לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-10-2007, 01:34
  ComandorM@n ComandorM@n אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי iamshay שמתחילה ב "כמה שאלות בנוגע לאימוני סיבולת"

א. אספלט - ריצה על אספלט אכן פוגעת בברכיים ולא רק בהן, הפגיעה 'שולחת זרועות' גם לגב התחתון ולאחר מכן, הלאה לגב עצמו. אז לטובתך, תשתדל להימנע כמה שיותר מהריצה על אספלט, תדאג לכך שמרבית מהאחוזים יחולקו בין ריצה על חול קשה וריצה על חול רך, תחלק את זה לפי מה שאתה רוצה לעבוד ואיזה סוג ריצה אתה מעוניין לשפר. למקרה שאתה גר בעיר ורחוק מאיזורים חוליים, וכמו כן אין באפשרותך להגיע לים פעמיים בשבוע, תחפש מקום עם כורכר, שבו תעשה חלק מהריצות שלך.
ב. אי התמדה בקצב ריצה - למה אתה מתכוון בדיוק? לריצה ספציפית שבה אתה מגביר ומוריד את הקצב לסירוגין או שמא, לתקופה ממושכת שבה אתה משנה את הקצב? יש הבדל וגדול.
ג. ריצות בשעות מאוחרות- ראשית, הגוף זקוק לשעות המנוחה המינימליות שלו, במקרה של פעילות גופנית מוגברת רצוי גם להוסיף מספר שעות שינה בלילה, יתרה על כך מומלץ לישון בשעות 'נורמליות' כי כמו שאתה יודע אני מקווה, הורמון הגדילה מתפתח אך ורק בשינה בלילה בשעות מוגבלות שבהן הגוף מגיע ל'מצבי שינה'.
שעות מאוחרות? אם אתה מדבר עד השעה 12 בלילה, ולאחר מכן אתה דואג ללכת לישון ולהשלים את השעות הנידרשות, אני לא חושב שיגרם נזק כלשהו, בכלל עדיף שתתייעץ עם אדם מוסמך בנושאים שהצגת. עצה שלי, אם אתה רוצה לרוץ בשעות מאוחרות בישביל האווירה של הלילה, תרוץ בשעה 7 בערב, מאחר ומחשיך מוקדם לא תשים לב להבדל בין חצות לשעה הנ"ל.

שמחתי לעזור, בצלחה ולילה טוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-10-2007, 14:20
צלמית המשתמש של Army_Boy
  Army_Boy Army_Boy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
סיפור אישי
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי אושרי טזזו שמתחילה ב "הריצה באספלט לא לא פוגעת כמו..."

הייתה איזה תקופה שבה רצתי במשך חודש כמעט קילומטרים ואני מדבר על 10 ויותר
גם 20 על אספלט (לפעמים גם עם משקולות ברגליים) בנוסף לריצות בים
מיותר לציין שאח"כ איזה חודש לא עשיתי כלום בגלל כאב נוראי בברך
ומאז אני מתמיד לרוץ על דשא אם אפשר , ובמקרה הכי גרוע לרוץ גם על אספלט אבל בלי משקולות ולא למרחקים ארוכים ..

ועוד טעות שעשיתי , כשהתחילה הברך לכאוב לי נשארו לי עוד איזה 2 קילומטר לסיום אז התעלמתי מהכאבים והמשכתי לרוץ
אז אם מישהו מכם ירגיש איזשהו כאב אפילו הכי קטן .. תעצרו! זה לא שווה את זה! עדיף תגיעו הבייתה בריאים.

נערך לאחרונה ע"י Army_Boy בתאריך 16-10-2007 בשעה 14:24.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר