לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-06-2007, 07:05
  oa123 oa123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.07
חששות לגביי העתיד הצבאי.

שלום כולם ותודה על הכניסה לאשכול, קודם כל
אני נמצא במצב שהוא אינו רחוק מגיוס, ועומד על פרק של קצת פחות משנה.
המצב שלי הוא מסורבל לגביי הצבא. אני אדם עם בעיות ברכיים, בעיות גסטרולוגיות ובעיות בעמוד השדרה. באופן עקרוני, הייתי אמור לקבל פטור צבאי.
אני נלחמתי בשביל להעלות את הפרופיל, דבר אשר כלל פגישה עם אחראית הרפואה הראשית בבקו"ם. הפרופיל שלי כעת עומד על 45. באותה בדיקה, הרופאה טענה שהיא נותנת לי פרופיל זה עקב הנתונים שלי. קיבלתי את הפרופיל ה"זמני" הזה בכדי לא להפריע לזימונים השונים. עכשיו, יש לי פגישה מחודשת עם האחראית ועוד ועדה רפואית בתאריך שאינו ידוע כעת, אך כנראה יתרחש בתקופת החורף, בסביבות דצמבר, כנראה אחרי סוף-אמצע המיונים. הבעיות שלי הם נובעות מחשש לגביי עתידי בצבא. אני מאוד רוצה לשרת בצבא, בתור אחד שגדל בבית שחינך לפעולות כאלה, אך בעיותיי שתקפו אותי עוד מגיל צעיר מאוד, מפריעות לי לעשות שירות סדיר. אני פוחד שאני לא אקבל זימונים לשום קורס, שכן עד כה לא קיבלתי זימונים, ואנשים "נורמלים" עם פרופיל קרבי וקב"א גבוהה שאני מכיר, אשר עשו מיונים ופגישות שונות עם מוסדות שונים בצבא אחרי, כן קיבלו. בנוסף, אני לא מבין איך תעבוד ה"פרוצדורה" של הורדת הפרופיל במקרה של קבלה לקורס.. אני מבקש בבקשה, בכל ליבי, להסדיר לי קצת את החששות והבלאגן. אני מרגיש קצת "מפוספס" שאני קורא על קורס טיס, וקורסים אחרים, בהם אני לא יכול להשתתף, אבל מצד שני, אפילו שכיבה על מיטה יכולה לגרום לי לכאביי גב שאני לא מאחל לאף אחד. אני יודע שאני לא אצליח לשרוד במסלול קשה כל כך, וזה לא מתוך פינוק. אם היה לי את האפשרות הפיזית, הייתי מנסה ללכת לקורסים שונים שדורשים פרופיל קרבי. אני לא רוצה להרגיש עם עצמי "חייל מבוזבז" אשר מבלה את יומי כפקיד, דבר אותו אני מקבל מהרבה אנשים כתגובה לפרופיל שלי. אני מחפש תפקיד שיתאגר אותי ואפילו את מצבי הבריאותי. תודה מקרב לב.

נערך לאחרונה ע"י oa123 בתאריך 29-06-2007 בשעה 07:07.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-06-2007, 09:04
  alex188 alex188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oa123 שמתחילה ב "חששות לגביי העתיד הצבאי."

שטויות במיץ עגבניות, אם יש לך קבא גבוה יש לך המון דברים לעשות בצבא (זה כמובן תלוי בקבא שלך) ודוקא התפקידים "הגדולים" בצבא כמו ממר"ם כל החבצלות למינהם של חיל המודיעין פתוחים למי שאין פרופיל קרבי.
האבסוד הוא שאני עם פרופיל דומה כמו שלך ורוצה להיות פקיד אבל לי לא נתונים.
אני לא מציע לך לעלות את הפרופיל אין שם ערך גדול יותר מערך הבריאות שלך.
אני לא יודע אם קיבלת שאלון העדפות או רצונות ולא יודע אם יש לך אפשרות לברר את הפרטים שלך, אבל אם כן תצליח או שתפנה למדור עתודה לשאול אם אתה יכול להירשם ככה יהיה אפשר לתת אם זה 52 ואחרי זה נוכל לעזור יותר בבחירת תפקיד.
בהצלחה !

נ.ב.
חוץ מזה יש לך פתורן מצוין בשבוז (שים לב כמה תפקידים יש שם לבעלי פרופיל 45)
http://www.shavuz.co.il/recruit/job.asp

נערך לאחרונה ע"י alex188 בתאריך 29-06-2007 בשעה 09:11.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:29

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר