05-09-2007, 00:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.04.05
|
|
אוי אוי אוי..:(
לק"י
במה הסתבכת פה..?אני מנסה להתחשב בכל הצדדים וזה ממש קשה.
דבר ראשון פנה לא'-תגיד לה שאתה מרגיש שהיא רוצה יותר מידידים, אבל טוב לך כידיד שלה.תגיד לה שהיא באמת מקסימה וכו', אבל אתה פשוט לא מרגיש אליה ככה.תסביר לה שאתה החלטת לנסות עם ב' ותגיד לה שב' היא לא שיקול כנגדה, ז"א שגם אם לא הייתה ב' היה משהו אחר או מישהי אחרת.אני חושבת שאתה צריך לתת לה להגיד את כל מה שיש לה, וחשוב מאוד!:להזהר!אל תתנשא ותהיה גא מכיוון שאתה יודע שיש לה רגשות כלפייך, זה ממש לא פייר.
דבר שני תחכה,יום-יומיים מהשיחה ותציע לב' לצאת.לא לספר שום דבר שנוגע לרגשות של א' לב'.זה פשוט יפגע בא' שתרגיש שלא רק שאתה לא שלה, אתה גם לועג עליה עם הבת זוג החדשה..
אני חושבת שידוע מראש שא' תפגע ויהיה לה קשה, אבל אני מאמינה שדיבור ומראית עיניים יעבירו לאט לאט את הכאב שלה.בכל מקרה אם היא תרצה פסק זמן לעצמה, אם היא תרצה נתק, תן לה אותו בלי להתווכח.תגיד לה שאתה מבין ושאתה תמיד פה.היא נפגעת קשה מהעסק, ולכן אל תכעס על שום תגובה שלה.היא בהחלט בעמדה עגומה..תן לה לפרוק את הרגשות, תן לה לצעוק או לכעוס..תן לה את המקום שלה לכאוב.
זהו ידידי, המון בהצלחה..קל זה לא יהיה, וזה יכלול הרבה סיכונים, אבל אני מאמינה שהם שווים..