לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-08-2007, 18:04
  thebestdw thebestdw אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.06
היי
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי SURF-DUDE שמתחילה ב "בהצלחה"

אני הולך לשאול שאלה קצת טיפשית..
במידה ואני לא יעבור את גיבוש טייס הקרוב אני זכאי לגיבוש חובלים, מכאן יש לי שתי שאלות.

1) שמעתי מחבר שלי שסיים שנה שעברה גיבוש טייס ולא עבר שרוב ממי שהיה איתו בגיבוש והיה זכאי לגיבוש חובלים, לא קיבל את הגיבוש (כלומר גייסו אותו לפני שהייתה לו הזדמנות לעשות את הגיבוש).
האם אתה יודע על אנשים מהקורס אצלך שעשו גיבוש טייס וקבלו אפשרות לגיבוש חובלים אח"כ?

2) אני מכיר מספר אנשים שהיו בקורס חובלים ופרשו בגלל שהם אמרו שאין בכלל הרגשה של חברות בין אחד לשני, ושכל הזמן יש הרגשה של מתח באוויר.
אני חייב לציין שכשאמרו לי את זה אני די התאכזבתי..

אני יודע שהשאלות היו קצת מפוזרות ולא מסודרות.. אבל אני ישמח אם תוכל לנסות ולהפריח/ לאשר את הטענות שעלו פה.
אני ממש רוצה להתגייס לקורס חובלים כי אני אוהב את הים ולשוט בעיקר.. אבל אחרי שאמרו לי את כל הדברים הרעים על הקורס, אני חייב לציין שאני ממש מפחד ללכת לקורס שכזה.

מחכה לתשובתך
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2007, 02:59
  bangbani bangbani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.10.06
אז כמה דברים....
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Lennon שמתחילה ב "כל הכבוד! אני מבין שהיה לך..."

דבר ראשון.. גם אני סיימתי את הימ"פ מחזור קיט שוורים!! פאסון!
מי שאמר שהוא רוצה טייס אבל מפחד מחובלים כי אין שם חברים אז עדיף שישתוק ולא יוציא שטויות מהפה שלו....
יש לנו 4 צוערים בקורס שהיו בטייס והם אומרים שאין מה להשוות בכלל.. טייס זאת חבורה של סוציומטים ובגלל זה גם אנשים חתמו ויתור בגלל שאין שם חברים... ומי שפה יתגייס לחובלים יראה עד כמה מחנכים אותך להיות חבר אמיתי ולתת לחברים שלך ולהיות תמיד שווה לכולם אז אני מבקש שמי שלא יודע שלא ידבר סתם כי זה ההפך הגמור ממה שעבדנו עליו בחודשים האחרונים.
בכל הנוגע לסרטון על הפקמץ מסכם אני המפקד שמתדרך שם... פלגה 2 ניצחון ופאסון!!
ישן 20-08-2007, 14:04
  bangbani bangbani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.10.06
טוב אני אגיב פה לכמה שאלות...
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי uriel-k שמתחילה ב "שתי שאלות 1. אסף גרונדמן סיים..."

בכל הנוגע לגרונדי...(גרונדמן) לצערנו הוא לא סיים את הימפ אבל הוא מלך!
ברמת העיקרון בהתחלה היה גל של חותמי ויתור ומאז זה בעיקר ועדות הדחה...
שלא תתבלבלו הימפ זה לא השלב הבאמת ממיין בקורס.. זה שלב מתקדם (לפחות מבחינת שייט), הימפ ממיין הרבה יותר מבחינת דפוסיי התנהגות ונורמטיביות מאשר יכולות מקצועיות ופיקודיות.

היה פה בחור ששאל על הטירונות... אז מבחינת משמעת אני יכול להגיד לך שטירונות 02 של חובלים זה כמו 03 בכל חייל אחר.. רק שההכשרה הרובאית נמוכה יותר...
בכל הנוגע לפערים בין הטירונות לימפ- זה ברור שיהיו פערים וזה חלק מהעניין, אתם תיראו שבימים הראשונים בימפ יחזיקו אתכם הכי קצר שיכול להיות ויתזזו בלי סוף רק בשביל להדגיש את הפעם הזה שעכשיו אתה בימפ ומדריכים אותך סרנים ולא ילדודס שחצי שנה בצבא.

בכל מיקרה לכולם פה... באמת קבלו עצה... הימפ זה לא דבר כזה קשה.. נכון שאם נתחיל לשפוך פה את כל מה שעשינו אז הרבה יגידו וואוו איזה קשה... אבל בתאכלס בהכל אפשר לעמוד וכל פעילות שלא תהיה וכמה קשה שלא תהיה היא בסופו של דבר נגמרת ומה שישאר לכם זה להביט אחורה בסיפוק ולחייך!

ד"א לוגיין מי אתה???
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:52

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר