לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-09-2007, 20:30
  alex_sa alex_sa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.06
ניתוקי אינטרנט

שלום
אני מחובר לתשתית בזק וספק בזק בינלאומי.
זה זמן מה שאני מתנתק מהאינטרנט מספר פעמים ביום.
כשהתחילה הבעיה הייתי מחובר באופן קבוע באמצעות ראוטר AZtech 600e, נימשכה גם כשהחזרתי אותו למצב מודם עם חייגן ונימשכה אחרי שהחלפתי למודם של רוטל, RTA1320a שטרם שונה למצב ראוטר. בכל הניתוקים המשיכו נורות המודמים לפעול כרגיל (לא אבדו הסינכרון לקו הטלפון והקשר למחשב).
בדיקה של הספק הטילה אחריות על בעל התשתית ובדיקה שלהם החזירה את הכדור לספק. רק אחרי התעקשות נישלח טכנאי בזק לביתי שקבע שאין שום בעיה בקו, אבל הציע וגם ביצע שינוי פורט גישה לקו שלי במרכזת (סמוכה מאד לביתי) ואם אני כותב שורות אלה סימן שהניתוקים נמשכים.
המחשב שלי פנטיום 4 2.8GHz מערכת הפעלה XP ודפדפן IE7.
אולי באמת המחשב אשם ולא שתי החברות המסכנות?
אשמח לכל פתרון אפשרי וכמובן אספק פרטים נוספים אם יהיה צורך. בנתיים גמר חתימה טובה.
תודה, אלכס
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-09-2007, 01:52
  Galmud Galmud אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.07
מספר דברים..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alex_sa שמתחילה ב "ניתוקי אינטרנט"

בנוסף לשאלותיו של שימי, רק כדי ליצור שפה משותפת, כשאתה אומר שאתה מתנתק, אני מניח שאתה מתכוון לכך שהחייגן מתנתק(PPPoE במקרה שלך).

בכל אופן, ראשית יש לאפיין את הבעיה, כלומר לגלות מה מקורה:
1. איכות הקו-תשתית(בזק)
2 ספק אינטרנטן(014)
3. ציוד קצה(המחשב שלך או המודם)

1. מדבריך עולה שהמודם כבר הוחלף, ושטכנאי בזק ביקר בביתך ומצא שהקו תקין. בנוסף אתה אף תומך בממצא זה באומרך שנורית הסנכרון נשארת דולקת אף ברגע הניתוק. מכאן נניח כי הבעיה לא מצד התשתית. * אולם כדי לוודא בעצמך, אתה יכול להיכנס לממשק הנתב ולצפות בנתוני איכות הקו בעצמך. הרי גם נתוני קו גרועים או לא יציבים במיוחד יכולים להביא לניתוק הקשר עם הספק, על אף שהמודם לא נופל מסנכרון. מצד שני הטכנאי שהיה בביתך אמור היה לבדוק את יציבות הקו...לשיקולך.

2. מבלי קשר לממצאים הנוספים שהתבקשת לספק, תשאיל user מחבר המחובר לספק אחר(לא 014), או תתחבר דרך ספק מזדמן(קצת יקר) ותבצע מעקב אחר התופעה במשך מספר ימים. (כמובן שאם אתה משאיל מחבר הוא לא יוכל להתחבר במקביל עם ה-user שלו).

3. מאחר והמודם כבר הוחלף, במידה והבעיה תימשך גם כשתתחבר דרך ספק אחר, רוב הסיכויים שהבעיה מצד המחשב שלך (לרוב בהגדרות ולא בעיית חומרה).

מקווה שעזרתי,
לילה טוב !
ישן 19-09-2007, 11:29
  Galmud Galmud אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי alex_sa שמתחילה ב "תודה מתנתק - צלמית ADSL, ליד..."

ראשית אם הבעיה הייתה קיימת גם עם הנתב הקודם, שעבד בתצורת נתב, אז אין כל תוחלת בפעולות הבאות. אך ללא שום קשר אני גם כמעט בטוח שהתומכים מבזק לפני שליחת הטכנאי לביתך בדקו איתך את כל האפשרויות רק כדי לשלול צירוף מקרים נדיר..אך בכל זאת :

1. לוח הבקרה -> חיבורי רשת -> במאפייני החייגן, בלשונית אפשרויות (האפשרות הכי תחתונה).
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

2. לוח הבקרה -> אפשרויות אינטרנט -> לשונית התקשרויות, תסמן את החייגן שלך, תלחץ על הגדרות(הכפתור התחתון מתוך השלושה הצמודים לחלון בו יש את רשימת החייגנים), בחלון החדש שיפתח בחלק התחתון של החלון תלחץ על כפתור מתקדם ותוודא ששום דבר שם לא מסומן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

3. הייתי ממליץ לבטל את אפשרות ה"חסכון בחשמל" גם עבור כ.הרשת. לוח הבקרה -> מערכת -> לשונית חומרה -> מנהל התקנים, כנס למאפייני כרטיס הרשת שלך, תגיע ללשונית מתקדם. תחפש שם כל דבר שקשור לחסכון בחשמל, או אפשרות כיבוי אוטומטי ותבטל.

על אף שלא מדובר בפעולות "חודרניות" במחשב, כל הפעולות נעשות על אחריותך בלבד.

בהצלחה !
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר