19-10-2007, 20:14
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 11.11.05
|
|
|
מצב דומה
אני מורעל על שריון.
לפני שבועיים בערך סיפרתי להורים שלי שאני מיועד לשריון ושאני בחרתי את זה, כמובן שניהם התפוצצו מזעם והתחילו צעקות, התחיל להיות מתח מסויים בבית, אווירה ממש לא נעימה.
לפני זה הייתי מוכן להתגייס כבר ביום למחרת, הקטע של ההמתנה לגיוס התחילה לשגע וככל שהיא קטנה ככה המוטיבציה שלי גדלה עד לאותו הרגע שסיפרתי להוריי על השיבוץ שלי.
בטח שאנשים כמו spring2005 ואחרים בפורום כאן יגידו "אחרי הכל זאת בחירה שלך, אם כל הכבוד אתה הוא זה שהולך לשרת ובלא בלא בלא", אני תקוע בין הפטיש לסדן כאן, מצד אחד אני עדיין מורעל על שריון אבל מצד שני ההורים שלי (בעיקר אבא שלי שלקח את זה בצורה ממש קשה, כנראה המלחמה בצפון עשתה לו משהו) כל הזמן אומרים לי אל תילך לקרבי, תילך תהיה ג'ובניק או תשרת במקום בטוח כמו נ"מ (שזה מקום שאבא שלי שירת, אולי לא כאן אבל הוא חושב שנ"מ זה מקום בטוח וטוב בשבילי, הבעיה היא שזה לא מעניין אותי בכלל).
חוץ מהמקרה המצער עם אחותך זכרונה לברכה, אנחנו שנינו במצב דומה שבו ההורים שלנו מנסים להכתיב לנו את החיים כרגע בניגוד לרצונינו.
כרגע השיבוץ הסופי שלי הוא שריון, מצד אחד זה משמח כי זה איפה שאני רוצה להיות אבל מצד שני לא כל כך בגלל שאמרתי להם שאני אנסה לצאת מקרבי ברגעים הראשונים לגיוסי, התקשרתי ללשכה ואמרו לי שזה כמעט ובלתי אפשרי לשנות שיבוץ כרגע ורוב הסיכויים שזה סופי.
במצב כזה בנאדם כבר מאבד את הרצון להתגייס, גם אם בסופו של דבר העולם יתפוצץ ואני עדיין אהיה בשריון, המוטיבציה שלי תירד בהרבה בגלל הדאגות בבית (שוב, אבא שלי הוא בנאדם עם לחץ דם גבוה ויהיה בחרדה מתמדת).
|