לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-07-2007, 04:09
  Mark2205 Mark2205 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.10.05
כמה שאלות לגבי פילטרים...ולגבי עדשות...

פילטרים?
.איך אני ידוע איזה פילטר U.V מתאים לעדשה שלי?
2.כתוב על 70-300..שגודל הפילטר הוא 58MM...וכתוב על העדשת הקיט שלי שגודל 58MM...האם אני יכול לקנות פילטר אחד ל2 העדשות??
3.איפה אני יכול לקנות כל מיני פלטרים כמוUV,פלורייזר,ND פילטר,דיאופטור[במיוחד].
ואיך אדע על איזה עדשות אני יכול להרכיב פילטרים לדוגמא דיאופטור אפשר להלביש על כל עדשה?[כמובן שהקוטר מתאים]

ועכשיו עדשות...
אני מתלבט עדיין
לקנות 70-300...ולהישאר עם הקיט שלי 18-55 [שאני לא מרוצה ממנה כלכך בגלל הזום הקטן שלה] או להחליף קיט ומאוחר יותר לקנות טלה.
אווו לקנות איזה עדשה גם צרה וגם רחבה שאפשר להשתמש בה גם לזה וגם לזה...כמו 18-125
או 18-200..
או לקנות טלה שתמשיך את הקיט שלי [55-200]ויותר מאוחר לקנות איזה עדשה יום יומית בסגנון 17-70.או משו כזה.
בקיצור זה עניין שתיסבך אותי אשמח לעזרה בו.

ועוד שאלה קטנה,הזמנתי חצובה U8000 של סליק,איך החצובה מישו יודע?טובה?רעה.?
איזה ציוד היא יכולה להחזיק?

תודה רבה מראש,ומצטער עם השאלות הבורות אני פשוט מתחיל בכל זה ורוצה ללמוד

נערך לאחרונה ע"י Mark2205 בתאריך 03-07-2007 בשעה 04:12.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-07-2007, 10:18
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mark2205 שמתחילה ב "כמה שאלות לגבי פילטרים...ולגבי עדשות..."

1. הפילטר שיתאים לעדשה שלך, כפי שאמר מעלי petia יהיה לפי קוטר העדשה (במקרה שלך 58מ"מ).
2. תיאורתית כן, אבל זה מה זה באסה להבריג החוצה ופנימה את הפילטרים כל הזמן. הם די זולים כך שתוכל לקנות שני פילטרים מאותו הסוג לשתי העדשות. הפילטר הזה לא אמור לרדת לך מהעדשה מהרגע שאתה מבריג אותו עליה.
3. פילטרים אפשר לקנות בחנויות צילום גדולות, כמו יוגנד בת"א. לצערי הרבה פילטרים מגניבים אין להשיג בארץ (כמו ND חזקים או אינפרא אדום וכו', ואותם צריך לייבא מחוץ לארץ). כל פילטר יתאים לעדשות שלך (בתנאי שמתחבר אחרי העדשה [האלמנט הקידמי]. ישנם מכפילים שאותם מחברים לפני העדשה [בין המצלמה לעדשה] ועדיף לעבוד איתם רק כאשר מדובר בעדשות איכותיות מאוד).
4. הכי טוב יהיה לקנות סט איכותי מראש, אם מה שאתה מחפש זו איכות (נניח קיט 18-70 או 17-70 של סיגמא) ולהוסיף לה איזו 70-200 או 70-300), אבל זה יעלה לך כסף.
אם אתה לא חייב את העדשות האיכותיות והיקרות ביותר, אתה יכול בכיף להוסיף 55-200 של ניקון לארסנל העדשות שלך ולסגור יופי של טווח בשתי עדשות 18-200.
יש תחליפים יקרים יותר שיכסו לך את הטווח הזה בעדשה אחת (כמו ה 18-200 VR של ניקון, או ה 18-200 OS החדשה של סיגמא), אבל זה עדיין אותו טווח ביותר כסף - לא תמיד אופציה.

בנוגע לחצובה, אם כבר הזמנת אותה, לא קצת מאוחר לשאול אותנו מה דעתנו עליה?
ברגע שתקבל אותה ותשתמש בה - היה אתה שיכתוב לנו מה דעתך עליה

ישן 03-07-2007, 17:23
  Mark2205 Mark2205 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.10.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "1. הפילטר שיתאים לעדשה שלך,..."

אוקיי תדוה רבה,
יש לי קנון D400.

השאלה שלי האם אני יקנה 18-200 לא OS של סיגמה..לא ישתלם לי?
לדוגמא זאת:
http://www.priceless.org.il/scripts...p?idproduct=318

ועוד שאלה
אם אני יקנה את ה 70-300 הרגילה...זה יספק אותי כמו שאני חושב?
אני מדבר על העדשה הזאת:
http://www.priceless.org.il/scripts...p?idproduct=315

תקשיב אני בנתיים ממש ממש ממש מתחיל בזה,ואני קונה את כל הציוד מהכסף שלי[בן 17..:\]
אז קצת קשה לי לקנות הכל ביחד
אין לי בעיה להסתפק עם הקיט ועכשיו לקנות טלה...ומאוחר יותר לקנות עדשה ליום יום טובה...
חשבתי להסתפק עם הקיט שלי בהתחלה...אחרי לקנות 70-300 ומאוחר יותר לקנות עשה ליום יום יותר טוב משו כמו 18-125

אני בהתלבטיות
[אגב אין לי עדיין שום ציוד לקנון...אפילו לא פלש חיצוני ...]
ישן 03-07-2007, 17:30
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Mark2205 שמתחילה ב "אוקיי תדוה רבה, יש לי קנון..."

1. בנוגע ל 18-200 של סיגמא, הגרסא שאתה מציג פה מאוד ישתלם לך כלכלית, אבל היא לא עדשה איכותית מאוד. מהירות פיקוס איטית, חוסר חדות בצמצם פתוח וכו'.
היא עדשה שנועדה בדיוק לאנשים מתחילים שאין להם כסף להשקיע או שלא בטוחים שהם רוצים להשקיע כל כך הרבה כסף, אבל כן מחפשים את הטווח.
לדעתי האישית, מי שקונה DSLR ומחפש לקנות עדשות הוא לא מאלה שבורחים אלא מאלה שנשארים וקונים עוד ועוד ועוד
לכן לקנות עכשיו עדשות זולות שלא תשתמש בהן בעתיד זה די ביזבוז כסף. עדיף בפעם אחת לקנות עדשה לכל החיים מאשר לקנות עכשיו עדשה ב 1000 - 1600 שקל ולהחליף אותה בטובה יותר.
המלצה שלי - שאר עם הקיט שלך. אל תקנה עוד עדשה שתכסה טווח שכבר יש לך.
קנה את ה 70-300 ויש לך שתי עדשות חמודות לטווח די גדול.

2. האם ה 70-300 תספק אותך?
לא יודע... אתה ידוע בתור אחד שקל לספק אותו?
לי אישית אין עדשת זום-טלה כי זה לא מעניין אותי.
העדשה הראשונה (והשניה אחריה) שקניתי מלבד הקיט היו עדשות מקרו.
כל אחד ומה שעושה לו את זה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר