לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-07-2007, 21:01
  itayh1303 itayh1303 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.07
קב"ן ביחידה שלי - אני מרגיש שהוא מתנכל לי

שלום,

הגעתי לקב"ן ביחידה שלי והסברתי לו שאני לא מסוגל לישון מחוץ לבית וכל מיני דברים כאלה. הוא אמר לי שהוא רוצה לראות אותי פעם נוספת והוא קבע לי
פגישה לעוד שבועיים. נפגשנו לאחר שבועיים והוא הוציא אותי החוצה לכמה דקות והתקשר למפקד שלי ואמר לו שהוא שוקל להוציא אותי מהיחידה ומה הוא חושב אם אני מסוגל להמשיך ובסופו של דבר הוא הקשיב למה שהמפקד שלי אמר לו. הקב"ן דיבר עם אמא שלי ואמר לה שאין לו את הסמכות להוציא אותי ושלא מיצו איתי את כל התהליכים ושאין מספיק חיילים בגדוד ובגלל זה הוא לא ממהר לשחרר אותי. אמא שלי התעצבנה עליו ואמרה לו שהבריאות של הבן שלה פחות חשובה להם כל זה.
הוא ביקש לראות אותי בעוד שבוע מאותה פגישה. התעצבנתי ברגע שאמא שלי יצאה מהחדר וזרקתי את הנשק על הרצפה ויצאתי בעצבים. הוא התקשר למפקד
שלי ואמר לו שהמצב נראה אחרת ממה שהוא מספר. אחרי זה אבא שלי נכנס אליו ואמר לו שהוא יישא באחריות לכל מה שיקרה לי והקב"ן פירש את זה כאיום וכאילו אבא שלי בא להרביץ לו. מאז שנפגשנו ואבא שלי התנצל אחרי שהקב"ן העביר את מה שקרה למפקד של כל הקב"נים בצה"ל ואמר לו שאף אחד לא מטפל בי עד שהוא לא יתנצל. אבא שלי התנצל והכול והקב"ן אמר שהוא ישמח להמשיך לטפל בי אבל מה הבעיה שהוא לא ענה לאמא שלי להודעה וגם לא לכמה שיחות שהיא התקשרה אליו כדי לנסות להקדים את הפגישה ובכלל לבדוק שהוא לא עושה בעיות.
אני מפחד שהוא יתנכל לי עכשיו ואם כן מה אני עושה הרופא שלי מהיחידה נתן לי כבר פעמיים גימלים של 6 ימים וזה לא יימשך ככה לעד ואני מפחד כי אני
ממש לא מסוגל לחזור לבסיס. מה אתם מציעים לי לעשות הרופא שלי אמר לאמא שלי שיש 3 קב"נים באוגדה אבל עדיף לי להמשיך עם אותו קב"ן כי התהליך יהיה יותר קצר ככה כי הוא מכיר כבר את התיק שלי.
בבקשה חבר'ה תעזרו לי אני ממש לא יודע כבר מה לעשות אני מרגיש חסר אונים תתנו לי עצות טובות שבטוח עובדות כי אני ממש מרגיש שהוא לא ניטרלי הקב"ן הזה ואני בטוח שהוא ינסה להתנקם בי אולי הוא יטפל בי והכול אבל הוא תוך כדי יפגע בי ויעשה לי את המוות.

תודה מראש לעוזרים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:58

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר