לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-08-2007, 03:16
  iting5 iting5 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.04
הצעה להארדיסק חדש

טוב יאללה ההארדיסק הנוכחי שלי עושה לי בעיות אני צריך למצוא איזו תוכנה לבדוק אותו כי יש לי תחושה ממש רעה בקשר אליו.
מה שאומר שלפני שמשהו רע יקרה אני צריך לגבות את הכל אז מאחר וחשבתי בכל מקרה לקנות בקרוב הארדיסק חדש אני אקנה אותו יותר מוקדם משחשבתי.
פה החבר'ה המשכילים של הפורום הזה נכנסים לתמונה, מאחר ועזרתם לי מאוד עם המחשב שלי שאני מרוצה ממנו עד השמיים עד היום (שנתיים אחרי הקניה), והוא עוד מריץ לי משחקים ברזולוציות טובות כמו שור ואין לי אפילו לא טענה אחת לגביו.
אני צריך הארדיסק נוסף למחשב 250GB יספיק אם אפשר יותר אז מה טוב, התקציב שלי הוא 500-600 שקל. יש לי כרגע כפי שאתם רואים בחתימה שלי סיגייט שאני הייתי מרוצה ממנו עד השבועות האחרונים שהוא התחיל לעשות בעיות... אני לא יודע אם זה ההארדיסק פיזית נדפק או שפשוט המחשב כבר עייף אחרי שנתיים שלא עבר פירמוט הגון וכמו שצריך.
ככה או ככה אני צריך הארדיסק חדש :]
תעזרו לי לבחור, קראתי בפורום על הסדרה החדשה של SEAGATE, עם פלטה אחת משהו ועל ה-GreenPower של Western Digital שאין לי מושג מה מיוחד בהם.. חח בקיצור אני סומך עליכם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר