20-08-2007, 17:26
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
|
במיוחד לסירפד - לקוחות מטרידנים ישלמו לסלקום
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439750,00.html
בקצרה:
מטרידים את סלקום? לא תוכלו להתקשר לשירות בחינם
מה עושים לעשרות לקוחות שנוהגים להתקשר במשך חודשים ארוכים מספר פעמים ביום לשירות הלקוחות, ולא תמיד בנושאים עניינים? חברת סלולר בארה"ב בחרה "לפטר" לקוחות כאלו. בסלקום החליטו למנוע מהם את האפשרות להתקשר לשירות הלקוחות בחינם
עשרות לקוחות של סלקום שנהגו להתקשר במשך חודשים ארוכים לשירות הלקוחות של החברה מספר פעמים ביום, ולא תמיד בנושאים ענייניים, משלמים עבור השיחות לשירות הלקוחות של החברה. זאת, לאחר שהחברה מנעה מהם את הגישה לשירות השיחות חינם *123, ובמקום זאת הם מופנים למספר סלקום שהשיחה אליו עולה כסף.
כתבה מצחיקה, שווה להמשיך לקרוא.
כבר לפני כמה שבועות שמעתי על "מחלקת הבעייתים", מחלקה שדואגת להוריד אותם מהקו.
אני סך הכל עובד 6 חודשים בשירות לקוחות, וכבר נמאס לי מחלק גדול (מידיי) של הלקוחות - הלוואי שאצלנו יפעילו כאלו סנקציות.
כבר הספקתי ללמוד כל כך הרבה קללות חדשות על אמא שלי (ואפילו על סבתא שלי) ולמדתי עד כמה אנשים יכולים להיות חוצפנים, חייבים להיות בזה כדי להאמין.
אנשים שדורשים הרבה יותר ממה שהם אמורים לקבל (או משלמים עליו) מקבלים חלק מהדברים בצורה חריגה ואז צועקים שזה לא שירות ומגיע להם הרבה יותר.
אנשים שלא משלמים תקופה ארוכה, ואז מקפיאים להם את השירות אז הם מעיזים לצעוק ולאיים בהתנתקות (איך החברה תסתדר בלי לקוח שלא משלם?)
שלא לדבר על כמות האיומים והשקרים שצריך לשמוע כל הזמן.
ושלא ישמע שאני רק מתלונן - יש גם לקוחות מעולים, אנשים שממש תענוג לדבר איתם (ואני לא ציני) הבעיה שהם אלו שנדפקים מהלקוחות הגרועים - מעבר לזה שהם מחכים יותר על הקו, הרבה פעמים לא ניתן לתת להם שירות כמו שצריך (לדוגמא: תקלה טכנית רצינית אצלהם תטופל יותר מאוחר כי מישהו אחר עשה מספיק צעקות על תקלה פשוטה וקיבל שירות לפני) וגם השחיקה של המוקדנים גורמת לנתינת שירות פחות טוב (כי אין מה לעשות, אתה יכול להתחיל כנציג שירות הכי מורעל בעולם - הלקוח הישראלי בטוח יוריד לך את כל המוטיבציה)

הגלריה שלי בפליקר
|