "הוגשה תלונה במשטרה נגד קטלוג פוקס"

לו הייתי אדם דתי, לא הייתי רוצה שיניחו על מפתן דלתי קטלוג ובו תמונות הפוגעות ברגשותי.
אפשר להתווכח מהיום ועד הודעה חדשה האם תמונות עירום, ואפילו מרומז, אכן מזיקות לנפשם של ילדים (או מבוגרים) ומדוע בכלל הן פוגעות ברגשות, אבל העובדה היא שמבחינת האדם הדתי תמונות כאלה הן "מוקצה". גם כך אדם דתי נחשף בכל פעם שהוא יוצא מביתו לתמונות ומראות בעייתיים מבחינתו - לא צריך להביא לו אותם עד לדלת.
מצד שני, תלונה במשטרה היא צעד מוגזם, אבל מתבקש בהחלט מפוליטיקאי מקומי שמחפש את 15 שניות התהילה הפומבית שלו.

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

ישן 13-03-2005, 12:51
  כלב טוב כלב טוב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.02
כאבם של הדתיים מובן, אך הם הביאו זאת על עצמם

אני באמת מבין את זה שהורים דתיים (וכן, גם חילונים) לא היו רוצים שילדיהם יחשפו לקטלוג של פוקס או חומרים דומים.
יחד עם זאת, מי שהתחיל בקטע של להיכנס לנו לורידים היו הדתיים.

הדתיים (באמצעות שליחיהם בכנסת) מנעו ממי שחפץ בכך להינות משידורי ערוץ פורנו מקודד ומאובטח בכבלים ובלוויין, למרות שהדבר לא היה משפיע עליהם באופן אישי (הם יכלו פשוט לא להזמינו, אם יש להם בכלל כבלים/לווין/מקלט טלוויזיה).
אבל לא. הם החליטו בשביל כולם ונכנסו לכולנו לסלון והחליטו בשבילנו מה מותר ואסור לנו לראות (בניגוד לרוב מדינות העולם המערבי).

אף אחד לא שואל אותי או את תושבי עירי שכשרכב של חב"ד או ארגון דתי אחר, נוסע ברחובות רמת גן (עיר חילונית) ומשמיע באמצעות רמקול רב עוצמה, דברי דת, תורה, אמונה, הזמנות לכינוסי דת וכו'.
יש הורים שלא רוצים לחשוף את ילדיהם לדברים הללו.
האם זה מעניין מישהו ?

לא התחלתי לדבר על הגבלות על מה שמותר ואסור לנו לאכול, תחבורה ציבורית, נישואין וכו'.

בקיצור, זה כמו הסיפור על האיש שרצח את שני הוריו וביקש רחמים מהשופט כי הוא יתום.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:08

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר