05-07-2007, 05:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.10.05
|
|
|
התקן USB ו - "התקן לא מוכר".
היי חברים,
אני די חדש מבחינת פתיחת אשכול בעצמי. אני בדר"כ קורא פה, ורואה שאתם יודעים על מה אתם מדברים ועושים עבודה מצויינת, ולכן החלטתי לפנות אליכם באופן ישיר הפעם.
יש לי בעיה נורא מעצבנת. ככה - קיבלתי עם המחשב (לפניי ארבעה חודשים בערך) מצלמת אינטרנט - יחסית די פשוטה, שחורה וקטנה עם מיקרופון מובנה. מתחברת ב-USB כמובן (ולמיקרופון יש חיבור של מיקרופון, לא רלוונטי). המצלמה עבדה נפלא מהרגע הראשון שקיבלתי את המחשב.
לפני כמה זמן, אין לי מושג איך זה בדיוק התחיל (או שניתקתי את החיבור לפני, או שבאופן פתאומי, קשה לי לענות על זה) - המצלמה הפסיקה להיות מזוהה ע"י המחשב. אז עשיתי את הדבר הצפוי מבחינתי - ניתקתי אותה וחיברתי מחדש, כולל התקנת הדרייבר מחדש.
רק שהפעם הופתעתי לגלות שהמחשב לא מזהה את ה-USB, ולכן הוא קורא לו "התקן לא מוכר", וככה זה מופיע במנהל ההתקנים. כמובן שהמצלמה לא עובדת.
סרקתי הרבה נושאים בנושא, אבל לא מצאתי אף אחד שקלע בדיוק למקרה שלי. בחלק מהמקרים שקראתי, או שרק אחד מחיבורי ה-USB גורם לבעיה הזאת או שפשוט שום USB לא נקלט.
אצלי זה פשוט לא ככה. החלפתי בין היציאות השונות - ועדיין - אותה הבעיה (יש לי שש!). מחוברים לי למחשב מדפסת ורמקולים ב-USB, שפועלים מצויין. בנוסף, חיברתי גם DISK ON KEY. הכל עובר בסדר גמור. רק ההתקן הספציפי הזה לא עובד, ובכל החיבורים.
אם זה לא מספיק, לקחתי גם את המצלמה מהמחשב של אח שלי (מצלמה זהה) וניסיתי לחבר למחשב שלי - אך אצלי גם היא לא זוהתה. מה שגורם לי לחשוב שלא מדובר בבעיה של חומרה.
אני באמת מיואש, כבר עשיתי הכל. התקנתי קודם את הדרייבר ואז חיברתי את ה-USB, וגם ההפך. תמיד אותו עניין "נמצאה חומרה חדשה... בלה בלה בלה..."-> ההתקן לא מזוהה-> זהו. מופיע כ"התקן לא מוכר".
זה לא היה ככה לפני כן. אין לי מושג מה לעשות. אני אסגוד לאדם שיעזור לי בזה. :]
תודה רבה מראש,
ברק.
נערך לאחרונה ע"י Ba7aK בתאריך 05-07-2007 בשעה 05:59.
|