לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-07-2007, 12:43
  rdani rdani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.07
גיבוש חובלים בזמן הטירונות

שלום,

לפני מספר ימים פרסמתי תגובה באשכול שדומה לזה מבחינת נושא אך לא קיבלתי תשובה. לכן אנסה את מזלי באשכול חדש במקום להקפיץ את הקודם שנוגע בבעיה טיפה שונה של מישהו אחר.
אני זכאי לגיבוש חובלים, אך עקב בעיות ביורוקרטיות הוא נדחה ונדחה עד שכבר שובצתי ליחידה אחרת ולכן לא ניתנה לי האפשרות לצאת לגיבוש. בנוסף, לא ניתנה לי האפשרות לדחות את הגיוס על מנת לגשת לגיבוש.
גיבוש חובלים הקרוב אמור להיות בערך באוקטובר - אמצע הטירונות שלי.

אשמח לדעת כמה שיותר לגבי ההליך:

מה אני צריך לעשות כדי לממש את זכותי ולגשת לגיבוש? האם זה אפשרי בכלל?
אם אני עובר את הגיבוש, מה קורה איתי (בהנחה שעלי לעבור בדיקת שמיעה ותחקיר בטחוני)?
אם אני מתקבל סופית לקורס חובלים, עלי לשרוף כמה חודשים עד לגיוס ואני מניח שליחידה שלי לא יהיה טעם להשקיע בי ולאמן אותי, אני פשוט משתחרר? הפז"מ נחמק? צריך לעבור טירונות מחדש בקורס?
אם אני לא עובר את הגיבוש מה קורה איתי?
אם אני חוזר לאותה היחידה לאחר שלא עברתי את הגיבוש, האם הניסיון שלי לעבור יחידה עלול להשפיע בצורה מסויימת על יחס המפקדים (אגו בעיקר..) ולעשות בעיות ביציאה לקורס מ"כים ולאחריו קצינים? אני מניח שזה אינדיווידואלי ותלוי בכל מפקד, לא?
ושאלה אחרונה, קצת פחות חשובה - במידה ואני עובר את הגיבוש, עשיתי בדיקת שמיעה אצל רופא אזרחי כחלק מהניסיונות שלי לדחות את הגיוס (לברר אם אני אעבור את הבדיקה שלאחר הגיבוש), האם תוצאות הבדיקה תקפות לרופא צבאי ואוכל לוותר על שלב בדיקות השמיעה ולזרז את תהליך הקבלה לקורס? יש איזהשהו סיכוי שאצטרף לקורס שמתגייס באוקטובר?

בתודה מראש,
דניאל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר