לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-06-2007, 21:46
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
סליחה על החפירה...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "מה זאת אומרת התקשרת ואין עם מי לדבר?"

הו! בדיוק חיכיתי שאתה תענה לי...

מה זאת אומרת אין עם מי לדבר? לא ממש מוכנים להקשיב...
התאריך הנוכחי שלי הוא התאריך הכללי (22.7). עם מי דיברתי בלשכ"ג? התקשרתי למרכז מידע (הטלפון היחיד שיש לי). יש איזה מדור בבקו"ם שאחראי עליי? לא שאני יודע... אני מלש"ב אם זה לא היה ברור (הויתור על חובלים בא אחרי הגיבוש... לא בזמן הקורס).

אני אמרתי שלא קיבלתי צו גיוס בזמן שכולם קיבלו - אז היא אומרת לי שאין בעיה וישלחו לי צו הביתה. למרות שהקטע הוא לא הצו! הקטע הוא שיש איזה בעיה איתי כי לכולם מתעדכנים דברים וכולם מקבלים צווים ואני לא.
אני אומר שלא עידכנו לי את הקיוסק מידע בזמן שלכולם עידכנו - אז היא אומרת לי שהם לא אחראים על הקיוסק מידע ושהקיוסק מידע מתעדכן כל מקרה לגופו וזה שעידכנו לחבר שלי לא אומר שיעדכנו גם לי. אמרתי לה שזה לא נכון ושלכולם עידכנו (כל גיוס אוגוסט הקרביים) והיא אמרה "מאיפה אתה יודע למי עידכנו ולמי לא?".

זה הסתכם בזה שהיא אמרה שהם לא מטפלים בשיבוצים. ביקשתי שתפנה אותי למי שכן מטפל והיא אמרה שאין לה למי להפנות אותי. לגבי הקיוסק מידע היא לא יכולה לעזור לי. לגבי הצו גיוס היא תשלח לי צו חדש הביתה (באמת יופי... מה זה יעזור אם אני שוב אקבל צו שהוא לא הצו עם התאריך הסופי אלא התאריך שמופיע להם במחשב - הכללי - 22.7)

אמרתי שאני רוצה לדבר עם מישהו יותר בכיר והיא לא הסכימה. היא אמרה לי לשלוח פקס ולבקש שמישהו יותר בכיר ידבר איתי. עשיתי את זה. ושהתקשרתי לוודא אם הפקס הגיע הזאת שענתה אמרה שהיא לא מעבירה את הפקס הלאה כי "הם לא מתעסקים בשיבוצים" וכי "צו גיוס חדש כבר עומד להישלח לי הביתה" וכי "הם לא מטפלים בקיוסק המידע". קיצר חזרה על הכל שוב...

הורגת אותי האטימות של הצבא הזה! למה אני אמור להידפק כל כך בגלל הטמטום של המערכת? מספיק דפקו אותי בעבר עם מיונים לסיירות, אז עכשיו דופקים לי גם את כל הגיוס?
הקטע המעצבן שאני מרגיש שאין לי יותר למי לפנות... אין לי עם מי לדבר בכלל אפילו שאני יודע (חושש לפחות) שיש איתי בעיה. לא יודע אם זה בגלל כל הקטע עם החובלים או לא יודע בגלל מה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-06-2007, 22:00
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
אני לא חושב שזה בגלל העניין עם החובלים- ללשכת הגיוס זה לא כל כך אכפת
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי stinger360 שמתחילה ב "סליחה על החפירה..."

מה שבאמת מרתיח זה היחס שאתה מקבל. אתה לא חייל, אתה אזרח- שהיא הדרגה הכי גבוהה במערכת הבטחון. בסופו של דבר, מספרי הטלפון ומיטב וכל הדברים האלה נועדו כדי לתת לך שירות, לענות על השאלות שלך, ולפתור את הבעיות שמתעוררות לך.
אני לא מכיר מספרי טלפון של אנשים בכירים או מדורים מיוחדים בלשכות הגיוס, אבל לדעתי אתה צריך להמשיך ולהתקשר אליהם, לשלוח פקסים, ואם זה לא עוזר- נשק יום הדין:
אמא או אבא שלך.

החשש שלי הוא שתקבל תאריך חדש כשבוע לפני הגיוס ואז יהיה כבר מואחר מדי (מה גם שזה בטח יהיה הדבר שאתה הכי לא מעוניין בו, וזה לא מגיע לך).

ישן 15-06-2007, 00:31
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי תמיר20 שמתחילה ב "אני יודע שזה יישמע מניאקי-..."

קודם כל, אתה לא הבנאדם היחיד שצוחק עליי פה בפורום אז אל תרגיש רע (יש פה איזה שייט לעתיד אחד שעושה אותו דבר). (=

אני לא ממש צוחק מזה - יותר מתוסכל, עצבני, מאוכזב, מפחד ורוצה להרוג מישהו... אבל אני יכול לראות את הצד המצחיק חחח.. מה שחשוב שבמוטיבציה שלי הם לא פגעו.

הייתי פונה למדור פניות ציבור הזה פשוט אני לא רואה איך הם יפתרו לי את הבעיה. לא הבנתי מי הם ומה הסמכות שלהם בכלל... סתם מקום בו מגישים תלונות? אם ככה אז אין לי מה לדבר איתם... סתם תלונה לא תעזור לי. אני גם בטוח שתלונה לא ממש תזיז שם למישהו.

ותודה, סמוך עליי שבסוף אני עוד אסתדר.

נערך לאחרונה ע"י stinger360 בתאריך 15-06-2007 בשעה 00:35.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר