27-06-2007, 16:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.05
הודעות: 5,539
|
|
קח בצק רגיל ותוסיף לו סוכר.
או שתעשה את מה שהם אומרים:
חומרים:
500 גרם אבקת סוכר
3.5 גרם ג'לטין
10 מ"ל מים
מעט תמצית טעם (לפי העדפתכם)
50 גרם גלוקוזה (מחוממת-נוזלית)
8 גרם גליצרין
כף אחת של שומן (שמן/מרגרינה/חמאה)
1 כף חלבון ביצה
הכנה:
1.זורים א.ג'לטין על המים,ממתינים כמה דקות לספיגה, ממיסים בעדינות על בן מארי (אמבט אדים)עד שהג'לטין נמס (לא להרתיח!)
2.מוסיפים תמצית טעם,גלוקוזה מחוממת, גליצרין ושומן,
3.מוסיפים לאבקת הסוכר ומערבבים עם החלבון עד לקבלת בצק (ניתן להעזר במיקסר, לבחוש עם גיטרה במהירות מינימלית)
4.מעבירים למשטח עבודה ומעבדים ע"ג מעט קורנפלור עד שרך וגמיש, אם הבצק קשה מדי- מוסיפים מעט חלבון, אם הוא רך מדי-מוסיפים אבקת סוכר,
5.את הבצק יש לעטוף היטב בניילון נצמד,להכניס לקופסא אטומה, לאכסן במקום יבש וקריר, הבצק מוכן לעבודה מייד אך רצוי לתת לו להתייצב מעט.
יש לשמור את הבצק עטוף בפלסטיק בכלי אטום לאויר ולחות
כיוון שהסוכר שהוא המרכיב העיקרי הינו חומר משמר הבצק לא יתקלקל זמן רב, אם לא יהיה עטוף היטב הוא עלול להתקשות ולהתייבש.
--------------------
אבל אני חושב שהרעיון שלי יותר טוב.
_____________________________________
Imagine there's no countries,
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace
|