הי, אני בחודש הבא ב B&H בניו יורק. שמתי עין על הסדרה של קאנון SD1000 SD800 SD800IS מישהו יכול לשפוך קצת אור?, איזה דגם הכי מומלץ מכל הסדרה הזאת? תודה רבה
אני בדיוק גם שמתי עיין על הסדרה בשביל מצלמה שניה, הSD1000 היא טיפה יותר חדשה אבל הSD800 יותר מתקדמת ויש לה גם מיצב תמונה. תבדוק גם את הSD750 והSD900 שה900 נחשב להכי טוב בסדרה. ה750 יצאה יחד עם ה1000 אבל יותר מתקדמת ממנה אך פחות מה900 ו800
תודה על התגובה, אבל קצת היה קשה להבין מה מומלץ?! מבחינת תקציב אין בעיה, כי ההבדלים זניחים, אז ללכת על ה 800?
עברת על זה ? ההמלצה שלי היא SD800IS בגלל העדשה הרחבה והמייצב.
בכבוד רב, אולג. www.Olegis.com
מחזק, יש לי את ה"צעצוע" החמוד הזה. זוית רחבה יותר מכל השאר ומייצב תמונה.
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
תודה רבה לשניכם. שאלה אחרונה - מההשוואה שאולג הביא, אני מבין שהחזקות בסידרה זה ה 900 ו ה 800 ההבדל המשמעותי ששמתי לב זה שה 900 זה 10 מגה פיקסל ובלי מייצב תמונה לעומת ה 800 שהיא עם 7.1 מגה פיקסל ומייצב תמונה. כמה קריטי ההפרש בפיקסלים לעומת המייצב? או בקיצור מה אתם ממליצים מבין שתיהן? שוב תודה רבה על העזרה...
ההפרש זניח כי גם ככה זו לא מצלמה להדפסות ענק. המייצב הוא בהחלט יתרון על כמות הפיקסלים.
אחלה, תודה רבה. אני אלך עליה...