לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-09-2007, 16:00
  stavico87 stavico87 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.07
עזרה חזרה לגדוד דרך טופס 55

שלום לכולם ,
כתבתי בפורום פה לא אחת ושוב יש נושא בוער בו אני עוסק כרגע ואשמח לשמוע את דעתכם...
אז ככה...התגייסתי לפני שנה וחצי לגדוד 603 (הנדסה קרבית) אחרי טירונות יצאתי לקורס חובשים קרביים וחזרתי לפלוגת המסלול סיימתי אימון מתקדם וכשהייתי חודש בפלוגת המסלול התגלו אצלי בעיות בריאותיות ( סחרחרחורות בשילוב עם דופק ממש נמוך ) שגרמו לפרופיל שלי לרדת מ-82 ל-45 ....העבירו אותי בסיס וכבר ארבעה חודשים אני משרת קרוב לבית ם יציאות יומיות במקום שאין בו כ"כ מה לעשות ( אני החובש היחיד כשלפני לא היה חובש בבסיס יותר משנה) ואיך לתרום כמו שאני מחפש...בינתים , הסחרחורות נפסקו והתחלתי אפילו לחזור לכושר ...קבעתי ועדה רפואית והצלחתי להעלות פרופיל בינתיים רק ל- 64 .

כאן מתחיל הסיפור...אני רוצה לחזור להיות חובש קרבי תאג"ד של הגדוד שלי ( נאמר לי ע"י החוג"ד של הגדוד כי אני יכול להיות שם בינתיים עם פרופיל כזה על תקן חריג ) המפקד האישי שלי ממליץ והמ"פ מפלוגת המסלול שהייתי בה ( עכשיו הוא מ"פ רובאית ארז למי שמכיר) אמר לי שאני צריך להגיש טופס 55 וברגע שהוא יגיע למז"י קצין כ"א של החיל יעזור לי...מאידך,המשקית ת"ש שלי אמרה שהסיכויים להצלחת הטופס קטנים...האם יש דרכים אחרות לעבור לחיל אחר ללא טופס 55 ? במה תלויים הסיכויים שלי ? עם מי כדאי עוד לדבר ? הציעו רעיונות
תודה מראש
סתיו
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:30

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר