לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-06-2007, 17:50
  צנחן לעולם צנחן לעולם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.07
אם היית קורא טוב את מה שכתבתי
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי eXtruct שמתחילה ב "אם התרבות אנשים כמוך הם בטוח..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי eXtruct
אם התרבות אנשים כמוך הם בטוח עוד מאט יפשטו רגל.

הייתי מבין שלא באתי לתמוך בהורדות הלא חוקיות אני פשוט שאלתי עקב ההורדות העצומות היום

שכמה מיליונים מכל מדינה מורידים באופן קבוע איך החנויות מצליחות לשרוד .

ואם כבר נכנסים לפאן האישי כן אני מוריד בד"כ כי כמו כל אדם אני לא קוטף כסף מהעצים ואני עובד

קשה כל יום בשביל להרויח קצת כסף ואם יש דרך לחסוך אני חוסך כמו כולם אני מניח.

אבל אני גם קונה אלבומים מדי פעם ובכלל עד שגיליתי ת"אימיול "הכנסתי

כמות מכובדת של כסף לחנויות המוזיקה.

ואני בטוח שגם אתה ידידי ה"נאור" הורדת לא אחת שירים אז אל תתצדק לי פה.

נערך לאחרונה ע"י צנחן לעולם בתאריך 22-06-2007 בשעה 17:54.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-06-2007, 17:59
  משתמש זכר eXtruct eXtruct אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי צנחן לעולם שמתחילה ב "אם היית קורא טוב את מה שכתבתי"

מאיפה הסטטיסטיקה?

ברגע שחברות הקלטה יפשטו רגל לא תוכל יותר בכלל להוריד מוזיקה כי לא יהיה מי שיוציא אותה.

קצת סטיה מהנושא: אני גם לא חי חיי פאר, אין לי עצים של כסף ליד הבית ואני נורא אופנעיים!! אולי כדאי לי לגנוב אחד? הרי הרבה יותר זול... =\
אתה ממציא סיבה שתוציא אותך מההגדרה של "עובד על החוק" על ידי זה שאתה מרחם על עצמך.
אתה אומר לעצמך "אין לי הרבה כסף אבל אני רוצה דיסק חדש. אבל באמת אני לא מיליונר אז אני אוריד אותו מאימול" עד ידי קח אתה מוציא את עצמך בתור אחד "מסכן" וממציא סיבה חוקית לעבור על החוק.
סבבה אתה מוריד, אני גם מוריד גם יוסי, יואב, חתול כלב או whatever מורידים אבל כולם יושבים בשקט ולא יוצאים בהכרזה: "ואי העולם הזה כל כך פיראטי איך זה שאנשים שפועלים לפי החוק עוד לא פשטו רגל?!?!". תאמין לי אתה לא רוצה להגיע למצב של פשיטת רגל עולמית של כל החברות (אני מדבר רק על מוזיקה) כי אז לא יהיה לך מה להוריד.

נערך לאחרונה ע"י eXtruct בתאריך 22-06-2007 בשעה 18:02.
ישן 22-06-2007, 18:54

תחסוך לי
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי eXtruct שמתחילה ב "מאיפה הסטטיסטיקה? ברגע..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי eXtruct
מאיפה הסטטיסטיקה?

ברגע שחברות הקלטה יפשטו רגל לא תוכל יותר בכלל להוריד מוזיקה כי לא יהיה מי שיוציא אותה.

קצת סטיה מהנושא: אני גם לא חי חיי פאר, אין לי עצים של כסף ליד הבית ואני נורא אופנעיים!! אולי כדאי לי לגנוב אחד? הרי הרבה יותר זול... =\
אתה ממציא סיבה שתוציא אותך מההגדרה של "עובד על החוק" על ידי זה שאתה מרחם על עצמך.
אתה אומר לעצמך "אין לי הרבה כסף אבל אני רוצה דיסק חדש. אבל באמת אני לא מיליונר אז אני אוריד אותו מאימול" עד ידי קח אתה מוציא את עצמך בתור אחד "מסכן" וממציא סיבה חוקית לעבור על החוק.
סבבה אתה מוריד, אני גם מוריד גם יוסי, יואב, חתול כלב או whatever מורידים אבל כולם יושבים בשקט ולא יוצאים בהכרזה: "ואי העולם הזה כל כך פיראטי איך זה שאנשים שפועלים לפי החוק עוד לא פשטו רגל?!?!". תאמין לי אתה לא רוצה להגיע למצב של פשיטת רגל עולמית של כל החברות (אני מדבר רק על מוזיקה) כי אז לא יהיה לך מה להוריד.

אני לא מרחם על עצמי ואני לא ממציא לעצמי תירוצים. אני יודע שמה שאני עושה לא חוקי.
אך אני לא קורא לזה גנבה. לא הלכתי למכולת וגנבתי שישיית פחיות מבעל חנות שעובד קשה בכדי להביא אוכל הביתה ובסך הכל אני מוריד כמה שירים ו"פוגע" בפרנסתם של כמה מפורסמים שתאמין לי שלא חסר להם הם עושים מספיק כסף מההופעות , תמלוגים , רדיו , פוסטרים , כתבות , קליפים שנמשיך?
והכי קשה הבנה יצאת בכך שאתה אומר שאני יוצא בהכרזה באשכול הזה?! פה כבר הגזמת
אני באמת צריך לומר לך שוב שבסך הכל בתמימות מלאה שאלתי את חברי הפורום איך
חנויות המוזיקה עוד לא פשטו תרגל עקב ההפסדים העצומים שרק עולים להם מדי שנה.
לא באתי לתמוך בכך ההפך צר לי עליהם.
ובכלל אתה בעצמך הודת פה שאתה מוריד מוזיקה אז בכך מסתיים הויכוח , אין לך זכות להטיף לי.

ישן 22-06-2007, 19:01
צלמית המשתמש של Shvily Bob
  Shvily Bob Shvily Bob אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
שמע
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי צנחן לעולם שמתחילה ב "תחסוך לי"

כתבת:

"אך אני לא קורא לזה גנבה. לא הלכתי למכולת וגנבתי שישיית פחיות מבעל חנות שעובד קשה בכדי להביא אוכל הביתה"

הלו?????? אתה נורמאלי? זה ממש גניבה להוריד. יש דבר כזה שנקרא "קניין רוחני", לא שמעת על זה? להסביר לך את המושג??

" ובסך הכל אני מוריד כמה שירים ו"פוגע" בפרנסתם של כמה מפורסמים שתאמין לי שלא חסר להם הם עושים מספיק כסף מההופעות , תמלוגים , רדיו , פוסטרים , כתבות , קליפים שנמשיך?"

תודה לך מר צנחן לעולם, קהילת האומנים הבינלאומית מודה לך על שהחלטת עכשיו אם חסר להם או לא חסר להם. צא להם מהכיס, ותעשה דברים ממניעים שהם מעבר לאימפולסים של מתבגר. אהמ מוסר?? שמעת על דבר כזה?

ישן 22-06-2007, 19:51

עוד יפה נפש הצטרף.
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Shvily Bob שמתחילה ב "שמע"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Shvily Bob
כתבת:"אך אני לא קורא לזה גנבה. לא הלכתי למכולת וגנבתי שישיית פחיות מבעל חנות שעובד קשה בכדי להביא אוכל הביתה"

הלו?????? אתה נורמאלי? זה ממש גניבה להוריד. יש דבר כזה שנקרא "קניין רוחני", לא שמעת על זה? להסביר לך את המושג??

" ובסך הכל אני מוריד כמה שירים ו"פוגע" בפרנסתם של כמה מפורסמים שתאמין לי שלא חסר להם הם עושים מספיק כסף מההופעות , תמלוגים , רדיו , פוסטרים , כתבות , קליפים שנמשיך?"

תודה לך מר צנחן לעולם, קהילת האומנים הבינלאומית מודה לך על שהחלטת עכשיו אם חסר להם או לא חסר להם. צא להם מהכיס, ותעשה דברים ממניעים שהם מעבר לאימפולסים של מתבגר. אהמ מוסר?? שמעת על דבר כזה?

ומי כבודו?! הדובר שלהם? כמה הם משלמים לך? אל תטיף לי ואל תשפוט אותי תאמין לי שלא חסר להם

כסף מרוב כסף רובם מתמכרים לסמים כי הם כבר לא מוצאים את עצמם בחייהם הנוחים מדי.לך תראה

את התכנית המפורסמת בMTV שבה אפשר לראות את הארמונות עם ה5 מכוניות בחניה שהם גרים

בהם. מה אתה רושם לי "הלו אתה נורמאלי?????? זה ממש גניבה להוריד" אז בוא

נחדש לך זה לא ואם כן בוא תעצור אותי אדוני השוטר אם זה היה גנבה בקנה מידה שמתאים לאמרה

" גנבה "תאמין לי שהייתה אכיפה ואין פה בארץ ובעולם מספיק אכיפה אם בכלל.

אני מעולם לא גנבתי דבר וגם לא אגנוב .

ומוסר אמרת? הלוואי והיה לך חצי מהמוסר שיש לי והערכים שיש לי.

ו מה הקשר "אימופלסים של מתבגר" ??מאיזה ספר יצאת ?! מתבגר כבר אני לא תודה.

אבל אתה ובכן לך יש עוד דרך ארוכה עד שתתבגר. עשה טובה צא מהסרט אדוני הנכבד.

נערך לאחרונה ע"י צנחן לעולם בתאריך 22-06-2007 בשעה 20:19.
ישן 22-06-2007, 20:01

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי צנחן לעולם שמתחילה ב "עוד יפה נפש הצטרף."

רק בגלל שלאיזה ראפר כושי יש ארמון אז כל המוזיקאים הופכים למליונרים? שמע מתאים לי לחיות ככה...
אתה חי בבועה שאתה לוקח אחד ואומר שכולם אותו הדבר. זה כמו לומר בגלל שביל גייטס הוא מתכנת אז כל המתכנתים מיליונרים, זה לא ככה.
צא מהסרט שאתה חי בו.. להקות ששוחות בכסף? לא נראה לי כי אם הם היו שוחים הכסף הם היו מפסיקים למכור דיסקים/חולצות/וכל מיני חרא שהם מוכרים אלה היו מחלקים את זה בחינם.
אני מכיר מספיק להקות שבכיף היו נותנים לכולם להוריד את השירים שלהם אבל הם צריכים כסף לפרנסתם. אז אל תספר לי סיפורים.
יש להקות שעושות מוזיקה בשביל כסף ויש כאלה כי זה התחביב שלהם זה מה שהם אוהבים. הראשונים גרים בארמונות, ולהקות מהסוג השני שואפות לחיות בארמונות ולנסוע בפרארי ככה שסביר לניח שאם תפגוש אותם ברחוב הדבר הראשון שתחשוב עליו שזה בן אדם רגיל כמוך ורק אחרי זה תיזכר שהוא זמר בלהקה X.

נערך לאחרונה ע"י eXtruct בתאריך 22-06-2007 בשעה 20:04.
ישן 22-06-2007, 19:05

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי צנחן לעולם שמתחילה ב "תחסוך לי"

ציטוט:
שתאמין לי שלא חסר להם הם עושים מספיק כסף מההופעות , תמלוגים , רדיו , פוסטרים , כתבות , קליפים שנמשיך?

נכון הרי איך לא חשבתי שההופעות (+תאורה, הגברה, לשכור מקום, טיסות, בית מלון), ציוד (גיטרות, מגברים, פסנתרים, תופים ועוד), חדר הקלטות, קליפים (+צוות מפיקים, תפאורה, תאורה, הגברה) ועוד הרבה ממנים את עצמם לבד =\ הרי הלהקה לא מוציא אגורה במקרה הזה נכון? שלא נדבר כבר על דברים בסיסיים כמו שכר דירה (אם יש), תשלום חובות כגון מים, חשמל, גז ועוד, תחזוקה של רכב אא וכמובן מזון וצרכים מינימליים למשפחה ולילדים. כל זה ממן את עצמו לבד נכון?

ציטוט:
בתמימות מלאה שאלתי את חברי הפורום איך
חנויות המוזיקה עוד לא פשטו תרגל עקב ההפסדים העצומים שרק עולים להם מדי שנה.

הם לא פשטו רגל כי לא כולם מורידים כמו שאתה חושב, אני דיי בטוח שאחוז המורידים קצת גדול יותר מאחוז הקונים אם לא קטן יותר. קיבלת תשובה?
ישן 23-06-2007, 10:49
צלמית המשתמש של sheep
  sheep sheep אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צנחן לעולם שמתחילה ב "מורידים מוזיקה או קונים?"

מנקודת המבט של סאות' פארק:

Detective: This is the home of Lars Ulrich, the drummer for Metallica. [they approach a bush] Look. There's Lars now, sitting by his pool. [he's seen sitting on the edge of a chaise longue, his face in his hands, softly sobbing]
Kyle: What's the matter with him?
Detective: This month he was hoping to have a gold-plated shark tank bar installed right next to the pool, but thanks to people downloading his music for free, he must now wait a few months before he can afford it. [a close-up of Lars sobbing] Come. There's more. [leads them away. Next seen is a small airport at night] Here's Britney Spears' private jet. Notice anything? [a shot of Britney boarding a plane, then stopping to look at it before entering] Britney used to have a Gulfstream IV. Now she's had to sell it and get a Gulfstream III because people like you chose to download her music for free. [Britney gives a heavy sigh and goes inside.] The Gulfstream III doesn't even have a remote control for its surround-sound DVD system. Still think downloading music for free is no big deal?
Kyle: We... didn't realize what we were doing, eh...
Detective: That is the folly of man. Now look in this window. [they are at another mansion, and they look inside a picture window] Here you see the loving family of Master P. [He's shown tossing a basketball to his wife while his kid tries to catch it] Next week is his son's birthday and, all he's ever wanted was an island in French Polynesia. [his mom lowers the ball and gives it to the boy, who smiles, picks it up and drops it. It rolls away and he goes after it]
Kyle: So, he's gonna get it, right?
Detective: I see an island without an owner. If things keep going the way they are, the child will not get his tropical paradise.
Stan: [apologetically] We're sorry! We'll, we'll never download music for free again!
Detective: [somberly, dramatically] Man must learn to think of these horrible outcomes before he acts selfishly or else... I fear... recording artists will be forever doomed to a life of only semi-luxury.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:34

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר