18-06-2007, 21:56
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 06.07.06
|
|
|
שאלה בקשר לנגן MP4 IAudio שלא עובד...
שלום, הייתי לי בעיה עם הנגן שלי (IAudio X5 30 GB), אז נתתי אותו לסבא שלי שזה המקצוע שלו (אלקטרוניקה וכו'), ואז זה בעצם התקלקל. כל מה שנתתי לו עד עכשיו הוא תיקן והכל עבד, דווקא זה הכי יקר התקלקל.
בכל אופן הבעיה הייתה שהנגן עבד רק במצב של העברת נתונים עם המחשב, שמיעת מוסיקה נורמלית (לזמן של יותר מכמה דקות) לא היה אפשרי, הייתה בעיה כלשהי עם הסוללה של הנגן (סוללה נטענת).
סבא שלי פתח את הנגן ואמר שהוא לא יכול לתקן את זה כי זה ממש מיניאטורי וקטן, בקיצור הוא אמר שהוא לא יכול לעשות כלום. הוא חיבר גם את הנגן בלי סוללה למחשב והכל עבד, ואז כשהוא החזיר את הסוללה והרכיב את הנגן, זה כבר לא נדלק לא עם המחשב לא רגיל ולא כלום. הוא התקשר אלי ואמר לי את זה, בקיצור אני כמעט בכיתי, כל המידע והמכשיר עצמו זה עלה לי משהו כמו 1300 בארה"ב כשהייתי קניתי את זה שנים חסכתי את הכסף. בכל מקרה, אני לא יודע מה לעשות, אי אפשר לעשות משהו, לנסות לתקן את זה? אם כן אתם יודעים איפה?
ובבקשה אל תתחילו עם ה"תחשוב לפני" ו "בפעם הבאה" כי אני יודע בעצמי, תאמינו לי. זה לא שסבא שלי טיפש הוא כל החיים שלו מתמחה בזה, אני מעריך אותו וזה לא כי הוא לא יודע משהו, קרה לא יודע, גם הוא ממש מאוכזב.
לא יודע מה לעשות.
נערך לאחרונה ע"י rl_21 בתאריך 18-06-2007 בשעה 22:24.
|