לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2007, 19:22
  Nin_Modern Nin_Modern אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.05
נפקדות ובקשה להיות חריג חי"ר

לפני שבוע הייתי בועדה רפואית שהורידה לי את הפרופיל ל 72 בגלל וריקוצלה בדרגה גבוהה, עם הפרופיל הזה אני לא יכול לשרת כלוחם איפה שאני נמצא (נח"ל).
אמרו לי שאני יכול להגיש בקשה להיות חריג חי"ר, איך אני עושה את זה?

אתמול חזרתי מרגילה, שהגעתי לבא"ח אמרו לי שהשבוע (שבוע מחלקה) אני יהיה תורן ושבוע הבא שהוא שבוע לש"ב אני ישתתף בו כי הוא לא קשה. טענתי שאני לא יכול להמשיך להתאמן כי הפרופיל שלי ירד וכי הם היו צריכים לעשות לי טופס טיולים יוצא מהבא"ח כבר לפני הרגילה. אמרו שזה יתעקב, וששאלתי לסיבה אמרו לי שלפלוגה אין עכשיו זמן לשחרר אותי לעשות טופס טיולים ואני יהיה תורן בשבועיים הקרובים, זה אחרי תקופה של חודש וחצי שאני לא בלו"ז של הפלוגה אלא תורן כל הזמן, לא הסכמתי לזה ודפקתי נפקדות היום בבוקר. פשוט הבנתי שזו הדרך היחידה שמישהו יקח אותי ברצינות.

יש משהו לא תקין במשהו שהם עושים, הם באמת יכולים להשאיר בנאדם עם פרופיל נמוך מהנדרש ביחידה או שהם חייבים להוציא אותו?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2007, 20:13

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "אתה צוחק?"

פניות לרופא עוברות לפי שיקול דעתו של החופ"ל, החוק שחייל חייב לראות רופא תוך 24 שעות לא תופס, ולא חסרות דוגמאות בקשר לשירותיים הרפואיים של הפלוגה, לדוג'- חייל שמתלונן על מיגרנות כרוניות ראה ניירולוג היום לאחר 5 חודשים מאז דיווח הבעיה, וזה עוד בלי CT/MRI. המשמעות היא שיכול להיות לו גידול במח ונראה שלאף אחד לא איכפת יותר מדי.
ניסיון לכבול, להגיש מכתב למג"ד לא יעזור, ניסו את זה.

היחידה מסרבת לפתור לי את הבעיה, מבחינתם אני יכול להיות רובאי 07 בלי שהתאמנתי במשך כל האימון המתקדם, העיקר שעל הנייר עשיתי את זה.
אני רוצה להיות לוחם, אבל אני רוצה לעשות את זה כמו שצריך ולא בשכונה שהם עושים את זה.

נערך לאחרונה ע"י Nin_Modern בתאריך 20-08-2007 בשעה 20:15.
ישן 20-08-2007, 21:09

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "שים לב כמה דוגמאות הבאת..."

הסיפור שלי הולך ככה:
התגייסתי לנח"ל, יצאתי לקורס חובשים, חזרתי, גילו לי וריקוצלה, נתנו לי הגבלות לא ברורות שלפי פרשנות אישית הן: תתאמן עד שכואב לך. עשיתי בדיקות זרע שיצאו לא טובות, המליצו לניתוח והורדת פרופיל. החליטו להוציא אותי למז"י בלי לדבר איתי ובלי לשמוע את דעתי, בקטע הזה הבנתי שאם אני לא אפעל מהר אני כבר לא יהיה לוחם. ויתרתי על הכבוד העצמי שלי והרשתי להורים שלי להתקשר למ"פ, הוא טען שהוא דיבר איתי ואמרתי לו שאני לו רוצה להיות לוחם, ובגלל זה הוא מוציא אות למז"י, מיותר לציין שלא היה ולא נברא. אחרי עוד שיחה של ההורים שלי הוא הסכים לדבר איתי. הוא טען שהיה בטוח שאני מישהו אחר (להגנתו יאמר שבאמת קל להתבלבל- יש עוד חובש שסובל מוריקוצלה בפלוגה) והוא עושה מאמצים עם השלישות של הבא"ח והגדוד (931) למשוך אותי ממז"י.
בנתיים אנשים כבר יצאו מהפלוגה ואני היחיד שנשארתי, למרות שגם אני צריך כבר לצאת, אף אחד לא יודע למה, הניחוש שלי הוא שמשכו אותי לפלוגה וזה בכלל לא חשוב שאני לא יכול להתאמן, העיקר שעל הדף אני יהיה 07. אחרי שלא קיבלתי תשובה אתמול החלטתי שהדרך היחידה היא למשוך תשומת לב מהמ"פ או מהמג"ד ע"י נפקדות, כי כל דרך אחרת נכשלה.

זה לא שובר אותי, אם הייתי נשבר הייתי עושה דברים אחרים כמו להוציא ג' אינסופיים, דבר שקל מאד למישהו במצב שלי. רק מושך תשומת לב אפילו שזה כרוך בעונשים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:51

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר