לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-11-2007, 21:26
  nironater nironater אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dudi.vaknin שמתחילה ב "גישה מרחוק למחשב ברשת הביתית"

א. בודאי, הכתובת החיצונית כלל לא שייכת אליו אלא לראוטר כלפי חוץ בלבד. (ממליץ לעשות PING ממחשב אחד לשני כדי לודא תקשורת בסיסית לפני, אולי ה FIREWALL חוסם...)
ב. אני לא רוצה סתם לענות אם אינני בטוח.

לעניין באותו עניין - הרשת הביתית שלך מוגדרת כולה על אותה כתובת IP מלבד הספרה האחרונה (לעיתים גם אחת לפניה) כאשר אותה ספרה אחרונה (או שתיים במקרה האחר) מציינת רכיב רשת מסויים באותה הרשת, סביר להניח שאם תוסיף עוד מחשב או כל רכיב רשת אחר הוא יקבל את אותה כתובת IP עם ספרה אחרונה עוקבת... הראוטרים כיום משמשים כ DHCP שתפקידם לחלק כתובות לרכיבי רשת באופן דינמי כך שמה שאתה מתאר אינו חריג בכלל, הנטייה הכללית היא דווקא לשימור אותה כתובת IP לכל רכיב רשת כך שהכתובת IP לא אמורה להשתנות לעיתים קרובות כ"כ (כמובן שתלוי בהגדרות). על מנת לקבע זאת צריך להתמצא בדגם הספציפי של הראוטר שלך ולעדת האם הוא בכלל תומך בזה, אני אישית בבית לא קיבעתי וזה נשאר לי אותו דבר ורק לעיתים רחוקות מתחלפות כתובות ה IP.

מקווה שעזרתי חלקית לפחות
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:49

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר