לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-07-2007, 12:40
  alex188 alex188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.05
מנהל רשת מחשבים אחלה תפקיד?

היי

הבנתי שאפשר לקבל מקצין מיון את התפקיד הזה

ציטוט:
מנהל/ת רשת מחשוב (מפעיל/ת מחשב) למידע נוסף
התפקיד פתוח לבנים ולבנות

קוד במנילה בנים: 8102

קוד במנילה בנות: 2904
פרופיל לבנים: 64 ומטה
מה זה אומר? תמיכה במשתמשי הקצה, אחריות על המחשבים וניהול מערכות תקשוב מתקדמות.
ובעברית? כיום בכל יחידה יש מחשבים, ולכן מנהלי הרשת נמצאים בכל בסיס שרק קיים, ובכל החילות. התפקיד שלהם משתנה בהתאם: יש כאלו שמשרתים במוקד תמיכה טלפוני, יש כאלו שפותרים תקלות בשטח, אבל העיקרון הוא להיות הסופרמן הממוחשב של היחידה. יש למישהו בעיה עם המחשב? הסוליטר לא עולה? מיד הוא יפנה אליך. מקורות יודעי דבר מסרו לנו שהשוס בתפקיד הוא שכולם מתחנפים אליך ומתחננים שתיתן תמיכה למחשב שלהם.
הכשרה: לאחר טירונות 02 תעברו קורס של שישה שבועות. בקורס נלמדים הנושאים: מתן שירות, WINDOWS 2000 PRO, חומרת PC, כלי OFFICE, ניהול רשת בסביבת SERVER 2000, תקשורת נתונים, ניהול שרת דואר אלקטרוני, בטחון מערכות מידע ועוד.
המתאימים יוכלו לצאת לקורס קציני תקשוב.
שיבוץ: בכל בסיס ברחבי הארץ, פתוח או סגור, רחוק מהבית או קרוב.
מה זה נותן באזרחות? בואו נגיד שכשתשתחררו, כנראה שהדילמה אם להישאר בארץ או לצאת לטיול תהיה אצלכם הכי קשה. ככה זה כשמציעים לכם משכורת עתק באיזה סטארט אפ, כזו שאחרים רק יחלמו עליה...
בירורים: מוקד פניות למתגייס לאגף התקשוב: 3808* מכל טלפון נייד,
פקס 03-9579030
מדור איתור יחידתי, דואר צבאי 02150, צה"ל.

עכשיו בשבוז מאוד מתלהבים ממנו, האם זה תפקיד טוב? מישהו שירת פה ויכול להגיד לי או לספר לי איך השירות?

במקום אחר אמרו לי שההכשרה של התפקיד זה מתבצעת בכמה מקומת ולא תמיד בבית הספר למקצועות המחשב, עכשיו אם סימנתי במנילה "שירות בחיל האויר והחלל" יש מצב שאני אעבור את ההדרכה שם?
סך הכול אני מעוניין בתפקיד שלא ידרוש ממני לשבת כל היום ולתת תמיכה אלא יותר ללכת פיזית.

תודה רבה לעונים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-07-2007, 07:04
  משתמש זכר Netanel Ben-Shushan Netanel Ben-Shushan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.07.05
LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alex188 שמתחילה ב "מנהל רשת מחשבים אחלה תפקיד?"

בוקר טוב ושלום רב (תדמיין שזה ברי"ש לשונית),

1. מר"מ הינו קורס אשר מכשיר בצורה בסיסית בתחום המחשוב והמקבילה שלו באזרחות הינה HELPDESK עד MCDST בלבד.

2. אם אתה רוצה להיות SYSADMIN תיאלץ לקחת את הנושא צעד אחד קדימה "ולהרים את הכפפה" בעצמך ולהתחיל ללמוד לעומק נושאים מתקדמים.

3. באם שאלת את עצמך מה צורת השאלות ששואלים אז בשביל שלא תחשוב שאני משקר\עובד\צוחק עלייך, תסתכל בוידאו הקצרצר הזה:

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

4. אם זו האפשרות היחידה שלך כי פספסת מיונים לנתמ"מ או משהו דומה שרצית, אז אתה יכול לנסות להשתבץ למר"מ כאשר אם תהיה טוב תוכל לצאת לתפקידים קצת גבוליים יותר בעתיד, יש לי מכר ששירת ובסוף עבר לתחום ה- NETWORKING, היום הוא באזרחות עובד כאיש Networking Engineer בחברת Outsourcing גדולה.. - ככה שיש אפשרות במידה ואתה טוב לנסות ולדבר עם המפקדים שלך בדיוק כפי שעמיתי לתחום עשה.

נערך לאחרונה ע"י Netanel Ben-Shushan בתאריך 09-07-2007 בשעה 07:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר