בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yazdi10 שמתחילה ב "בקשה לקורס טייס בשירות הסדיר"
אפשר במהלך השירות לבקש לעשות את המיונים עוד פעם. השאלה זה אחרי כמה זמן, אם זכור לי נכון אז אחרי פז"ם של שנה אפשר. אם אתה קצין קרבי אז אתה גם לא מחוייב בגיבוש.
עריכה:
אני לא סגור על עניין השנה, זה פשוט משום מה יושב אצלי בזיכרון. חכה שמישהו יאשש\יפריך את זה.
נערך לאחרונה ע"י Dean בתאריך 13-07-2007 בשעה 14:06.
טוב אז לפי מה שאני יודע...מזה שיש לי חבר שיוצא איתי לקצינים וחוקר את זה כל החיים בערך...אם הגעת לגיבוש ולא עברת...ואתה קצין קרבי יש לך כרטיס חופשי לקורס טייס.
נגיד ונפלת בירפ"א א אתה עושה שוב את כל המבדקים מאיפה שנפלת ואתה לא צריך גיבוש.
לפי מה שהבנתי ממנו גם קצינים חריגי קב"א נגיד קצין עם קב"א 52 או 53 יכול ללכת למבדקים ולנסות להתקבל.
ברגע שהוא התקבל אם נגיד הוא מ"מ הוא עושה את תפקידו עד הגיוס של המחזור הבא ואז הוא נכנס איתם לגפים שעושים ישר צ'קים.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Dean שמתחילה ב "אפשר במהלך השירות לבקש לעשות..."
הקטע הוא שנפלתי אחרי הראיון, והם אמרו שעושים שכלול של כל הציונים, ככה שאני לא יודע בדיוק מה היה לא בסדר.. איך אני אדע על מה אני צריך לחזור? צריך לעשות הכול מהתחלה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yazdi10 שמתחילה ב "בקשה לקורס טייס בשירות הסדיר"
מצטרף, קצין בקבע יכול לבקש לצאת לקורס טייס?
נשמע מוזר אבל יש כאלו שעד גיל 21-22 אינם יכולים לצאת לקורס טייס בגלל ליקוי ראיה בעוד שאלו הגילאים המומלצים לבצע ניתוח לייזר להסרת משקפיים.
רגע רגע....אני לא מבין משהו, אם אני נגיד לא עברתי את המבחנים הראשוניים בלשכת הגיוס אז אני יכול לחזור ולעשות את זה שוב....אני לא מעוניין ,סתם לידע הכללי...
אם הצלחתם להשיג מיונים חוזרים אתם ממשיכים מהשלב בו נפסלתם.
השואל הראשון : תחזור על שאלון 300 ו 65
השואל השני : תתחיל למעשה מההחלה כי נפסלת בשלב הראשון.