12-06-2007, 15:23
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 3,292
|
|
בכל זאת בצק פאי
אמור לצאת יבש.
עיבוד יתר הופך אותו לאלסטי יותר,מה שנותן תחושת רכות מזויפת לבצק.
בצק פריך יש ללוש למשך זמן קצר ביותר,2 דקות גג.
כמו כן יש לאפות את הבצק למשך 15 דקות,ועל הבצק יש המניחים שעועית בכדי שהבצק לא יתרומם.
לאחר אפית הקלתית יש לקרר ולהוציא את השעועית.
הבצק הופך להיות חסין רטיבות,ואז יש להכניס קודם את קרם השקדים ואח"כ את המלית כשהיא קרה.
(ולא כמו שרשום במתכון).
(הטיפים ממתכון של איל שני)
|