לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-08-2007, 18:10
  משתמש זכר steaua rosie steaua rosie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.07
שאלה האם נשאר סיכוי וזמן לגיוס לחי"ר?

שלום
אז ככה...הייתי אמור להתגייס ב1 לחודש לנ"מ...קיבלתי דח"ש כדי להציג ללשכה מסמכים רפואיים המעידים על שינוי במצב הרפואי שלי { לטובה או לרעה...הכוונה הייתה לטובה- כדי להעלות פרופיל ולהתגייס בנובמבר לחי"ר}........היום התקשרה אליי מהלשכה, או ממדור פרט או ממדור רפואי, אחת שקוראים לה הילה...היא אומרת לי ככה: "ממה שהבנתי אתה רוצה לדעת מהם סעיפי הליקוי שלך בכדי לבדוק אם הם עדיין קיימים, ובהתאם לזה לשנות פרופיל.....תבוא ביום ראשון ללשכה, ניתן לך את כל המידע שאתה צריך.....עד ל26.08 אתה צריך לשלוח לנו בפקס את כל המסמכים הרפואיים המעידים של שינוי במצב הרפואי, המסמכים המתייחסים לסעיפי הליקוי, ומסמכים המתייחסים לבדיקת אולטרסאונד כליות שאמרת שאתה צריך לעבור......אם הפרופיל שלך יישאר אותו הדבר, נגייס אותך בנובמר לקרבי {אני מניח שלצערי זה יהיה לנ"מ}......אם יהיה שינוי בפרופיל, נזמן אותך לוועדה רפואית".
שאלתי אותה: "אוקיי, ואם אכן יהיה שינוי בפרופיל, והוא יעלה ל 82 או אפילו ל97, אני ארצה ללכת לחי"ר...אבל אז זה יהיה יותר מדי מאוחר בכדי שתשלחו לי מנילה של ח"ירניק למחזור של נובמבר"..
היא אומרת לי : "אם וכאשר נעלה לך פרופיל, תצטרך ללכת למדור תנועה ולדבר איתם על זה, אני מתחייבת בפניך שהם יגלו התחשבות רבה במצב שלך, עקב רצונך לעלות פרופיל.."

מהשיחה הזאת עולות לי 3 שאלות, שלצערי שכחתי להציג אותן בפני הילה :

1. האם אני יכול לבוא ללשכה ביום ראשון, ללא זימון, ואם כן ,לאן אני צריך לפנות כשאני מגיע לשם?

2. מישהו יודע כמה זמן ייקח מהרגע שהם יקבלו את המסמכים הרפואים, עד לרגע שהם יחליטו לזמן אותי לוועדה רפואית? {בגלל שהזמן עובר והסיכויים להתקבל לחי"ר קטנים}

3. והשאלה היותר חשובה- היא אמרה שהם יגלו התחשבות במצבי...מישהו יודע במה תתבטא התחשבות זו : דחיית גיוס למרץ ושליחת מנילה חדשה או כדומה, או שפשוט יגידו לי "אנחנו מברכים על רצונך לשרת בקרבי, עקב כך אנו משאירים אותך במערך הנ"מ" ?

סליחה על החפירה, מקווה שמישהו יידע לענות לי על התשובות

יום טוב לכם

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:01

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר