29-06-2007, 07:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.06.07
|
|
|
חששות לגביי העתיד הצבאי.
שלום כולם ותודה על הכניסה לאשכול, קודם כל 
אני נמצא במצב שהוא אינו רחוק מגיוס, ועומד על פרק של קצת פחות משנה.
המצב שלי הוא מסורבל לגביי הצבא. אני אדם עם בעיות ברכיים, בעיות גסטרולוגיות ובעיות בעמוד השדרה. באופן עקרוני, הייתי אמור לקבל פטור צבאי.
אני נלחמתי בשביל להעלות את הפרופיל, דבר אשר כלל פגישה עם אחראית הרפואה הראשית בבקו"ם. הפרופיל שלי כעת עומד על 45. באותה בדיקה, הרופאה טענה שהיא נותנת לי פרופיל זה עקב הנתונים שלי. קיבלתי את הפרופיל ה"זמני" הזה בכדי לא להפריע לזימונים השונים. עכשיו, יש לי פגישה מחודשת עם האחראית ועוד ועדה רפואית בתאריך שאינו ידוע כעת, אך כנראה יתרחש בתקופת החורף, בסביבות דצמבר, כנראה אחרי סוף-אמצע המיונים. הבעיות שלי הם נובעות מחשש לגביי עתידי בצבא. אני מאוד רוצה לשרת בצבא, בתור אחד שגדל בבית שחינך לפעולות כאלה, אך בעיותיי שתקפו אותי עוד מגיל צעיר מאוד, מפריעות לי לעשות שירות סדיר. אני פוחד שאני לא אקבל זימונים לשום קורס, שכן עד כה לא קיבלתי זימונים, ואנשים "נורמלים" עם פרופיל קרבי וקב"א גבוהה שאני מכיר, אשר עשו מיונים ופגישות שונות עם מוסדות שונים בצבא אחרי, כן קיבלו. בנוסף, אני לא מבין איך תעבוד ה"פרוצדורה" של הורדת הפרופיל במקרה של קבלה לקורס.. אני מבקש בבקשה, בכל ליבי, להסדיר לי קצת את החששות והבלאגן. אני מרגיש קצת "מפוספס" שאני קורא על קורס טיס, וקורסים אחרים, בהם אני לא יכול להשתתף, אבל מצד שני, אפילו שכיבה על מיטה יכולה לגרום לי לכאביי גב שאני לא מאחל לאף אחד. אני יודע שאני לא אצליח לשרוד במסלול קשה כל כך, וזה לא מתוך פינוק. אם היה לי את האפשרות הפיזית, הייתי מנסה ללכת לקורסים שונים שדורשים פרופיל קרבי. אני לא רוצה להרגיש עם עצמי "חייל מבוזבז" אשר מבלה את יומי כפקיד, דבר אותו אני מקבל מהרבה אנשים כתגובה לפרופיל שלי. אני מחפש תפקיד שיתאגר אותי ואפילו את מצבי הבריאותי. תודה מקרב לב. 
נערך לאחרונה ע"י oa123 בתאריך 29-06-2007 בשעה 07:07.
|