לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-07-2007, 23:53
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
ע-נ-ק: טוויזר מ"ישראל ביתנו" ימונה לראש עיריית טייבה

גונדר בדימוס שלמה טוויזר, מי שהיה בשנת 2003 פעיל מטעם "האיחוד הלאומי-ישראל ביתנו", צפוי לעמוד בקרוב בראשות עיריית טייבה. טוויזר, שהיה בעברו מפקד כלא באר שבע, ואשר עליו התבססה סדרת הטלוויזיה "זינזאנה", אמור להחליף בתפקיד את ראש העירייה שהודח, עבד אל-חכים חאג' יחיא.

המינוי זכה להתנגדות רבה בטייבה. תושב העיר, ח"כ אחמד טיבי (רע"מ-תע"ל), אמר ל-ynet: "התנגדנו לעצם ההחלטה לפרק את העירייה. ההתעקשות לא היתה מובנת, אך כרגע נחשפת האמת המביכה.

"זאת קומבינה שבסופה נועדה לסדר מינוי וסידור עבודה לטוויזר – איש 'ישראל ביתנו' לשעבר שמפלגתו האמינה שאת טייבה בכלל צריך להעביר לרשות הפלסטינית. זהו מינוי ביזרי, תמוה על גבול המאפיוזי. אנחנו ניאבק בבג"ץ כדי לבטל את ההחלטה לפרק את העירייה. אני מקווה ששר הפנים החדש, מאיר שטרית, יידע לתקן את העוול".

ח"כ טיבי שאל מדוע איש ימין הוצב בראש עיר ערבית. "נשאלת השאלה האם אביגדור ליברמן הצליח לשתול נציגים רעיוניים שלו ברשויות ערביות, כדי ליישם את משנתו הטרנספריסטית. המחשבה שמנהל כלא ינהל יישוב ערבי, ועוד כשמדובר בנציגו של ליברמן, היא מחשבה חולנית. תארו לעצמכם מינוי הפוך של איש הג'יהאד האיסלאמי לראשות כוכב יאיר או לרעננה. אני מקווה שראש הממשלה והשר שטרית יבטלו את החלטת פירוק העירייה ובאמצעותה יבטלו את המינוי הביזרי הזה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3421132,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-07-2007, 00:26
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
לא מכיר את האיש אבל מה שקשה לי להבין
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "ע-נ-ק: טוויזר מ"ישראל ביתנו" ימונה לראש עיריית טייבה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי juda
המינוי זכה להתנגדות רבה בטייבה. תושב העיר, ח"כ אחמד טיבי (רע"מ-תע"ל), אמר ל-ynet: "התנגדנו לעצם ההחלטה לפרק את העירייה. ההתעקשות לא היתה מובנת, אך כרגע נחשפת האמת המביכה.

"זאת קומבינה שבסופה נועדה לסדר מינוי וסידור עבודה לטוויזר – איש 'ישראל ביתנו' לשעבר שמפלגתו האמינה שאת טייבה בכלל צריך להעביר לרשות הפלסטינית. זהו מינוי ביזרי, תמוה על גבול המאפיוזי.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3421132,00.html

זה איך טיבי לא מתפקע מצחוק כאשר הוא מכנה את המינוי "מפיוזי".
טייבה הרי לא מפורסמת בעבור אידיאולוגיה כזו או אחרת אלא בעיקר בגלל הפשע השולט ברחובותיה.
נראה לי שעוזרו של הרוצח ערפאת ימ"ש חושש בעיקר שהמינוי יצליח לשים קץ לפשיעה בעיר ומי יודע - אולי התושבים יהיו אסירי תודה לאיש הימין.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר