לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-09-2007, 03:07
  bebulbal bebulbal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShaZar שמתחילה ב "שאלה בקשר לגיבוש טיס"

חטיפים וכאלה ("צ'ופרים") אסור לך להחזיק, והמפקדים דורשים מכולם לתת להם אותם. בעקרון, יש כאלה שמאמינים שצריך לשמור בתיק איזה שקית של צימוקים או משהו כזה, אחרת אי אפשר לסיים גיבוש. אבל אני לא שמרתי אצלי כלום, וגם מלא שאני מכיר, ועברנו את הגיבוש בהצלחה (יש שיגידו שזה בגלל שזה היה גיבוש 160...).

כדאי להביא פנס, לדרמן או איזה סכין טובה, חוטים חזקים לשפצורים וסתם קשירות, איזולירבנד ואזיקונים. קח בחשבון שיש סיכוי שהמפקדים לא יאפשרו לכם להשתמש בזה בשלב מסוים, כמו שעשו אצלנו.

בגדים- אנחנו כבר בתקופה שנהיה קריר יחסית בלילה, אז מומלץ להביא בגדים ארוכים וחמים. ליום- אתה יכול להביא חולצות זית שיהיה מתחת ל-ב', למרות שאני אוהב ללבוש את ה-ב' ישירות על הגוף.

אממ.. מה עוד...? תביא מספיק גרביים ותחתונים, למרות שלא ממש יהיה לך זמן להחליף יותר מפעם ביום.
גם מגבונים זה טוב, ל"מקלחת" במפסעה. מה שמזכיר לי- משחה נגד שפשפת אם אתה מהמשתפשפים.

טוב, כרגע אני לא זוכר מה עוד, אתה יכול לקרוא בעוגן המאמרים- יש חבר'ה שכתבו על הגיבוש ורשמו מה עוד מומלץ להביא.

מקווה שעזרתי, בהצלחה!!
טל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-09-2007, 12:25
צלמית המשתמש של itsik86
  itsik86 itsik86 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.12.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי bebulbal שמתחילה ב "חטיפים וכאלה ("צ'ופרים") אסור..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי bebulbal
חטיפים וכאלה ("צ'ופרים") אסור לך להחזיק, והמפקדים דורשים מכולם לתת להם אותם. בעקרון, יש כאלה שמאמינים שצריך לשמור בתיק איזה שקית של צימוקים או משהו כזה, אחרת אי אפשר לסיים גיבוש. אבל אני לא שמרתי אצלי כלום, וגם מלא שאני מכיר, ועברנו את הגיבוש בהצלחה (יש שיגידו שזה בגלל שזה היה גיבוש 160...).

כדאי להביא פנס, לדרמן או איזה סכין טובה, חוטים חזקים לשפצורים וסתם קשירות, איזולירבנד ואזיקונים. קח בחשבון שיש סיכוי שהמפקדים לא יאפשרו לכם להשתמש בזה בשלב מסוים, כמו שעשו אצלנו.

בגדים- אנחנו כבר בתקופה שנהיה קריר יחסית בלילה, אז מומלץ להביא בגדים ארוכים וחמים. ליום- אתה יכול להביא חולצות זית שיהיה מתחת ל-ב', למרות שאני אוהב ללבוש את ה-ב' ישירות על הגוף.

אממ.. מה עוד...? תביא מספיק גרביים ותחתונים, למרות שלא ממש יהיה לך זמן להחליף יותר מפעם ביום.
גם מגבונים זה טוב, ל"מקלחת" במפסעה. מה שמזכיר לי- משחה נגד שפשפת אם אתה מהמשתפשפים.

טוב, כרגע אני לא זוכר מה עוד, אתה יכול לקרוא בעוגן המאמרים- יש חבר'ה שכתבו על הגיבוש ורשמו מה עוד מומלץ להביא.

מקווה שעזרתי, בהצלחה!!
טל.

לא עושים מקלחת כל הגיבוש??
ישן 23-09-2007, 13:37
  bebulbal bebulbal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ShaZar שמתחילה ב "תודה אחי!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ShaZar
לגבי החטיפי אנרגייה, שמעתי איפשהו שאפשר לאכול חטיפי אנרגייה בבוקר (או שהחביאו את זה מהמפקדים לא יודע) מה אתה אומר?

בנוסף אם הם מחרימים את הדברים אז עם מה נשארים בגיבוש? ז"א להביא שני תיקים ואחד להשאיר אצל המפקדים בהתחלה עם כל הדברים המוחרמים ותיק שני כל מה שאני אוכל להשתמש בגיבוש?

ומה הכוונה חבלים וחוטים? הם לא מספקים דברים כאלה?

ולא כדאי להביא מכנסי רכיבה או טייץ אחר?

קודם כל, לגבי מי ששאל- אז לא. לא מתקלחים כל השבוע, וגם לא מצחצחים שיניים לא יודע, אני דווקא נהנתי מזה.

ולשאלות שלך:
כנראה שמי שאמר לך החביא מהמפקדים, כי אסור חטיפי אנרגיה, לא בבוקר ולא בערב.
והם מחרימים רק את החטיפים האלה שאתה מביא, לא צריך תיק בשביל זה, מעבירים שקיות גדולות בין כולם, וכל אחד צריך להכניס לשם את החטיפים שלו. כל שאר הדברים- בגדים, אולרים וכל דבר שהוא לא צ'ופר (חטיף) נשאר אצלך. לפחות עד שתפגוש את המפקדים הישירים שלך לגיבוש, והם כבר ינחו אותך להמשך.

חוטים כן מקבלים בעקרון, אבל כמות מוגבלת ולא גדולה ממש. רצוי שיהיה לך בכיס כמה חוטים וכאלה למקרה הצורך.
אם אתה רגיש לשפשפות, אתה יכול להביא טייטס, רע זה לא יעשה. אני אישית לא הייתי צריך.
ישן 23-09-2007, 15:35
צלמית המשתמש של Arziv
  Arziv Arziv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.08.04
שלח הודעה דרך ICQ אל Arziv שלח הודעה דרך MSN אל Arziv
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי bebulbal שמתחילה ב "[QUOTE=ShaZar]לגבי החטיפי..."

לצחצח שיניים או לא - זאת החלטה שלך, אני צחצחתי שיניים (דפקתי ספרינט והייתי בין הראשונים כל פעם).

תביא לדרמן, זה מאוד מאוד עוזר!
אזיקונים וחבלים ואיזולירבנד כמו שאמרו פה.

לפנס שהבאתי - לא היה לי שימוש, אבל לא יזיק להביא אחד.
אני לא הבאתי שום חטיפי אנרגיה או דברים כאלה ותפקדתי בכל הגיבוש כמו שצריך.כמו כן, לא אהבתי חברים שלי שהביאו והחביאו.
אתה ללא ספק יכול לתפקד ללא כל מיני Boostים.

לא הבנתי למה להביא 2 תיקים?
תביא את התיק הרגיל ופלאפון, שאותו ייקחו לך ביום הראשון ויחזירו אותו ביום האחרון.
בהצלחה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:14

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר