לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-03-2005, 10:09
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
גיבוב של שטויות המעידות על רמתך
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שין - ים שמתחילה ב "רמאי שקרן ונוכל"

למה שלא יהיה למטפלת תלוש משכורת? אתה בעד עבודה שחורה? זאת הכלכלה שמקובלת על בולשביק?
למה שלא ישלמו על מטפלת ביטוח לאומי? אתה מוכן שהבת שלך תעבוד, היכן שלא יהיה, והמעסיק לא ישלם עליה ביטוח לאומי? הבת שלך בן אדם והמטפלת לא?
למה שתעסיק רו"ח? אתה מכיר שכיר שמעסיק רו"ח?
איזה מטפלת תשלם מס? אפילו אידיוט יודע ששום מטפלת לא מגיעה לסף תשלום מס.
אפילו אידיוט יודע שמרבית המטפלות ומעסיקן נמצאות בצפון ת"א, בכפר שמריהו, בסביון ובהרצליה פיתוח. לך לא מפריע לתת דוגמאות של ערים שכמעט ואין שם מטפלות אבל משרתות היטב את דיברי הבלע שלך.
מעציב שאפילו כשמנסים לסייע לנשים לצאת לעבודה ולהעניק תמריצים והטבות תמיד יהיה מי שיטיח רפש והעיקר לשרת את השקפתו הבולשביקית.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-03-2005, 12:19
  שין - ים שין - ים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.03
עניים להם ולא יראו
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "גיבוב של שטויות המעידות על רמתך"

הבעיה היא שכך לא מתקנים עיוותים במבנה שכר או תשלומי מיסים כך מחלטרים ,יש מדינה קטנה בשם ארה"ב שם מיושם החזר מס עבור מטפלות מזה שנים ,למה לא להעתיק מהם ?
למה צריך פיילוט ? אני אגיד לך למה כדי לרמות את הציבור כי עוד שנתיים ביב לא יהיה שר אוצר ואנחנו נשאר עם הגועל נפש.
רואים אבל שאין לך מושג כי גם היום משלמים ביטוח לאומי עבור עוזרות ומטפלות (פינקס קטן ורוד מכיר ?) רטרואקטיבית.
יש מטפלות שלוקחות ארבעה ילדים תכפיל ב 2500 (בממוצע) והן לא מגיעות לסף מס ?< הצחקתני .
אפילו אידיוט יודע שביב לא מקיים את הבטחותיו ,ראה ההנחות לסטודנטים ,החזרים לגימלאים וגו'
ביבי במסווה של צדק חברתי מנקנק את שכבות הבניים (רק החודש מזיינים אותנו בשווי רכב )ומעשיר את חבריו מהעשירון העליון ורק חסידים שוטים ממשיכים להריע למלך העירום.
ישן 15-03-2005, 14:06
  jumbo jumbo אינו מחובר  

לא רצוי שתיישב את המחלוקות עם עצמך לפני שאתה כותב?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי שין - ים שמתחילה ב "עניים להם ולא יראו"

בהודעה הראשונה אתה כותב:
לכל מטפלת יצטרכו להוציא תלוש משכורת, לשלם עליה ביטוח לאומי ועוד ים בהוצאות.....
בהודעה השנייה אתה כותב:
רואים אבל שאין לך מושג כי גם היום משלמים ביטוח לאומי עבור עוזרות ומטפלות
ולך יש מושג מה הדבר והיפוכו שכתבת?
ועוד:
בהודעה הראשונה אתה מלין שיצטרכו להוציא תלוש משכורת לכל מטפלת.
בהודעה השנייה אתה מלמד אותנו שיש מטפלות שלוקחות 4 ילדים ב2500 ש"ח לילד.
ולא נראה לך סביר שמטפלות שמשתכרות רבבת שקלים תפקנה תלוש משכורת ותשלמנה מס???

אין לי בעייה שאתה שונא את ביבי. גם אני לא אוהב אותו, אני רק אוהב את מדיניותו הכלכלית. אבל אדם שמוכן לכתוב כל סתירה אפשרית, אפילו באותו אשכול, רק כדי להביע שנאה תהומית, לדעתי זו הפעם הראשונה שהתרחשה באיזשהו פורום בארץ ואולי בעולם.
ישן 15-03-2005, 14:37

פשוט ,אני לא מוכן שיעבדו עלי.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "לא רצוי שתיישב את המחלוקות עם עצמך לפני שאתה כותב?"

אין שום סתירה ,ים בהוצאות מתייחס בעיקר לצפרדע הענקית שתתוסף לביטוח לאומי תשלום מס הכנסה. אתה בחרת בתגובתך הקודמת להתלות בתשלום ביטולח לאומי ועל כך עניתי לך.

על מי אתה חושב שיגלגלו את עליות המס וההוצאות הנילוות ? אתה תהייה מוכן לשלם למטפלת 3500 ש"ח במקום 2500 ש"ח לחודש כדי שהיא תשאר באותה רמת הכנסה ?
כשלא ישתלם למטפלת לעבוד גם אישתך לא תוכל לצאת לעבודה.

אתה צדיק ,שואל איזו מטפלת מגיעה לסף המס וכשמוכיחים לך שיש אז אתה מתחכם סתם כשמטפלת תעלה עוד 1000 ש"ח לילד בחודש לא ישתלם לנשים רבות לצאת לעבודה.
אם רוצה המדינה להחיל חוקים סוציאלים צודקים שיאריכו את חופשת הלידה לשנה כמו בצרפת או שיקימו מעונות בתשלוםם סימלי.

יש הבדל בין לאהוב או לשנוא מדניות כלכלית לבין להיות אדיש להדרדרות מבישה של קבוצות שלמות באוכלוסיה בשם חוקים פופוליסטים במיוחד כשהן מגיעות מפיו של שקרן מועד כמו ביבי.

תשאל את הגימלאים ,הנכים החולים מקוצצי הסל וחצי מליון ילדים שמשתזפים מתחת לקו העוני בשם מדיניות האוצר.
ישן 15-03-2005, 15:17
  jumbo jumbo אינו מחובר  

אני נכנע ללא תנאי
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי שין - ים שמתחילה ב "פשוט ,אני לא מוכן שיעבדו עלי."

עם הטיעונים שהבאת לא רק ביבי היה נשבר. גם אני...
אתה טוען שמטפלת שקיבלה 2500 ש"ח תרצה כעת 3500 בגלל המס.
מי משלם מס על 2500 ש"ח? מי אמר שיקחו מס מהמטפלת?
על ה2500 ש"ח שהאישה העובדת משלמת למטפלת, היא, האישה העובדת, תקבל החזר מס!!!
הבנת? או שצריך הסבר מקיף יותר?

אם עד היום אישה התקשתה לצאת לעבודה כי חלק הארי משכרה הופקר עבור המטפלת, הרי שבהסדר החדש 2500 ש"ח משכרה (מספר שלמדנו ממך), שהוא הכסף המשולם למטפלת יהיה פטור ממס אצל האישה העובדת. ועל כן יהיה כדאי ליותר נשים לצאת לעבוד כי יוותר בידן נטו גדול יותר.
אז מדוע שהמטפלת תדרוש 3500???
היא הרי רחוקה מסף המס מרחק שנות אור. אצלה לא יחול שום שינוי.

ואם עד עכשיו לא הבנת, אני מצטער.

נערך לאחרונה ע"י jumbo בתאריך 15-03-2005 בשעה 15:20.
ישן 15-03-2005, 15:45

קשה אתה אבל אני אתאמץ
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "אני נכנע ללא תנאי"

מספרים : מטפלת מחזיקה 2 ילדים בממוצע ומקבלת 2500 ש"ח עבור כל אחד ,שווה 5000 ש"ח
היום תקבול נטו.

אם ההכנסה המוצהרת של המטפלת הופכת להיות 5000 ש"ח ברוטו עם מס שולי של 35 % לצורך הדיון נשאר לה 3250 ש"ח נטו עד כאן.

המטפלת שמאוד שמחה לשלם מס למדינה האהובה אבל רוצה להמשיך להרוויח 5000 ש"ח מעלה את עלותה למשתמש הסופי להלן האישה העובדת בסך כ 1250 ש"ח לילד.
הסבר : המטפלת תצטרך להרוויח כ 7500 ש"ח ברוטו כדי להרוויח כ 5000 ש"ח נטו.

עכשיו אישה עובדת שמרויחה 10000 ש"ח ומעסיקה מטפלת תשלם למטפלת עוד 1250 ש"ח נטו ומזדכה במשכורת על 3500 ש"ח ברוטו שכניראה יגולם כשווי או טריק אחר אז היא מרויחה או מפסידה ?

אלה אם כן כבודו מתחייב לנו בנקיטת חפץ כי ביבי ונעריו המופלאים לא יקחו מס מהמטפלת ואז גם אני שוקל החלפת מקצוע.

ועכשיו שלא תטעה אני בהחלט בעד זיכוי לנשים עובדות ובטח בעד שיהיה להן משתלם לצאת לעבוד ,אבל ביבי לא רואה את טובת הציבור הוא מריח בחירות באופק ורותם לעגלתו הצעה פופוליסטית שאין בינה ובין הטבה לעובדים דבר וחצי דבר.
ישן 15-03-2005, 17:48

תודה על הזמן שהקדשת לי
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "למרות הכל אפקיר עבורך עוד דקה"

בכיתה ד' למדתי שאם לא קוראים לזה מס אבל משלמים את זה אז זה כן מס ,המטפלת תשלם מהשקל הראשון 6%- 8% מס בריאות וביטוח לאומי סף המס הוא כ 3000 ש"ח אז על ה 2000 הנותרים היא תשלם מס שגם את עלותו היא תרצה להחזיר אז בכל מקרה את ההשלמה לסכום שהיא היתה מרויחה היא תגלגל על מישהו וסביר להניח שזו תהייה האישה העובדת.

לא תוכל למצוא מטפלת אחרת כי כמו בכל שוק של היצע וביקוש המחירים יתיישרו למעלה אצל המטפלות הטובות.

הבנתי גם שהנושא נמצא בדיון בערכאות משפטיות אמא שהיא עו"ד נקתה שנים הוצאות מטפלת
והגיעה עם מס הכנסה למשפט ,נכון להיום סביר להניח שפסק הדין יהיה לטובתה
ביב הפופוליסט מנסה להקדים את בית המשפט כי בכל מקרה ההוצאה תותר בעקבות התקדים.

עיוותים ישנים לא פותרים ע"י עיוותים חדשים אם רוצים להיטיב עם נשים עובדות יש פתרונות אחרים .

נ.ב.
אני רואה שקשה לך בלי להעליב יכל להיות שההורים שלך חסכו עלך והיית אצל מטפלת מכה ?
ישן 15-03-2005, 10:16
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
חבל על הביורוקרטיה המיותרת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "תוכנית ניסיונית: מטפלות - הוצאה מוכרת עבור נשים עובדות"

נניח תסריט הבא: סבתא שומרת על הנכדים. עכשיו זו לא הוצאה מוכרת למס. בכדי שהאשה תזכה במס, היא תצטרך לרשום את הסבתא כעובדת אצלה. התוצאה: עוד רשומים ועוד עבודות לפקידי ממשלה. ומה אם האשה מסתדרת ביחד עם השכנה שלה על מטפלת אחת לשניהם, עכשיו יהיה לה פיתוי לעשות רישומים כאילו לכל אחת מטפלות שונות.

יותר נכון אם היו עושים את החוק ש2000 או 1000 ש"ח הראשונים שהאשה עם ילדים מרוויחה יהיו פטורים ממס לגמרי בכדי שתוכל לשלם למטפלת. וזה לא משנה אם יש לה מטפלת או שהסבתא או הדודה היא השומרת על הילדים, או היא מסתדרת בכל דרך אחרת. אחר כך מחשבים מסים.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 15-03-2005 בשעה 10:27.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר