10-07-2007, 12:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.04
|
|
עייפתי מלהתווכח בנושא הזה
קווים בחטמ"ר יהודה גם אני עשיתי, ובעציון, ובבנימין, ובמנשה, ובאפריים, ובקו התפר.
הייתי בקלקיליה, חברון, בית לחם, ושתי הערים הגדולות שלא נכנסתי לתוכן אך הייתי בפאתיהן- ג'נין ושכם (שכם- במילואים).
נקודת ההנחה שלי היא לא "אני 03 וזה לא בסדר שהם 05", וכן, קרקל וחיל ההנדסה כן מסתערים- בכוונה כתבתי בתגובות הקודמות שלי על פריצת המכשול הסורי ברמת הגולן, משום שזה התפקיד של לוחמי ההנדסה במלחמה. מקווה שייצא לך פעם להיות בתצוגת היכולות ברב"ח בשיזפון, אז תראה מה כל חיל עושה, בקנה מידה קטן- החי"ר מגיעים ביחד עם החה"ן והשריון, פורקים את לוחמי ההנדסה ומאבטחים אותם בזמן שהם פורסים גשרים/פורצים שדות מוקשים/מכסים תעלות נ"ט.
יש סיבה לכך שלוחמי ההנדסה עוברים הכשרה רובאית רחבה יותר- הם צריכים אותה.
צוות בתומ"ת מרכיב יותר מ-4 חיילים- לפחות 7, ויכול להגיע גם ל-12. יש לי "קצת" יותר מחוליה תחת פיקודי.
בעניין השיחרור עם "05 חתום ע"י המג"ד"- אולי הכוונה למחלץ 05 או משהו בסגנון, כי רובאי 05 הם לא היו, ואת זה אני כבר כותב מידע אישי. אל תשכח שיצא לי להכיר את הסגל מחזור אוג' 03 כי העברתי טירונות ביחד איתם. על מה שקרה בשנה שאח"כ אני התעדכנתי במספר הזדמנויות.
בוא נעשה דבר כזה: כשתראה לי מסמך שלישותי חתום, תעודת שיחרור למשל (שהיא לא מסווגת) שבו כתוב שרמת הרובאות היא 05- אני אשתוק. כל עוד אין לך הוכחה כזאת, וכל עוד עניין ה-03 מפורסם בכל מקום אפשרי- אני לא.
גאווה זה נחמד, לויאליות ותחושת שייכות זה יפה, אבל לפעמים הם יכולים להוציא קצת מפרופורציות.