לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-08-2007, 22:42
  JAVEHN JAVEHN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.03
רע מאוד ,רע מאוד
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי רמבו 6 שמתחילה ב "אתה מפספס את הפואנטה, להם ולאמריקה מותר להרוג מי שבא להם כי "מותר" להם"

רע מאוד שאנשים בארץ סגורים וצרי מוח . זה בדיוק הלך המחשבה של השכנים שלנו לאזור ולא של אנשים נאורים שכביכול אנחנו אמורים להיות .
אני גרתי בבריה"מ , במדינה מוסלמית שיעית (שדווקא רוב תושביה התייסחו בצורה אוהדת ליהודים , ואף היו כאלו שקראו ליהודים yehuda balasi או משהו כזה בסגנון , שזה אומר משהו כמו אח שלי יהודה ) . טוב , אולי זה לא מייצג , כי גרתי בעיר הבירה , שמה היו האזרים הנאורים וחילונים ברובם . בכל מקרה ..

מתישהו בסביבות ה91 רוסים החליטו להשליט סדר בעיר על קרע מהומות עדתיות , והכניסו לעיר הבירה טנקים , חיילים , נגמ"שים ומה שתרצו .
הרוסים לא התחשבו הרבה , וגם החליטו שעיר בירה זה שטח צבאי סגור (להזכירך , אנשים גרים בכל המקומות האילו שאתה קורא להם "שטח צבאי סגור" ) . הם נכנסו קצת בירי ( קצת מזכיר את התרגול של צה"ל בשטחים כמו כניסות רטובות ואש הרתעתית) , קצת לעבק החלונות , להתריע "מחבלים" , קצת על הקירות , קצת על אנשים ...
עבדך הנאמן שכב באותו לילה על הריצפה ולא העז לקום . הרגשה ממש לא נעימה , אבל מה לעשות ... הרי אני נמצא בשטח צבאי סגור , ומה יש לעשות שם ,נכון ? נכון ? זה הרי אשמתי עם יקרה לי משהו , נכון ?
בכל מקרה , שכן שלנו לא היה כזה חכם . הוא בעצם לפי מה שאתה אומר היה קצת טיפש ומגיע לו לחטוף כדור בראש , וזה בדיוק מה שהוא חטף כאשר הוא יצא למרפסת לראות מה קורה .

אמבלונס שהגיע לאזור שלנו לא הצליח לפנות אותו , כי טנק החליט לעלות עליו , ביחד עם שישה אנשים שהיו בפנים . כי הרי מה יש לאמבולנס לעשות בשטח צבאי סגור . זה כנראה נגמ"ש של האוייב , לא ?
בכל מקרה , ככה עבר הלילה עלינו ועל כל התושבים השמחים של העיר . הצבא האדום היה לא סימפטי כמו צה"ל , ובין לילה נהיה בעיר משהו כמו 300 אנשים פחות מקודם .
אחרי זה קראתי את עדות החיילים - והפלא ופלא , הם אמרו בדיוק מה שאתה אמרת ,לדעתם הם עשו הכל נכון . לי ,זה לא נראה כל כך נכון . בכלל לא , אבל אולי זה בגלל שהייתי ילד קטן וטיפש שפתאום מצא את עצמו בשטח צבאי סגור .

ונחזור לזמננו הנוכחי . בלה בלה בלה , איך הם מעיזים , הבריטים יותר רוצחים מישראלים , שיתביישו להם (יש כזה ספר שנקרא "פסיכולוגיית אשמה" , כתב אותו פסיכולוג סוציאלי בשם אפלק או משהו כזה , שם הוא מתאר איך הילדים בדיוק משתמשים בקטע הזה של "אבל אתה יותר גרוע" ) .

אני לא מבין , החייל לא הרג צלם בדם קר (הרי זה כבר נקבע , לא) ? איפה המשפט ההוגן שמגיע ההורים של הבנאדם ? אתם בכלל מבינים מה לאזעזל אתם אומרים ? ואם זה היה קורה לילד שלכם , גם אז הייתם "הוא היה בשטח צבאי , ובכלל זה אשמתו שיש לו חור בראש עכשיו , ובכלל הם כולם רוצחים והם הפציצו את דרזדן ובלה בלה בלה בלה" . זה שבנאדם חייל זה נותן לו את הזכות להרוג ?? להפך , הוא צריך לגלות יותר אחריות כי מה שיש לו ביד זה לא צעצוע , זה נשק שהורג אנשים . אותו חייל (ובינינו , ואני לא רוצה להשמע גזעני , אותו חייל בא ממגזר בעייתי , וחיילים באותה יחידה עשו לא פעם פשלות דומות , רק לא כאלו שנגמרו במוות של אזרח חו"ל ) . הייתם רוצים שיעלימו את התיק הזה כדי שהוא יעלה אבק ????

יש לגבות חייל , ויש לגבות חייל . ובמיוחד ובמיוחד אסור לגבות חייל שעשה דבר פסול , כדי שאותו הדבר לא יכנס לנורמה (ואני מניח שחלקכם שמע על בזיון שעשו חיילי כפיר בחברון לא מזמן) אבל אני מבין שלחשוב מחוץ לקופסה , להיות יותר מדו מימדי זה היום מילה גסה בין חלק נכבד מהאנשים .
רע , רע ,רע מאוד שהתגלגלתם לזה .

אה , ולפני שיבוא הארס לכיווני . שמי לא אופנהיימר יריב , אני לא שמאלי קיצוני , אני עשיתי שירות צבאי מלא ביחידה קרבית , ואני מכיר טוב את אותם מקומות הלא סימפטיים שחלק ממפיצי ארס שכמותכם לא ראה או שמע מחוץ לחדשות , וגם יצא לי לשמוע את שריקות הכדורים. השתדלתי אבל לעשות את עבודתי בלבד ולא "להגדיל ראש" על חשבון האוכלוסיה (שכולם מחבלים כמובן, לא?) , כי ידעתי את הרגשת חוסר האונים הזאת , ומה הם מרגישים מהצד השני , ולצערי הרב , יצא לי לראות מספר לא מבוטל של חיילים שכן עשו את זה , כי זה השתרש בנורמות . כי הצבא כיסה את התחת שלו ושל החיילים , לא מבין שככה רק גורמים נזק FEEDBACK .

זהו . אני לא כותב פה כמעט , אבל הפעם פשוט הייתי חייב להגיב .

נערך לאחרונה ע"י JAVEHN בתאריך 05-08-2007 בשעה 22:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-08-2007, 23:39
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
בקיצור ולעניין בלבלת תמוח
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי JAVEHN שמתחילה ב "רע מאוד ,רע מאוד"

גם אני ביחידה קרבית, זה לא אמור להרשים אף אחד או לטעון שאתה בהכרח צודק.
תקרא טוב טוב מה שכתבתי בהודעתי הקודמת, לא! אני חוזר, לא מסתובבים בשטח שמיועד לעוינות! (אלא אם כן אתה חייל או מחבל, שלהם כן מותר להיות בכל שטח שרוצים)
כל המסתובב בשטח זה על דעת עצמו או מקום העבודה המטומטם ששלח אותך לשם אחראי לך או אתה לעצמך ולא הצבא הישראלי שלא מעניין אותו כרגע מבי בי סי, עם כל הכבוד צהל לא בייביסיטר של כתבים שנשלחים מטעם חברות תקשורת זרות.
פשוט ולעניין, אין טעם לסבך ולסרבל את הפרשה , במיוחד לא עם טיעונים פתאטים וחמודים מאוד כמו שלך על מוסריות ורוסיה (שגם לא מעניין אותי מה עברת שם, ושום טנק רוסי לא אמור להיות משל עבורנו שנלחמים על מטרות הרבה יותר צודקות מאשר הרוסים)
ישן 05-08-2007, 20:25
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
גם לישראל מגיעה התנצלות
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי סו אלן1 שמתחילה ב "חבורת צבועים"

על טבח תרפ"ט בחברון שהבריטים לא מנעו, על מקרים לא מעטים שחיילים בריטיים שיכורים ומתוסכלים יצאו למסע ירי ברחובות ערים יהודיות ורצחו עוברי אורח, על הירי חסר ההבחנה על תושבי הקיבוצים שניסו להגיע לגבעת חיים הנצורה בנובמבר 1945 (7 אזרחים לא חמושים ולא אלימים נרצחו שם, כולל נשים וכולל בן קיבוץ של אבי שחטף 7 כדורים וניצל בנס-הקצין הבריטי האחראי היה קרפטייה-אותו קצין שפיקד על משטרת חברון בתרפ"ט (למרבה החוצפה, הוא נחשב בבריטניה כגיבור על חוסר תפקודו שם, ואף העז להאשים את היהודים בטבח בגלל שעצם שהותם בחברון הייתה פרובוקציה לדידו. מיותר לציין שמעולם לא הועמד לדין), קצין הבולשת ג'פרי מורטון לא הועמד לדין למרות שברור היה לכל שרצח את אברהם שטרן בדם קר כשזה היה בחזקתו, זוכה מ"חוסר ראיות" הקצין רוי פאראן שעינה למוות את הנער חבר הלח"י רובוביץ (אף כי הוא דיווח למפקדו על מעשהו בזמן אמת). פאראן ומורטון וקרפטייה מתו בשיבה טובה, מתוגמלים היטב מהממשלה הבריטית. "צבועים" היא הגדרה עדינה עבור הבריטים.
היות ו"הם התחילו" שיואילו הבריטים להקדים ולהתנצל על פשעי חייליהם כלפינו ויעמידו אותם לדין (אלו שעודם בחיים).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:52

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר