29-08-2007, 22:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.11.04
|
|
דיון- אנשים בפורום שמאיימים לעזוב
חברה אני מפרסם את ההודעה בפורום , מכיוון שלאחרונה יש המון אנשים שמתאכזבים ומנסים לעזוב.
תקשיבו, לב אל לב, אני כבר המון זמן בפורום ,
מפרסם תמונות , מגיב, קורא , מדסקס הולך למפגשים (אחד ועוד אחד בדרך ) .
בזמן האחרון אני רואה אנשים רבים שמתעצבנים מהתגובות שהן מקבלים, אך בכל זאת אני מאמין שהתגובות בחלקם נכונות , כי אכן מדובר בפורום צילום ולא עריכה גרפית .
לכן אני מעוניין להגיד לכל אלה שמעוניינים לעזוב, אף אחד לא מחזיק אתכם פה, זהו פורום חובב-מקצועי, התגובות פה רציניות , ואנו לא ילדים שלא התבגרו (למרות היותנו משחקים בPSP)
ומכן אני רוצה להגיע לשורת המפתח .
ברגע שאתם מפרסמים תמונה, תהיו מוכנים לקבל תגובה!
התגובות 90% בונות , ואף אחד לא בא לעשות לאנשים דווקא.
לגבי עריכה גרפית- הנושא המשני :
בואו נגביל את העריכה של התמונות לעריכה קלה בלבד , במידה ותרצו להוסיף לתמונה עריכה בנוסף... ללא כל בעיה ....
אך מטעם היות הפורום , פורום צילום! ולא פורום עריכה גרפית , אנא שמרו את העריכה בגבול הסביר.
ז"א , פוטושופ קליל , לייטינג רום , פיקאסה , איסידיסי .
רציתי להוסיף , שאני גם בהתחלה שהתחלתי לפרסם תמונות שלי פה קיבלתי תגובות כמו "הנושא לא בפוקוס כמו שצריך" או כל מיני דברים כאלה, אבל לאט לאט אתה מבין , שאתה כבר לא ילד ....
זוהי אומנות , אתה רוצה להעביר משהו.... אז כנראה שלא קיבלו את המסר שלך כמו שרצית, ופה למעשה אתה יוצא לא טוב.
לאט לאט אני מאמין שהפורום רק יגדל , יעלה באיכות , ובסוף עוד נפתח קבוצת צלמים ישראלית !
אז חבר'ה בבקשה תשקיעו , ואם אתם כבר פותחים אשכול , לפחות תלחצו על "תצוגה מקדימה " לפני השליחה....
נערך לאחרונה ע"י eyalpa בתאריך 29-08-2007 בשעה 23:09.
|