31-03-2005, 14:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.12.03
|
|
רובוטיקה
5 יחידות בגרות ברובוטיקה הן עבודת גמר אחת. אני היחיד בכיתה שהתחיל את העבודה שלו. לפני כמה חודשים אני, לבדי, תירגמתי את חוקי תחרות הרובונר מאנגלית לעברית (תחרות שאפשר להשתתף בה אם אתה במגמת רובוטיקה). ד"א, החוקים הם באורך 60 דפים, ואני קיצרתי אותם לשישה דפים בלבד. בכ"א, תכננתי לשים את הדפים שלי בעבודת הגמר שלי. היום, כשבאתי לביה"ס, המורה דרשה שאני אביא את ששת הדפים שלי לילד אחר, ושלשנינו זה יהיה כתוב. אני, מן הסתם, סירבתי. המורה התחילה לצעוק עלי, ולהגיד לי ש"זאת פקודה", ואפילו איימה להוריד לי את ציון ההגשה. אני בשלי, והיא הבטיחה לי שעל 100 היא כבר לא מגישה אותי. עוד מעט חומר רקע: למרות שעבודת רובוטיקה אצלנו נעשית בזוגות ובשלישיות, אני עושה את העבודה לבד - פי שתיים (ופי שלוש) יותר עבודה משאר בני כיתתי. בין השאר המורה אמרה גם שהציון שהיא נתנה לי בתעודה במחצית הראשונה (85) הוא כ"כ נמוך (הכי נמוך בכיתה, יותר נמוך משל הילד שלא מגיע לשיעורים) בגלל שהציון שלי שנה שעברה היה נמוך, או במילים אחרות: שהציון שלי מהשנה שעברה הוריד לי את הציון הנוכחי. היא המשיכה לחרטט שאני לא עושה כלום, ושילדים אחרים עובדים יותר ממני על הרובוט (NOT), ומבינים יותר וכו'. לא מספיק שבשנתיים האחרונות היא הביאה לי ציונים נמוכים כי היא שונאת אותי, אלא גם את ציון ההגשה שלי היא תוריד עוד יותר!
זונה!