לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-07-2007, 23:25
צלמית המשתמש של אשת דשא
  אשת דשא אשת דשא אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.04
נכון מאוד... את צודקת..
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "אני באמת מבינה,"

אבל לא בהכל...
נכון שבסירטון הזה לקחו הרבה תמונות עצובות ושמו אותן יחד כדי לרגש או להזיז ובזה את מאוד צודקת...
אבל...
את לא יודעת מזה ללכת ברחוב.. ולשמוע צופר של משאית או סתם קריזה של מוכרי האבטיח(שדרך אגב כבר אסור להם להגיד אבטיח אדום)
כל האנשים קופצים ונכנסים להיסטרי ועד שהם קולטים שזה לא"צבע אדום" כבר כולם די בזעזוע..
באחת העבודות שלי אני עובדת עם בעלי חיים בגני ילדים.. וכל דלת שנטרקת מקפיצה אותם.. כל ציפצוף.. גורם להם לבכות..
אצלי במועדונית הילדים חזרו להרטיב בלילה.. יש לי ילדה שהפסיקה לדבר למשך שלושה חודשים כי קסאם נפל להם בשוכנה..
את יודעת מה.. עזבי את האנשים בעלי החיים פה.. גם אלו שחיים בבתים וגם אלו שחיים ברחובות שינו את ההתנהגות שלהם... נשמע מוזר אבל זאת המציאות...
אפילו התוכי שלי מתחיל לצרוח שהוא שומע "צבע אדום" והצ'ינצ'ילות משמיעות קולות אזהרה יחד עם ה"צבע האדום" (נשמע לא הגיוני??? תבואי לראות בעצמך וגם אני אכין לך שוקו)
אנשים מבוהלים והיסטרים... אין ילדים שמשחקים בחוץ... ועכשיו חופש ואמורים להיות ילדים בחוץ אבל אחרי הקייטנות כולם חוזרים הבייתה...
בקיצור...
עיר הזאת בטראומה רצינית וצריך לעורר אותה ....

נערך לאחרונה ע"י אשת דשא בתאריך 23-07-2007 בשעה 23:27. סיבה: פיספסתי אותיות...:)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:21

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר