
30-06-2007, 17:42
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
הודעות: 29,140
|
|
|
והנה תגובה שמאלנית כנה...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב ""ישראלי שלא תורם לתושבי עזה גם לא יתרום לתושבי שדרות""
התגובה מסבירה, למה השמאל הקיצוני באמת תורם למחבלי עזה (כולנו יודעים לאן הכסף יגיע בפועל) ולא לתושבי שדרות. הדגשתי את הקטעים המעניינים. הערותי בסוגריים.
"ישראל, כפי שהיא תצטיירת בבמת הטוקבקים, היא מדינה אכולת שנאה חולנית, שמזכירה חלקים באירופה לפני 60 שנה. המרוקנים ( אנחנו לא אוהבים מרוקנים אם הם בעצם יהודים לל) של שדרות ידעו להסתדר יפה עם המקומיים כל עוד חיו שם, וכעת הם הגורם העקרי לליבוי השנאה והמלחמות באזורנו, יחד עם המתנחלים. לי אין שום אהדה אליהם, במיוחד שהם גרמו להתדרדרות המדינה מאז 1977.
כל אדם שפוי שחי ליד מקבץ נדבות, לא מנסה לרצוח אותו, אלא לתרום לו כמה מצרכי יסוד, כדי שהקבצן לא ידרדר לרעב שיוליך אותו לשוד, שעוד יגמר ברצח בעל האמצעים - זה פשוט שילוב של כדאיות ומצפון. בישראל לא ההגיון מדריך את המדיניות, אלא אספסוף אכול שנאה.
_____________________________________
“Much of the social history of the Western world over the past three decades has involved replacing what worked with what sounded good”
|