09-08-2007, 21:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.07.06
|
|
|
...אך המשטרה תאלץ להתחיל חקירתה מחדש - שכן 'התיק נגנב'.
ותיקי חוקרי משטרת ישראל התקשו להזכר במראה שכזה. סיפר רס"מ אזולאי:איתי בחדר נוכחו השר ושני עדי האופי רוה"מ ובעליו של עיתון הבית של רוה"מ. סיימתי לחקור את כבוד השר ורציתי להגיש לו את העט שלי לחתימה אך משום מה לא מצאתי אותה בכיס. הבחנתי בחיוך ממזרי על פני רוה"מ אך התעלמתי והתכופפתי לראות באם נפלה לרצפה ומשהרמתי ראשי - לא מצאתי את תיק החקירה. הבעלים של העיתון לעס במרץ ומשניסיתי לשאול אותו היכן התיק - נזף בי כי 'אין משיחין בשעת הסעודה'. בקשתי להתקשר למטה הארצי בכדי להתייעץ אבל לא מצאתי את מכשיר הטלפון. נראה כאילו לשר יש פתאום גיבנת. חייגתי מהפלאפון האישי למפכ"ל אבל את הטלפון הרים אביגדור קורלאונה 'איש העסקים' מג'ואריש שאמר לי שהוא והמפכ"ל עסוקים. צעקתי לרב פקד ש'מזל שהקלטנו' כי כל החומר הכתוב אבד - ואז רוה"מ פרץ בצחוק תמוה. יצאתי לעמדת היומנאי להזעיק עזרה אבל עד שחזרתי רוה"מ והשר מכרו את התחנה ליזם נדל"ן במחיר מציאה כולל מפקד המרחב והניידת מז"פ...
השר לחץ את ידי בדרכו החוצה, רוה"מ חיבק אותי ואמר לי שהוא מעריץ אנשים ישרים רודפי אמת ושלא נחדל ממלאכתנו, הבעלים של העיתון סתם ירק עלי נייר.
מרוב עצבים לקחתי כמה חבר'ה ויצאנו לתמרור הקרוב של 'תן זכות קדימה', קרענו כמה נהגים והלכנו הביתה.
נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 09-08-2007 בשעה 21:48.
|