24-03-2005, 10:05
|
|
|
חבר מתאריך: 30.10.04
|
|
תשומת לב
כן החיים בהחלט יפים כשיש תוכי!!!
כמו שאוה אמרה- ואמרה נכון- כל פעם שהוא עובר למקום שלא נוח לך- תעביר אותו בחזרה לכתף בעדינות.
קוקטליים אוהבים לשחק המון ורצוי שלא תשים את כל הצעצועים יחד בו זמנית - תחליף כל כמה ימים כדי לשמור על גיוון.
את המראה לא הייתי מוציאה בכל מקרה- זה טוב עבורו ומשעשע אותו במיוחד, אתה לא חייב ללטף אותו דווקא כשהוא משחק איתה וככה הוא לא יתקוף אותה...
אתה יכול להכין צעצועים מחומרים שיש בבית וככה תוכל לשמור על גיוון בעלויות זולות- פקקים של קולה, מכסים של גרבר, חרוזים בגודל מתאים שלא יבלע - אתה יכול לתלות על חוט דייג או חוט שפאגט (גליל שלם עולה 10 ש"ח בחנויות תחביבים ויצירה) וככה להחליף כל פעם.
גם כדורים קטנים של חתולים עם פעמון קטן בפנים עובדים יופי.
בקשר לזמן שיש לך - כמה שיותר יותר טוב כמובן, אם אתה מתעקש שיהיו לך חיים אז קודם כל תתבייש לך (סתתתתם) אבל אתה יכול או לשתף אותו (התוכי שלי הולך איתי לכל מקום ממש - לצבא בזמנו, אח"כ לאוניברסיטה, ולכל מקום בעצם- סופר, בנק, עבודה, ואפילו לרופא שיניים) וזה ממש כיף אנשים ברחוב מגיבים נהדר- כולם מתלהבים ממנו וזו חוויה אמיתית (חוץ מזה שמשום מה תמיד עושים לי הנחות בכל מיני חנויות בשביל התוכי, מאבטחים לא בודקים אותי אף פעם כי הם מתלהבים ממנו ובכלל- להפתעתי הוא פותח לי המון דלתות שלא קשורות אליו בכלל).
כמובן שיש להיזהר מאוד- קוקטליים ידועים בכושר התעופה שלהם גם אם הם קצוצים - שלא יבהל ממשהו ויעלם לך, אני מציעה שאת החשיפה לרחוב תעשה בהדרגה...
אם אתה לא מעוניין שהוא יצטרף אלייך לכל מקום - אין בעיה, העיקר זה לא שתשחק איתו 24 שעות רצוף אלא שהוא פשוט לא יהיה לבד שעות ארוכות, במקום בחדר תוכל למקם אותו בסלון או בחדר אחר שיש בו פעילות של בני הבית - שיראה אתכם וירגיש חלק מהלהקה, תקדיש לו כמה זמן שתוכל ואם הוא בכל זאת לבד תשאיר רדיו או טלויזיה דולקים - לא בווליום חזק מידי...
יהיה בסדר אתה תראה- בהצלחה ואשמח לשמוע התקדמות...
|