לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-06-2007, 18:09
  office office אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.10.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי NSH שמתחילה ב "איך מתקבלים לקורס..."

תבקש ממפקד המחנה.הרסרים בד"כ שמחים להוסיף עוד מאבטחי מתקנים. כעובד כללי יהיה לך מאוד קל להגיע למצב שיציעו לך את התפקיד. אני בחיים שלי לא שמעתי על שמירות+יומיות אבל שיהיה...
בקשר לפוטנציאל התאבדות אז ממש תלוי בך ובסביבה לדוגמא אני הכרתי פעם מישהו שהתגייס לחי"ר - יצא משם אני לא יודע איך. שובץ לשלישות- מש"ק שלישות וקיבל יומיות אבל רצה שבוע שבוע אז דפק נפקדות וקיבל שבוע שבוע כמאבטח מתקנים.עשכיו הוא מאושר מהחיים. יש בסיסים שזה שכונתי שם השומרים רואים dvd ושומעים מוזיקה עושים את הספר של הפסיכומטרי בשמירות ובכך מעבירים את הזמן....כמובן שזה לא חוקי! גם התנאים שלהם במגורים בד"כ די טובים עם טלוויזיה ומקרר דרך הסכמים עם רסר ועוד..מהסיבה הפשוטה שאין התפקיד הזה מבוקש בכלל.
בקשר למצב בבית חשבת אולי להיות טבח בבסיס פתוח ככה שתעשה שבוע שבוע ובשבוע שאתה בתורנות תעשה יומיות מלבד יום עד מס' ימים (תלוי במס, טבחים,כמות הפיות שיש להאכיל) בהם תישן בבסיס כדי לדאוג לחיילים שבתורנות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-06-2007, 19:09
  NSH NSH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.08.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי office שמתחילה ב "תבקש ממפקד המחנה.הרסרים בד"כ..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי office
יש בסיסים שזה שכונתי שם השומרים רואים dvd ושומעים מוזיקה עושים את הספר של הפסיכומטרי בשמירות ובכך מעבירים את הזמן....כמובן שזה לא חוקי!

חחחחחחחחחח!!

ציטוט:
במקור נכתב על ידי office
אני בחיים שלי לא שמעתי על שמירות+יומיות אבל שיהיה...

אני מקווה שאתה טועה בקטע הזה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי office
בקשר למצב בבית חשבת אולי להיות טבח בבסיס פתוח ככה שתעשה שבוע שבוע ובשבוע שאתה בתורנות תעשה יומיות מלבד יום עד מס' ימים (תלוי במס, טבחים,כמות הפיות שיש להאכיל) בהם תישן בבסיס כדי לדאוג לחיילים שבתורנות.

חשבתי גם להיות טבח או משגיח כשרות.רק אף אחד לא אמר לי איך לבקש את התפקידים האלה.
להתקשר ללשכ"ג פשוט?!
ישן 14-06-2007, 15:00
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי NSH שמתחילה ב "1. אני עדיין מחפש לדעת עם מי..."

אני ממש לא מבין גדול בתחום המיון וההשמה.

מה שכן, כמו שהסבירו, זה תפקיד ללא מיון מוקדם, אלא פשוט תפקיד שמוצבים בו- למשל אנשים בעלי בעיות ת"ש, נפלים ממסגרות שונות (לא שזה תפקיד לא חשוב, פשוט באופן יחסי למסגרות שונות בצבא הוא לא ידרוש ממך הרבה יותר מאשר פשוט לעשות את העבודה- שגם היא פשוטה. לא תצטרך יחסי אנוש מצויינים)

מבחינת קב"א אני לא יודע אם ישנה הגבלה, מבחינת פרופיל אני מניח שאפשר להגיע עם פרופיל לא קרבי, אבל מן הסתם בעיות מסויימות עלולות לפסול אותך אפילו מהתפקיד הזה.

מבחינת הגעה לשם- פשוט תציק לכמה שיותר אנשים שיכולים להשפיע שאתה רוצה להיות מאבטח מתקנים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר