לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-08-2007, 18:37
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
ההתנגדות האמיתית לעיר הבה"דים היא לא של הבדוים, אלא של נגדי וקציני צריפין...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי המממ שמתחילה ב "השאלה איך סופרים 70% מהתושבים"

בסופו של דבר, אחד מהתחומים שבהם הבזבוז הצה"לי בולט יותר מכל, הוא העובדה שבסיסים עורפיים
ממוקמים בלב-ליבו של גוש דן, באזורים יקרים להחריד, ולא ברור כלל מדוע לא יועברו למקומות "קצת"
יותר זולים.
אני מאמין (ואני לא היחיד...) שהסיבה האמיתית לכך, היא נוחותם של המשרתים בהם לטווח הארוך,
דהיינו נגדי וקציני הקבע.

אין סיבה בעולם לכך שרוב הקורסים המקצועיים של צה"ל ייעשו בשטח שנמצא בין ראשון, נס ציונה
ורמלה.
אין סיבה אחת שהשלישות הראשית, תהיה באמצע רחוב ראשי בר"ג.
אין סיבה בעולם שמטה הצבא, כשלצידו מטות חיל האוויר, חיל הים, ואגפי המטה, ימוקמו על פיסת הנדל"ן
היקרה ביותר במדינה, מול מחלף השלום.
בסיסי צה"ל היו מזמן צריכים להיות מפוזרים בארץ, ואין הדבר אומר שצריך להפוך אותם לסיוט מבחינת
משרתי הקבע - לא צריך להעביר את הקרייה לנהריה, אבל אין שום סיבה שהיא לא תהיה צפונית לנתניה,
או דרומית מעט לאשדוד.

הבדוים בנגב הם לא הפקטור שיקבע האם תוקם עיר הבה"דים - את זה יקבעו הנגדים, הקצינים -
וההורים (שהדיווחים על רמת חובב מבהילים אותם, ובצדק).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-08-2007, 18:49
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
אין ספק שמבחינה כלכלית/נדלני"ת אין הצדקה שבסיסי צה"ל יישבו היום במקומות שציינת.....
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ההתנגדות האמיתית לעיר הבה"דים היא לא של הבדוים, אלא של נגדי וקציני צריפין..."

יתרה מכך - לדעתי יש לעצם פיזורם והרחקתם מגוש דן אף משמעות טקטית...
עם זאת הטיעון העיקרי שצריך להיות מועלה (ולדעתי הוא בהחלט מועלה) הוא מדוע לעזאזל להקים את ה"עיר" הזו דווקא בסמוך לפח האשפה הכימי של מדינת ישראל על כל המשתמע מכך?

חסרים מקומות אחרים בנגב אפילו במרחק של כמה עשרות בודדות של קילומטרים משם?

משום מה לא מעט גרמים ענייניים מתנגדים להקמת עיר הבהדי"ם הזו במקום המדובר תוך הצגת נתונים כאלה ואחרים (בעיקר איכות הסביבה וענייני זיהום האויר) אך כנראה שאינטרסים ומני תקבולים שניתנים מתחת לשולחן (כמקובל במחוזותינו) הם אלה שיקבעו בסופו של תהליך מה יתבצע בפועל !
ישן 26-08-2007, 19:45
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אתה צודק במאה אחוז, אבל השאלה הראשונה היא - למה לא מטפלים במפגע הזה שהורג באר שבעים?
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "אין ספק שמבחינה כלכלית/נדלני"ת אין הצדקה שבסיסי צה"ל יישבו היום במקומות שציינת....."

המרחק הזה נמצא בטווח יריקה מב"ש, שמאוגפת מכיוון צפון עם הפיכת אתר דודאים לאתר פינוי פסולת
ארצי - ויש תחושה לא נעימה, שבשעה שדואגים, ובצדק, לבריאות משרתי עיר הבה"דים העתידית - איש
לא טורח לזכור שיש 200,000 ישראלים שנמצאים מדי יום בסכנה מהמפגע הזה.
הדבר הראשון שיש חעשות בקשר לנגב, ואין ספק שהשר המצויין החדש יעקב אדרי, שוקד עליו מדי יום (וכמובן אני ציני, כשם שאני ציני בכך שאני אטען שברור שפרס השקיע בנושא לילות כימים, בזמן שהוא שימש בתפקיד חסר התוכן של שר לפיתוח הנגב והגליל), הוא פינוי המפגע הזה, כך שאף מקום יישוב לא
יהיה סמוך אליו. יש תחושה קשה שהפקרת הפריפריה רק מחריפה אצלנו, והנגב והגליל מופקרים יותר
ויותר, דווקא כאשר מקימים משרדים שנקראים על שמם (הגליל מופקר לחזבאללה, והנגב מופקר לזיהום
ולקסאמים...).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר