לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-08-2007, 22:09
  משתמש זכר Black Mammmba Black Mammmba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Black Mammmba Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי שלומקה שמתחילה ב "עפתי על המון שטויות - בריחה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שלומקה
עפתי על המון שטויות - בריחה ביום שישי בערב כשסגרנו - תפסו אותנו, תפסו אותי במגורי הבנות על מד"ס, ועישנתי בזמן לו"ז.

אני שייך לחטיבת הצנחנים.

תראה עפת לא על שטויות אלה על טימטום אישי. אבל אני לא אשפוט אותך. העונש כבר נעשה.

מבחינת המג"ד הוא צודק. באמת בזבזת הקצה כאן. "ניסת לעשות מהקורס קרנבל". אם המג"ד היה יודע הוא לא היה שולח אותך.

אם אתה באמת מעוניין לחזור להיות לוחם. אז תכתוב במכתב כי פעלת ללא שיקול ראש ולמדת מהמקרים הללו. וכי אתה עכשיו שם לב יותר בין טוב לרע ( לברוח בשישי שאתה סוגר זה לא חכם).

ואתה חשוב שהעונש לשים אותך במטבח 4 חודש רק יפגוע בכשרה שלך וברצון שלך להמשיך לשרת כקרבי. תציין כי למדת מהמקרה ואתה לא תחזור על הדברים בשנית.
אם אתה באמת לא יודע איך לכתוב, תדבר עם המ"מ סמל מפקדים לשעבר שלך הם יעזרו.

"שאלוהים ירחם על אויבי,כי אני לא ארחם עליהם,,-גנרל ג'ורג' סמית' פטון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-08-2007, 03:02
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ediman שמתחילה ב "אין לי שום בעיה אם..."

בתכלס אתה צודק, אבל אם תסתכל על זה מזוית טיפה שונה תראה שזה לא כזה פשוט.

עדיף חייל אחד רציני, שעושה מה שאומרים לו, לומד ומתאמן כמו מקצועי, מאשר 10 ראמבוים עם אגו גדול מדי.

מג"ד זה בן אדם נורא עסוק. בגדוד יש לפעמים יותר מאלף חיילים, וכולם במידה כזו או אחרת, תחת אחריותו. אין לו זמן להסתכל על כל מקרה ומקרה. שולחים מישהו לקורס חובשים, שסך הכל לא כל-כך קשה, והוא מחליט לעשות שם שכונה, לא יכול להתאפק כמה שעות לעשן סיגריה, וכל מיני דברים אחרים, וזה פשוט מראה שזה בנאדם לא רציני ולא מקצועי.

וכמו שאמרתי, אין זמן אין זין אין כוח אין משאבים לתת לכל חייל שעה אישית עם המג"ד או מ"פ כדי שיסביר את עצמו על כל פאק. במצבים כאלה משערים, שאם החייל לא יכול לעבור קורס פשוט בשלום, אז יש מצב שהוא גם לא יתפקד כראוי במצבים איפה שהתנהגות לא הולמת יכולה לעלות בחיי אדם.

וזהו. כמובן שלא הייתי שם ואני לא יודע בדיוק מה קרה שם, אבל לא מפתיע אותי (כמו שמפתיע אותך) שיעיפו חייל מקרבי על דבר כזה.

ישן 05-08-2007, 03:27
  משתמש זכר Black Mammmba Black Mammmba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Black Mammmba Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ediman שמתחילה ב "אין לי שום בעיה אם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ediman
אין לי שום בעיה אם העונש...אבל הקטע של להעיף מקרבי????

ואני כן חושב שזה שאני הולך לקרבי אני עושה טובה....כי אני ועוד הרבה יכולים לא ללכת לקרבי ואם ימשיכו להיתייחס ככה ללוחמים אז הכמות שלהם תרד וביחד איתם גם המדינה הזאת טיפול...
כל חיייל קרבי במדינה הזאת זה עוד נשימה.

כל לוחם במדינה הוא אוויר לנשימה. נכון-אמת.
השאלה איזה?

אני לא רוצה להיות שלילי, אך עם הניסיון שלי בצבא אם דרגו בכירות (ממ"פ ועד למח"ט)
אף אחד לא רוצה להפטר מלוחם קרבי לתפקיד לא קרבי. הוא מפסיד על כך.
אך כנראה שיקולי המג"ד נבעו מדברים שאנחנו לא יודעים. כלל הנראה כי אותו "לוחם" בעל עבר עשיר בתלונות עברו. וזה היה הקש ששבר את גב הגמל עבור המערכת.
כמו כן המג"ד לא מחליט לבד את העונש. מכיוון שהוא לא מכיר את הלוחם עד פרטי פרטים. אלה בהיעצות עם המ"פ/מ"מ הישיר של אותו "לוחם".

אם ה"לוחם" על העצבים של המ"פ בהתנגות שלו. כלל הנראה מגיע לו להיות טבח 4 חודש. כך אולי יעריך דברים בצורה שונה. בנוסף בשביל יראו וירו האנשים אשר מתנהגים ככה. ואף אחד לא "ימיר את פיו של המג"ד".
שום עונש לא מקבלים סתם. וכל עונש אפשר לבטל.
אבל קודם תתגייס ואחר כך תבין איך המערכת הצבאית עובדת.

שבוע טוב.

"שאלוהים ירחם על אויבי,כי אני לא ארחם עליהם,,-גנרל ג'ורג' סמית' פטון

ישן 06-08-2007, 12:54
  alex188 alex188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שלומקה שמתחילה ב "צריך עזרה בכתיבת מכתב למג"ד"

ציטוט:
לכבוד: תאריך עברי
שמו הפרטי של האדם תאריך לועזי
תפקיד
כתובות

הנדון: בקשה .....
אדון נכבד,

על אף מעשי אשר אינם מכבדים את צה"ל ואותי בפרט, אהיה אסיר תודה אם בקשתי זו לבטל את עונשי תיבדק וזאת בעקבות הנימוקים הבאים:

השירות בצה"ל ובמסגרת שירות צבאי מסוים בפרט , מהווים חלק חשוב מהעתיד שלי בכול תחום שהוא במדינת ישראל ובעולם בכלל. לפיכך , אני רואה בהזדמנות זו , הזדמנות לשרת במקום טוב יותר, הרבה יותר טוב ממה שאני יכול להגיע כרגע וכך תתנו לי אתם את הזכות לתקן את עתידי.

כל עתידי שלי , תלוי בשירות צבאי ולכן אני זועק לעזרתכם ולהזדמנות זו שערכה שווה יותר מכל ביטוי כספי.

כל אחד מאיתנו בשלב זה או אחר של החיים טעה. הזדמנות שנייה אינה מעידה על כישלון של צד זה או אחר אלא הבנה של הטעות. אם אנו לא נטעה אנו לא נממש את זכותנו "הטבעית לטעות וללמוד" (אפלטון). התנהגותי זו, אשר ממנה התרשמת אינה משפקת את יכולותיי האינטלקטואליות, ההתנהגותיות, אינם משקפים את הרצון העז שלי לתת שירות טוב יותר ותורם יותר לצה"ל.

אנא אל תפסלו אותי ואל תמעיטו בערכי על סמך התנהגותי. אני רוצה וחש צורך להוכיח כי אני יכול להרבה יותר.

במה שונה אני מאחרים? האין לי עיניים, איברים קומה ותואר? לא מאותה לחם נשבע ולא נתייסר מאותן מחולת איננו חייבים להלחם בשביל לתרום, אך אנו עושים זאת לא מתוקף חוק אלא מתוקף היותינו בני אדם בשר ודם, ואיני שונה מאחרים, ורצוני לתרום ליחידות הקרביות גדול יותר מכול ביטוי שפתיים, איני מבקש זאת בשביל הרווח האישי שלי, אני רואה בשירות שלי זכות שערכה כאמור לא ניתן להעריך בכסף. במה שונה אני מאחרים? האין לי עיניים, איברים קומה ותואר? לא מאותה לחם נשבע ולא נתייסר מאותן מחולת?
שירות קרבי עומד לנגד עייני גם כעת ומבקש אני לסליחתך ומודע אני לטעויותי, כעת. שירות ביחידות הלוחמה
הוא מעשה קשה ומסובך הדורש התמדה, שאר רוח , מסירות ונאמנות ורק האדם בו בוערת האש מרצון להוביל ולשנות, יוכל להנהיג ולהביא לשינויים, אני מאמין שאני יכול להביא לא לידיעה אלא גם למעשים.

אני יודע שבקשתי זו, דורשת נדיבות שאין לה גבול, אך נדיבות זו אינה יודעת חוק, מבורכת היא כפליים, היא עומדת מעל לשלטון וחוק. כל דבר אחר הוא בר חלוף פרט לנדיבותך. ללא ספק נדיבות אמת ורחמים יאים לשליט יותר מכל תואר או ביטוי.

"אנשים מוסריים ונדיבים הופכים לכאלה לא רק מעשיית מעשים מסוריים אלא הם עושים אותם כך שאחרים יחקו אותם" (סוקרטס).

בתקווה לשיתוף פעולה.

בכבוד רב,
שם
תעודות זהות

א. שינתי קצת את הציטוט של סוקרטס כדי להתאים אותו לנושא המכתב.

ב. תבדוק שגיאות כתיב

ג. שים לב שלא תמיד יש קשר בין פסקאות תדאג להכניס את הסיפור שלך כי הוא בטח כבר שכח ממך

ד. אם אתה ממש רוצה להתחנף אליו תוסיף את הפסקה הזו

ציטוט:

ברצוני לבקש שוב לסליחתך, מעמקי ליבי. בך טמונות התכונות הנדרשות ממנהיג שיוכל להביא לשינויים עשה והמשך במלאכתך לעד, לעולם אל תניח ממלאכה זו כי אין יאה יותר ממך לתואר זה.

ה. אפשר להשתמש בציטוט הזה גם

ציטוט:
אינני מהלל עצמי לשווא (אלכסנדר מוקדון).

אבל אני צריך לבדוק אם הוא אמר את זה באמת או מישהו אחר.
בהצלחה

ו. תסדר את הפסקאות גם הן לא מסודרת (יענו רווח בתחילת כל פסקה חדשה)

נערך לאחרונה ע"י alex188 בתאריך 06-08-2007 בשעה 12:57.
ישן 06-08-2007, 21:30
  שלומקה שלומקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שלומקה שמתחילה ב "צריך עזרה בכתיבת מכתב למג"ד"

לכבוד: המג"ד 6 באוגוסט , 07
מאת: שם
כתובת
מטבח "שפיפון"

הנדון: בקשה על הקלה או קיצור עונשי.

אדון נכבד שלום רב,

אפתח בזאת שאני מודע שעל אף מעשי אשר אינם מכבדים את צה"ל ואותי בפרט, אהיה אסיר תודה אם בקשתי זו להקל או לקצר את עונשי תיבדק וזאת בעקבות הנימוקים הבאים:

השירות בצה"ל ובמסגרת שירות צבאי קרבי בפרט , מהווים חלק חשוב מהעתיד שלי בכול תחום שהוא במדינת ישראל ובעולם בכלל. לפיכך , אני רואה בהזדמנות זו , הזדמנות לשרת במקום טוב יותר, הרבה יותר טוב ממה שאני יכול להגיע כרגע בתור טבח וכך תתן לי אתה את הזכות לתקן את עתידי.

כל עתידי שלי , תלוי בשירותי הצבאי ולכן אני זועק לעזרתך ולהזדמנות זו שערכה שווה יותר מכל ביטוי אחר.

כל אחד מאיתנו בשלב זה או אחר של החיים טעה. הזדמנות שנייה אינה מעידה על כישלון של צד זה או אחר אלא הבנה של הטעות. אם אנו לא נטעה אנו לא נממש את "זכותנו הטבעית לטעות וללמוד". התנהגותי זו, אשר ממנה התרשמת אינה משקפת כלל את יכולותיי האינטלקטואליות, ההתנהגותיות, איננה משקפת את הרצון העז שלי לתת שירות טוב יותר ותורם יותר לצה"ל.
אני מאמין שיש לי מה לתרום הרבה מעבר מלהיות טבח וחבל לי להתבזבז כך. אני מרגיש חוסר מימוש עצמי משווע!.

אני חושש שאם לא אעבור מהתפקיד הנ"ל יסגרו בפני במהירות הרבה אפשרויות לתפקידים מעניינים וממצים!

אנא, אל תפסול אותי ואל תמעיט בערכי על סמך התנהגותי. אני רוצה וחש צורך להוכיח כי אני יכול להרבה יותר.

במה שונה אני מאחרים? האין לי עיניים, ואותם איברים? לא מאותו לחם נשבע ולא נתייסר מאותן מחלות? איננו חייבים להלחם בשביל לתרום, אך אנו עושים זאת לא מתוקף חוק אלא מתוקף היותינו בני אדם בשר ודם, ואיני שונה מאחרים, ורצוני לתרום ליחידות הקרביות גדול יותר מכול ביטוי שפתיים, איני מבקש זאת בשביל הרווח האישי שלי, אני רואה בשירות קרבי זכות שערכה כאמור לא ניתן להעריך במילים.

שירות קרבי עומד לנגד עייני גם כעת ומבקש אני לסליחתך ומודע אני לטעויותיי כעת.
אני יודע כי פעלתי בילדותיות, וללא שיקול ראש, אך למדתי מהמקרים הללו.
עכשיו? אני שם לב יותר בין טוב לרע.
שירות ביחידות הלוחמה הוא קשה ומסובך הדורש התמדה, שאר רוח , מסירות ונאמנות ורק האדם בו בוערת האש מרצון להוביל ולשנות, יוכל להנהיג ולהביא לשינויים, אני מאמין שאני יכול להביא לא לידיעה אלא גם למעשים.

אני יודע שבקשתי זו, דורשת נדיבות שאין לה גבול, אך נדיבות זו אינה יודעת חוק, מבורכת היא כפליים, היא עומדת מעל לשלטון וחוק. כל דבר אחר הוא בר חלוף פרט לנדיבותך. ללא ספק נדיבות אמת ורחמים יאים לשליט יותר מכל תואר או ביטוי.
"אנשים מוסריים ונדיבים הופכים לכאלה לא רק מעשיית מעשים מוסריים אלא הם עושים אותם כך שאחרים יחקו אותם"

צר לי מאוד כי הדברים הגיעו לכדי כך וברצוני לבקש שוב לסליחתך, מעמקי ליבי. לך יש את היכולת הנדרשת שתוכל להביא לשינוי במצבי !

בהצדעה ובתקווה לשיתוף פעולה.

שם מ.א
----------------------------------------------

אוקיי אז ככה, מה אתם אומרים על המכתב הזה?! הצעות לשיפורים תיקונים תוספות יתקבלו בברכה!

נערך לאחרונה ע"י שלומקה בתאריך 06-08-2007 בשעה 21:34.
ישן 06-08-2007, 21:48
  alex188 alex188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.05
גירסא ג'

תקרא את החלקים המודגשים. במכתב רשמי לא משתמשים בקיצורים, למרות שמדובר בצהל - אני תמיד מנסה להתעלם מקיצורים זה קצת לא מכובד ונשמע סלנג.
אתה לא יכול לתקוע משפט עם גרשיים ללא משמעות אם אתה לא רוצה את זה בתור ציטוט תוריד את הגרשים אחרת תביא את המקור.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לכבוד: המג"ד 6 באוגוסט , 07

מאת: שם
כתובת
מטבח "שפיפון"

הנדון: בקשה על הקלה או קיצור עונש.

אדון נכבד ,

אני מודע למעשי אשר אינם מכבדים את צה"ל ואותי בפרט, אך אם זאת אהיה אסיר תודה אם בקשתי זו להקל או לקצר את עונשי תיבדק וזאת בעקבות הנימוקים הבאים:

השירות בצה"ל ובמסגרת שירות צבאי קרבי בפרט , מהווים חלק חשוב מהעתיד שלי בכול תחום שהוא במדינת ישראל ובעולם בכלל. לפיכך , אני רואה בהזדמנות זו , הזדמנות לשרת במקום טוב יותר, הרבה יותר טוב ממה שאני יכול להגיע כרגע בהיותי טבח, תפקיד מגביל אותי מבחינות רבות ואיני מצליח לממש את מלוא הפוטנציאל הטמון בי.

כל עתידי שלי , תלוי בשירותי הצבאי ולכן אני זועק לעזרתך ולהזדמנות זו שערכה שווה יותר מכל ביטוי אחר.

כל אחד מאיתנו בשלב זה או אחר של החיים טעה. הזדמנות שנייה אינה מעידה על כישלון של צד זה או אחר אלא הבנה של הטעות. אם אנו לא נטעה אנו לא נממש את "זכותנו הטבעית לטעות וללמוד". התנהגותי זו, אשר ממנה התרשמת אינה משקפת כלל את יכולותיי האינטלקטואליות, ההתנהגותיות, איננה משקפת את הרצון העז שלי לתת שירות טוב יותר ותורם יותר לצה"ל ולמדינת ישראל בפרט.
אני משוכנע שיש בידי אפשרות לתת שירות איכותי יותר ותורם יותר לצה"ל מהתפקיד הנוכחי שלי (טבח).

רצוני לתרום למדינה ולצהל הם אלה שמנחים אותי בכתיבת שורות אלה, אם לא אעבור מהתפקיד הנ"ל אני חושש שיסגרו בפני אפשרויות לשירות איכותי יותר ומשמעותי יותר מכול הבחינות וההביטים.

אנא, אל תפסול אותי ואל תמעיט בערכי על סמך התנהגותי. אני רוצה וחש צורך להוכיח כי אני יכול להרבה יותר.

במה שונה אני מאחרים? האין לי עיניים, ואותם איברים? לא מאותו לחם נשבע ולא נתייסר מאותן מחלות? איננו חייבים להלחם בשביל לתרום, אך אנו עושים זאת לא מתוקף חוק אלא מתוקף היותינו בני אדם בשר ודם, ואיני שונה מאחרים, ורצוני לתרום ליחידות הקרביות גדול יותר מכול ביטוי שפתיים, איני מבקש זאת בשביל הרווח האישי שלי, אני רואה בשירות קרבי זכות שערכה כאמור לא ניתן להעריך במילים.

שירות קרבי עומד לנגד עייני גם כעת ומבקש אני לסליחתך ומודע אני לטעויותיי כעת.אני יודע כי פעלתי בילדותיות, וללא שיקול דעת,אך למדתי והשכלתי ממקרים אלה.

השירות ביחידות לוחמה הוא קשה ומסובך הדורש התמדה, שאר רוח , מסירות ונאמנות ורק האדם בו בוערת האש מרצון להוביל ולשנות, יוכל להנהיג ולהביא לשינויים, אני מאמין שאני יכול להביא לא לידיעה אלא גם למעשים.

אני יודע שבקשתי זו, דורשת נדיבות שאין לה גבול, אך זכור נא נדיבות זו אינה יודעת חוק, מבורכת היא כפליים, היא עומדת מעל לשלטון וחוק. כל דבר אחר הוא בר חלוף פרט לנדיבותך. ללא ספק נדיבות אמת ורחמים יאים לשליט יותר מכל תואר או ביטוי.

"אנשים מוסריים ונדיבים הופכים לכאלה לא רק מעשיית מעשים מוסריים אלא הם עושים אותם כך שאחרים יחקו אותם"

צר לי מאוד כי הדברים הגיעו לכדי כך וברצוני לבקש שוב לסליחתך, מעמקי ליבי. לך יש את היכולת הנדרשת שתוכל להביא לשינוי במצבי !

בהצדעה ובתקווה לשיתוף פעולה.

שם מ.א

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

נערך לאחרונה ע"י alex188 בתאריך 06-08-2007 בשעה 21:54.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:40

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר