לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-08-2007, 16:04
  Jezper Jezper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.05.07
טירונות 02 ושייטת

אז ככה...
לפני איזה שבועיים בעוד שאני באיה נאפה עם חברים מתקשרים אליי מהשייטת ואומרים לי כזה דבר (רצוי לציין שהתקבלתי לשייטת והייתי אמור להתגייס לשם ב6 באוגוסט):

שלום מדבר **** ורצינו לשתף אותך בדיון שנערך עלייך...נמצאת עם נתונים בין הכי גבוהים במחזור ואנחנו רוצים שתתגייס במקום באוגוסט..תתגייס בנובמבר תעשה טירונות 02 מקוצרת (שבועיים) ואז תעשה קורס חובשים מזורז (חודש וחצי) ואז תתגייס עם מחזור מרץ..זה גם מה שהבנתי כי את זה הוא לא אמר שאני יצטרך לעזוב את המחזור שלי...

השאלה שלי היא כזאת:

האם למישהו פה זה קרה גם?

האם זה אומר שאני יהיה חובש ותישלל ממני האפשרות להיות לוחם (או יותר נכון פושט כמו שרציתי ממש) ??

מה היתרונות ומה החסרונות של דבר כזה??

תודה רבה לעונים!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-08-2007, 16:29
  Junction Junction אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Jezper שמתחילה ב "טירונות 02 ושייטת"

זה ממש ממש לא אומר שאתה לא תהיה לוחם.
בד"כ, כשיש עודף בצוותים (שייטת, מטכ"ל, שלדג וכו') במחזור מסוים, הם עורכים דיונים ובוחרים חבר'ה עם נתונים גבוהים (בד"כ), שיוכלו להוריד אותם מחזור (במקרה שלך - מאוג' למרץ) כדי שהם יוכלו לעשות קורס חובשים.
אם אתה תעשה את מה שהם רוצים שתעשה, פירוש הדבר שתתגייס במרץ אחרי קורס חובשים ותתחיל מסלול בשייטת 13.
אם למעשה תסיים את המסלול בשייטת, השייטת מרוויחה גם לוחם אבל גם חובש שבמבצעים מוסמך לטפל בפציעות בשדה הקרב תחת אש, אבל חשוב לציין שאתה לוחם לכל דבר... תהיה במגמה כזאת או אחרת בקורס (פושטים, משיטים וכו'), ה-כ-ל.

אישית יש לי חבר שזה מה שביקשו ממנו לעשות (וזה מה שהוא עושה) אחרי שהוא התקבל למטכ"ל. לא רואה בזה שום רע.
ישן 04-08-2007, 00:07
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Jezper שמתחילה ב "תשמע...באמת שלשייטת אני נותן..."

אני שמח לשמוע שיש לך מוטיבציה אבל אין טעם שתלך נגד הטבע שלך...לא בראש שלך חובשים?

זה לא נגמר בקורס אתה יודע..זה נגמר חס וחלילה בטיפול בחברים שלך בשטח כשהפציעות קשות,הדם זורם ולא תמיד יודעים בדיוק מה לעשות ומאלתרים..חובש הוא תפקיד חשוב מאוד..אם לא מתאים לך להתעסק בנושא לא קרה כלום..זה לא לוותר לעצמך..זה לקבל את עצמך.
אם אתה לא בטוח זה משהו אחד..אבל אם אתה לא מסוגל לראות ולגעת בדם מה תעשה כשתצטרך לטפל בחבר שלך בשטח?
אם אתה בטוח שתוכל לעמוד בזה וגם בהשלכות של זה(מוות במקרה של אי טיפול כראוי) תנסה..
אם אתה מספיק בוגר אתה תוכל להגיע להחלטה אם זה מתאים לך או לא..

אם אתה יוצא כך בחשבון שאתה חייב לסיים..אין כזה דבר ניסיתי ולא הצלחתי..במיוחד ביחידות האלה..
שיהיה בהצלחה!
תזכור שחובש לא נגמר בקורס של כמה שבועות..זה לכל השירות.

נוב 07.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר