08-10-2007, 11:36
|
|
|
חבר מתאריך: 08.10.07
|
|
קרבי או לא קרבי- זאת השאלה
אוקי תראו, זאת לא עוד שאלה בקשר לאני מתלבט אם להיות קרבי או לא, זה קצת שונה.
ברור לי מאד החשיבות של הצבא שלנו וכמה שצריך צבא חזק ואנשים שילכו לקרבי. מאד הייתי רוצה ללכת לקרבי, אך יש לי בעייה אחת שלצערי מקשה עלי מאד ואני לא יודע איך להפטר ממנה.
אני לא מפחד שיתזזו אותי, לא מפחד להתאמץ, גם לא מפחד למות, פשוט הבעייה היא שאני ילד של בית
אבל בהגזמות. אני בן יחיד, אין לי אחים וזה מוסיף עוד קושי, שאני מרגיש שאם אני הולך לקרבי אני משאיר
את ההורים שלי לבד. אני מאד קשור להורים שלי. ההורים שלי מאד לא רוצים שאהיה בקרבי אבל הם הבהירו לי שזאת החלטה שלי והם לא יעמדו בדרכי.
אם אני כמה ימים מחוץ לבית אני פשוט יכול להשתגע, אני מקבל באסה ודיכאון. אני מפחד שאם אני אלך לצבא אני פשוט אקבל שם דיכאון ואני כל המן אחשוב רק על הבית ואז ממילא השירות שלי יהיה פחות טוב, כשכל הזמן אתמקד רק באיך להוציא גימלים וכ'ו.
ברור לי שיהיו כאלה שיגידו, מה אנחנו לא רוצים להיות בבית? מה אתה שונה מאיתנו?
אבל אני רואה שגם בקרב החברים שלי כשאנחנו הולכים לטיולים ומסעות של כמה ימים ברור שנהנים והכל אבל אני רוצה כבר להיות בבית עם ההורים והם לא מפריע להם. סימן שהבעיה שלי זה לא משהו רגיל שכולם מרגישים, זה הרבה יותר מוקצן.
אני מאותר טיס. רציתי לדעת- אם אני אהיה שם אני לא ארצה כ"כ לחזור הביתה? כלומר בגלל ששם בטח יש יותר אינטנסיביות ופחות זמן שסתם משעמם ומשביז.
חשוב לי להבהיר שאם לא קרבי אז אני בכלל לא מעלה על דעתי להשתמט. אני יכול ללכת לעתודה ודברים כאלה.
לא יודע מה לעשות. מקווה שתעזרו לי. תודה מראש
|