לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2007, 12:47
  משתמש זכר Netanel Ben-Shushan Netanel Ben-Shushan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.07.05
LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי double-d שמתחילה ב "שאלה לגבי ממרם"

צהריים טובים ושלום רב,

1. ממר"מ הינו שם כולל ליחידה שבראשה עומד(ת) קצין(ה) בדרגת אל"מ (שלושה "פלאפלים", כיום אל"מ איילה חכים).

2. תלוי לאיזה תפקיד הוא התקבל, הוא יכול להיות שם בתפקיד זוטר שאינו קשור ישירות למחשבים, לכן, רצוי לברר לאיזה תפקיד הוא מועמד.

3. ניתן להתקבל לתפקידים שונים ללא מיונים, כפי שאמרתי תלוי בתפקיד, לצורך הדוגמה, יש לי מכר שהוא טבח בצה"ל, אין צורך לערוך לו מיונים ולתת לו קורס לחיתוך מלפפונים...

4. יש תפקידים בממר"מ הדורשים מיון קד"צ כגון תכנות.

5. יתכן ודרך קצין מיון בן דודך יגיע לתפקיד של מרמ - מפעיל רשת מחשוב\מנהל רשת מחשוב. שהוא תפקיד אשר אינו דורש מיון קודם.

6. יש המון מידע על ממר"מ הן בפרש והן באתר אגף התקשוב - www.idf.il/tikshuv אתה מוזמן לערוך חיפוש הן בפורום והן לשוטט באתר, יש מידע רב שיכול לעזור לך.

7. מומלץ כי תברר עם בן דודך לאיזה תפקיד הוא הולך, תעדכן אותנו, ונוכל לעזור לך יותר ספציפית בנוגע לתפקיד, מטרתו, והאם הוא אכן משתלם.

בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-09-2007, 15:29
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי double-d שמתחילה ב "שאלה לגבי ממרם"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי double-d
בן דוד שלי רוצה ללכת לממרם אבל הוא לא למד מחשבים הוא שואל אם צריך לעשות איזה מבחן קבלה לממרם?
שאלה נוספת בן דוד שלי היה אצל קצין מיון ואמר לו שהוא רוצה ממרם אז הוא אמר שהוא ירשום שהוא רוצה ממרם ונתנו לו תאריך גיוס לאוקטובר האם יכולים להכניס אותו לממרם ככה בלי מבחן קבלה(אם יש כמובן)

תודה לעונים

אני מאמין שבמילה "ממרם" אתה מתכוון בעצם לקורס תיכנות של בסמ"ח, שככה נוהגים לקרוא לו. הכותב מעליי הסביר על היחידה ממר"ם. אני אתייחס לקורס - אבל תבהיר לחבר שלך שיתייחס אליו קקורס תיכנות כדי למנוע אי הבנות (אם זה אכן מה שהוא התכוון אליו).

ובכן, אין מצב שיכניסו אותו לקורס בלי מבחן קבלה. המבחן נערך לפני הגיוס, וכדי לעבור אותו לא צריך לדעת בכלל תיכנות (ללמוד מחשבים כמו שאמרת), אבל למי שיודע ייתכן ויהיה יתרון כי הוא רגיל לחשיבה מהסוג הזה. התאריך גיוס כנראה באמת כללי. הוא צריך לדבר עם לישכת הגיוס שלו ולבקש מיונים לקורס תיכנות. זה קד"צ של חצי שנה שמחייב אותך לחתום שנתיים וחצי קבע.
בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר