10-08-2007, 18:23
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 10.02.07
|
|
טירונות מתחילה סופסוף יום ראשון: עזרה לגבי המחלקה
שלום אנשים. אני עושה טירונות רובאי 04 בחיל מוד"ש. במשך שבועיים פחות או יותר היה לנו טרום טירונות שבמהלכיהם הספקנו לא מעט אבל תכלס גם מרחו המון המון זמן: קיבלנו נשק, עשינו מסע ראשון (כולה 4 ק"מ..) והתמיינו לגדודים מחדש לאחר שבוע.
לפני המיונים לגדודים הייתה לי מחלקה פשוט טובה: אנשים טובים שנותנים הכל, משקיעים פשוט רבאק ברמות מטורפות. אחרי החלוקה מחדש קיבלתי מחלקה של אנשים שזורקים זין ובגלל זה אנשים אחרים במחלקה נדפקים. האנשים שם לא מנסים לעמוד בזמנים, לא מנסים לעשות כלום. אני ועוד כמה אנשים שנשארנו מהמחלקה הקודמת (לפני החלוקה) מנסים להוציא את המחלקה ממצבה העגום, אך יש גבול למה ש4 אנשים יכולים לעשות דיברנו עם המפקדים על זה והם אמרו שהתפקיד שלנו זה להוציא אותם ממנהג הזה (נו יופי פתרו לנו את הבעיות), אבל כמו שכבר אמרתי זה לא עוזר. השאלה היא, מה לעזאזל אפשר לעשות בנידון: לנסות יותר חזק לשפשף אותם ולהפוך למעין טירון-שתלטן-נאצי שכולם שונאים, או פשוט לנשוך את השפתיים, לקבל את המחלקה כמו שהיא (לעבור את כל הטרטורים שעוברים בגלל סיבה מטומטמת כזו או אחרת) עד שהמחלקה תתפוס את עצמה בידיים?? המצב ממש מתסכל ולמען האמת זה מוציא לי את כל המוטיבציה מהתחת.
תודה לכל העוזרים ומצטער על החפירה
|