לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-10-2007, 18:26
  ShikoozZ ShikoozZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.07
למה יש פה סתימת פיות?ביקורת על הפורם

אני פונה אל הפורם הזה ספציפית כי זה הפורם היחיד שבו אני משתתף(מתגייסים וסדירים,צבא ובטחון)
ואני לא בא לרדת עליכם או ''להוציא קיטור'',אני באמת תוהה האם זה נכון?..הוגן?
האם בחסימת משתמשים נעילת אשכולות אנחנו לא פוגעים בו בזכות הדיבור שלנו?..האם אנחנו לא כופים את דעתנו פה על אחרים?...
מטרת פורם הוא מקום שבו הגולשים יכולים לשתף, לייצג את דעתם על נושאים אקטואלים...ככל שהמסרים יותר נחסמים,ואנשים מסוימים לא זכאים לזכות דיבור ''כאקט חינוכי'',נעלם הקסם היחודי של שוק הדעות האמיתי שיש בפורמים באינטרנט,ניראה כאילו לפעמים פיוז קצר של מנהל זה או אחר יכול לגרום לגולש להיזרק מפה על דעה,או ניסוחה בתירוץ של ''התבטאות לא במקום'',וזה לא החיים האמיתים,מקום שמתיימר להיות אמיתי לא יכול להרשות לעצמו להיות כל כך חלש על ההדק,אני כן במקום מסוים מבין שיש מסרים,או התבטאויות שצריך למחוק לחסום..אבל מקרים כאלה צריכים להתמודד עם פינצטה..אני חושב שהפורם קצת איבד את זה...
סתכלו קצת מסביב..אני לא צריך לתת דוגמאות,אני פונה למנהלים הגיע הזמן לקצת ביקורת עצמית,יש לכם פה תפקיד דיקטטורי לחלוטין רשות שופטת, מבצעת, ומחוקקת..יכול להיות שהגזמתם קצת..
מה אתם חושבים?אפשר לקבל ביקורת פה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-10-2007, 18:51
  משתמש זכר Malchi Malchi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.09.06
ובכן
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShikoozZ שמתחילה ב "למה יש פה סתימת פיות?ביקורת על הפורם"

רוב חסימת המשתמשים נגרמת מ3 סיבות עיקריות
1. חוסר ציות מובהק לחוקי הפורום
2. שילוב והשמעת דעות פוליטיות בלתי מרוסנות באשכולות שלא נועדו לכך (פחות או יותר כל אשכול בפורום)
3. "פה מלוכלך" AKA שפה לא נאותה.
2 ו3 מתקשרים בסופו ל1.
נעילת אשכולות מתבצעת כאשר המנהלים מגיעים למסקנה שהאשכול לא תורם או הפסיק את תרומתו
לפורום, אם הנושא הוא רגיש, מידע מסווג על הצבא, פגיעה בזולת (או יחידות בצבא למשל), וכו'. בשביל
הדברים הללו מונו מנהלים לפורום, אני בטוח שהם שמחים לקבל ביקורת בונה על מנת להשתפר.

חג שמח

ישן 03-10-2007, 19:34
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
ביקורת על דרך הניהול של הפורום תינתן בשני מקומות:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShikoozZ שמתחילה ב "למה יש פה סתימת פיות?ביקורת על הפורם"

תיבת הדואר הפרטית של המנהלים, ואם זה לא עוזר- פורום משוב.
אני אענה לך ואחר כך אנעל את האשכול משום שמקומו לא בפורום הזה.

הנה רשימה של החסימות מהשבועיים האחרונים והסיבות להן:
גולש נחסם בגלל ניבולי פה וקללות.
גולש אחר נחסם משום שהכניס לפורום פוליטיקה, קילל, ואיחל "ברכות חמות" לי ולגולש אחר.
וגולש אחר נחסם בגלל שפתח אשכול שהכותרת שלו הייתה בסגנון "הלוואי שכל הערבים ימותו, אני מתגייס בשביל להרוג את כולם."

אלו הן כל החסימות מהפורום מהיום ועד אחורה לתאריך 18.9.07.

מדוע אנחנו חוסמים?
יש גולשים שלא מבין בדרך אחרת. ברוב המקרים מגיעה אזהרה (בפומבי/בפרטי/בשניהם) לפני חסימה, ולאחריה החסימה. יעידו על כך שני גולשים שקיבלו ממני היום אזהרה בעקבות תגובותיהם באותו אשכול.
לפורום הזה יש חוקים. אנחנו המנהלים לא המצאנו אותם כי משעמם לנו וכי זה עושה לנו טוב לחסום ולנעול. יש לנו חיים, לימודים, עבודה, ומספיק כאב ראש בחיים גם מבלי להתעסק בפעולות שיטור, אבל לפעמים אין ברירה.

מדוע אנו נועלים אשכולות?
תגיד לי אתה, נעים לך להיכנס לאשכול שהכותרת שלו "כנסו אחים שלי"? "עזרה דחוף"?
מה כבר ביקשנו? שתשקיעו 10 שניות לפני שאתם שולחים את האשכול ותתנו כותרת עניינית ונורמלית, כזאת הקשורה באופן ישיר לתוכן האשכול.
בסך הכול אנחנו נועלים את האשכול ומבקשים מהגולש לפתוח אשכול חדש, הפעם עם כותרת מתאימה.
דבר נוסף שמהווה עילה לנעילה: שאלות שנשאלו בעבר מספר רב של פעמים. כמה פעמים נוכל לראות אשכולות "איזה פק"לים יש בחי"ר"? "מה אתם יודעים על הנ"מ/מוד"ש/תותחנים"?
והדוגמאות עוד רבות.
קחו למשל את האשכול על בר רפאלי: הנושא נידון באריכות בכל מדיה אפשרית, גם כאן ניתנה הזדמנות לעשות זאת, אך לאחר שהדיון לא כל כך הוביל למקומות הרצויים הוא ננעל.
הנה עוד אשכול שננעל אתמול: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=355714
מה דעתך? יש מקום להמשך דיון בו?

בשורה התחתונה, אנחנו מנסים לשמר כאן תרבות דיון, רמה מסויימת של תגובות, עם כמה שפחות התלהמות, בלי פוליטיקה, ובלי קללות. קצת מעבר למה שיוצא לנו לפגוש בטוקבק הממוצע ב-ynet או וואלה.
מה שאנחנו מבקשים מכם הגולשים, זה שפשוט תקראו את דבר המנהלים ואת חוקי הפורום, ותפעלו על פיהם. לא דרישה מוגזמת, נכון?

בקיצור, אני מקווה שהבנת/הבנתם מה עומד מאחורי ההחלטות הניהוליות שלנו.
המשך דיון- מי שרוצה יוכל לשלוח לי בפרטי.

ננעל

נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 03-10-2007 בשעה 21:06.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:04

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר