לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-07-2007, 19:51
צלמית המשתמש של TakingP
  TakingP TakingP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.07.07
שלח הודעה דרך MSN אל TakingP
עזרה עם canon S3?

שלום, אני די חדשה פה [בפרש, בכלל] ז אני מצטערת אם אעשה כמה טעויות בפתיחת האשכול וכאלו.
אבל למטרה שלשמה אני פה -
החודש קניתי לעצמי מצלמת Canon powershot S3is. היא נעשתה אחרי מחקר די ארוך והמון התייעצויות.
עד עכשיו [מבחינת יכולת וזמן] למדתי טוב טוב רק את אפשרויות המאקרו הנהדרות שלה. החלטתי שאני רוצה להתחיל קצת להתעסק עם הדבר האמיתי. להגדיר בעצמי צמצם, מהירות תריס וחשיפה. לשחק עם פוקוס ידני [שהיה אחד מהפונקציות העיקריות בגללן קניתי את המצלמה]. ממה שאני מכירה ממצלמות וידאו [כמעט מקצועיות לגמרי] הפוקוס הידני הוא על ידי העברת כפתור למניואל וסיבוב טבעת מסוימת בעדשה. אבל בS3 הדבר לא ככה ותהיתי אם תוכלו להגיד לי כיצד אני משתמש בפוקוס הידני.
גם את הגדרת פתיחות הצמצם, מהירות התריס, והחשיפה לא הבנתי איפה אני מגדירה ואיך [במצב של M, TV וכו']. בשביל הפרוטוקול, קראתי את המדריך המפורט באנגלית ולא מצאתי אפילו איפה זה מוזכר, וגם הרצתי חיפוש פה בפרום אבל אף אחד לא שאל בדיוק על הנושא. אשמח אם תוכלו לעזור לי וסליחה על ההודעה הארוכה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר