לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-08-2007, 20:59
  דובדבנצ'יק דובדבנצ'יק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.06
לא מאשרים לי לשרת בקרבי - לא מאמין!

אני פשוט לא יכול לתאר עד כמה אני מבואס. ככה בחיים שלי לא הייתי מבואס,בחייםםם.
אני יספר את הסיפור בקצרה כמה שאפשר ואת הטמטום הזה של לשכת גיוס ושל כולם:
אני בן יחיד לאם חד הורית,ואני מתת לשרת בקרבי (אני ניהייתי בן יחיד).
אמא שלי חתמה לי לקרבי,הצהרתי על זה שאין לי קשר עם אבא ושלחתי להם את המסמכים (הם לא קיבלו את המסמכים מהר, משום שכל הזמן היו בעיות והתקשרו אלי להגיד מה לשנות ומה לעשות שוב).
בקיצור,סוף סוף הצלחתי לשלוח להם, הם קיבלו והכל בסדר,ומה קרה היום? קיבלתי טלפון מלשכת גיוס והם אומרים לי שלא מאשרים לי את המסמכים בגלל:
1. שלא הצהרתי כמה זמן אין לי קשר עם אבא (טמטום מוחלט,רשום ועוד איך. אמרתי להם שיפתחו ת'עיניים שלהם)
2.לא רשום את המספר האישי של עו"ד...
3. והטמטום הכי גדול ששמעתי - לא רשום איך אמא שלי הזדהה (בת.ז או דרכון) מה הקשר אלוהים ישמור,מה??? מה אמא שלי מסתובבת ברחוב עם דרכון?

ואני לא מאמין שבגלל הטמטום הזה הם לא מאשרים לי להגיע לקרבי...ואין לי כוח עוד פעם לנסוע לקצין העיר המעצבן הזה ולחכות בתור 3 שבועות (קצין העיר לא בעיר שלי משום שאין לנו עו"ד)
למישהו יש פתרונות אולי? בבקשה זה חשוב כי אני מתגייס שבוע הבא ואני לא רוצה להיות ג'ובניק.
אמרו לי שהם יתקשרו אליי שוב. אבל בכל מקרה אני ישלח לה את ההצהרה שאין לי קשר עם אבא וכמה זמן(הם ביקשו).

אבל זה לא ישנה,מה עכשיו עם המספר האישי של עו"ד ואיך אמא שלי הזדהה.
מה זה שבדק לי ולא אישר לי שירות בקרבי,מה הוא לא יכול להיתקשר ולשאול מה המספר האישי שלו?

זהו,אם אני לא יהיה בקרבי אני יהרוס את החיים שלי!
תמיד חלמתי להגיע לעבוד בשב"כ ,יס"מ ובילוש. עכשיו בגלל שאני לא יהיה בקרבי אפילו לבילוש לא יקחו אותי (כי אני יהיה איזה ג'ובניק).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-08-2007, 22:39

פשוט יש פה עסק עם דביליזם
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי alex188 שמתחילה ב "אאאא איזה סיפור אתה עושה ......"

אנשים לא מאורגנים וזה מה שגורם לי להיתלבט.
העו"ד דין הזה לא קל כזה לתפוס אותו? אני חכיתי לתור כמעט 3 שבועות. וגם הוא עובד בשעות מסויימות. ובשעות האלו אמא שלי עובדת והיא ממש לא יכולה להישתחרר כל הזמן...
וזה לא שטויות.
אלה אומרים תעשה ככה אלה אומרים בכלל משהו אחר. אתם יודעים כמה זמן אני מתעסק עם המסמכים האלו? מחודש אפריל ועד עכשיו. וזה לא ששלחתי להם ואני מחכה לתשובות..זה כל הזמן יש איזו בעיה חדשה. אם היה קורה לכם דבר כזה אז לא ניראה לי שהייתם אומרים שזה שטויות.
קודם כל זה נורא מתיש ומבאס שכל הזמן אומרים שמשהו לא בסדר, וצריך לנסוע ולשנות ולעשות משהו אחר.
אלוהיםםםם זה עו"דדדד. הוא, ולא אני. הוא זה שצריך לדעת מה צריך לעשות ומה לא,לא אני.
וגם לשכת גיוס הם אלו שצריכים לדעת.
ישן 02-08-2007, 15:31

כמה % יעבירו אותי לקרבי מגו'ב אם יהיה הכל בסדר?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי שיShai שמתחילה ב "זה עוד לא גמור, גם אם תתגייס,..."

כולם אומרים יש את טופס 55 ולא לשכוח אותו. ואני דיברתי עם הרבה קצינים וכו'..ואמרו לי באופן אישי שאני ישכח ממנו. מבחינה חוקית הוא קיים, אבל מאוד קשה לנצל אותו. אבל זה לא הקטע...הקטע הוא לעבור לקרבי מג'וב. אמרו לי שיש חילות שאם נכנסת לשם, אז לצאת משם אפילו לקרבי כמעט בילתי אפשרי (משטרה צבאית,מגל..). כל הזמן יש לי מכשולים שעוצרים אותי להגיע לקרבי.
אולי אם אני יגיע לאיזה גו'ב אחרכך אני בכלל לא ירצה לעזוב משם כמו מצ"ח למשל...
תמיד חלמתי להיות במצ"ח,בילוש רמ"ן. מה לדעתכם? אני יכול לנצל את זה..לנסות להגיע למצ"ח או רמ"ן,ואם אני לא יצליח ויגיע לשיטור או כליאה אז אני יעזוב לקרבי. (אולי יש פה הזדמנות)

ת'אמת אין בכלל מושגגג איזה תפקידים יכולים להציע לבן יחיד עם פרופיל קרבי בעל קב"א53.
לא קיבלתי מנילה בכלל. משום שאני אמור להיתגייס לפי מקצוע, ואולי פה אני מפספס הזדמנות.
אולי יש תפקידים שיעניינו יותר מקרבי ואני לא יודע וסתם שובר ת'ראש לקרבי ורק מלחיץ את אמא.
בקיצור לא יודע מה לשעות אני בבלאק אווט מוחלט. אבל מצד שני אני מת להיות קרבי,להיות לוחם.
ישן 02-08-2007, 16:41

זה כבר לא יעזור לי דח"ש לנוב
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי omer22 שמתחילה ב "תעביר את הגיוס לנובמבר או..."

כי מעניין אותי בקרבי רק חייל הים. וצריך לעבור מיונים וגיבוש. אז אני יתגייס רק במרץ.
והמיון האחרון לחיל הים הוא ב28.08.07 למתגייסי נוב.
אני חושב שעדיף לדחות את הגיוס לחודש,לקבל מנילה לראות מה יציעו לי ואז להחליט סופית.
כי בכל מקרה אם אני יחליט קרבי, אז אני יצליח להגיע רק במרץ (חיל הים).
אם אני יבקש מקצין מיון לדחות לי את הגיוס לחודש, כי אני רוצה לקבל מנילה משום שאני לא יודע מה יכולים להציע לי בכלל. יש מצב שהוא ידחה לי ויתחשב במצב שלי..או שלא אכפת להם?

אולי אתם יודעים מה אפשר להציע למישהו עם קב"א 53 פרופיל 82 ובן יחיד,שאני ידע לאן לסרב פינוי לפחות.
ישן 03-08-2007, 16:42
צלמית המשתמש של Atex
  משתמש זכר Atex Atex אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.06
שלח הודעה דרך MSN אל Atex
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דובדבנצ'יק שמתחילה ב "לא מאשרים לי לשרת בקרבי - לא מאמין!"

שמע,אני מציע לך לחשוב קצת...
אתה בן יחיד כמו שאמרת,זאת אומרת עם אתה הולך לקרבי וחס וחלילה תהרג,מה תעשה אמא שלך?
אם היא תיהיה חולה חס וחלילה,לא היה לה אף אחד שיעזור לה..
הייתי מציע לך לחשוב עוד פעם את כל העניין זה נראה אוגיסיטי לחשוב רק מה שאתה רוצה ולא להתחשב באמא שלך,קרבי זה לא צחוק,אל תחשוב שעם תלך לקרבי תקבל מידליה,זה לא כזה פשוט,אני מבין שאתה רוצה להיות קרבי ולתרום,אבל יש עוד דרכים שבהם תוכל להלצליח כחייל...

ולגבי הקטע של המכתב,זה נראה כמו זיבולי שכל,בירוקרטיה התגלמותה...
חרשני כרצונך – מגל, גלגל – חרושת
או חרב ופגיון.

הנדר הבית"רי ,זאב ז'בוטינסקי, פאריס, תרצ"ד

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:20

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר